2013.03.14. 17:02:34
Én személy szerint nem búsulnék, ha a realt kapnánk. Igen volt két meccs ahol fölénk kerekedtek, de én ezt inkább a szokásos formahanyatlásnak + Tito hiányának tudom be. Minden egyes évben kijön egy hasonló gyenge periódus, most annyi történt, hogy ebben az időszakban 3 fontos meccsünk volt, 2 erősebb csapat ellen. Ha Osasunát, Zaragozát vagy hasonló csapatot kapunk ugyanígy meglátszott volna.
Nem akarok magas lóról beszélni, de nem volt ez a Real olyan jó, hogy ennyire be kell sz..ni tőlük. Nem is kell olyan meccset hozni mint a Milan ellen, akkor is nagy valószínűség szerint tovább jutunk. (szigorúan szvsz) Egy olyan Barcat vertek 2:1 -re ami kb. egy éve nem játszott ilyen gányul.
Inkább a Juve-t kerülném el. A csatársoruk mondjuk nem olyan piszok erős, viszont a kp-juk cefett kemény. Nagyon stabilak, kicsit tartok tőlük és Conte se olyan hülye amilyennek egyesek tartják. Illetve a Bayern jelenthet még akadályt. Minőségi játékosaik vannak és már csapatként is jól működnek. Sokkal erősebbek mint tavaly vagy azelőtt.
A PSG nálam a fekete ló. Jó eséllyel kiejtenénk őket, akár kettős győzelemmel, viszont vannak olyan klasszisaik akiknek egy-egy villanás is elég. Régen nagyon szerettem őket, még mikor Lama, Djorkaeff meg Loco játszott ott, úgyhogy már csak az emlékek miatt sem.
A Juve-n és a Bayern-en (meg a Malaga-n, egy Galata-t kiejthetnek:-)) kívül felőlem bárki jöhet, ha ott folytatjuk, ahol a Granada-nál abbahagytuk nem lehet gond a továbbjutás.
Forca Barca!!!!