Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.15. 10:17:20

nemtom99 írta:Múlt héten még temetve volt a csapat most meg már a Bayernt meg a Juvét akarjátok... :lol:
Ez azért nem teljesen így volt mindenki részéről. Én például a Milan meccs előtt 3 alkalommal is írtam, hogy jó lenne, ha kicsit több hitet és buzdítást vinnénk a fórumra a negatív, pesszimista hozzászólások helyett.
A meccs után szándékosan nem is írtam semmit a topicba, olvasgattam azok hozzászólását, akik csak negatívumot írtak előtte. Mit mondjak, finoman fogalmazva is jókat derültem a megváltozott kommenteken. :lol:
Név nélkül: volt aki 99 százalékos kiesést vizionált, majd utána ömlengett kb. 70 mondatban a nagyszerű csapatról.
Egyetlen hozzászóló volt, aki beismerte, hogy rosszul gondolta, nem bízott a csapatban.

Igaz csodálatos meccs volt, de ezzel csak a papírformát érvényesítettük, semmit nem nyertünk még, én azt vallom. Amennyiben Fortuna engedi, jó lenne továbbra is a lehető legkönnyebb ágon menetelni.
Maxi
Entrenador del Barça

2013.03.15. 10:14:48

Mezner2 írta:
Maxi: Én őket még nem akarom, jöhetnek a 4között vagy a döntőben,egy akkor már ereje teljében játszó Barca ellen megkockáztatom,hogy kb. sanszuk nem lenne,most még esélyesebbek lennének szerintem,így még azt mondom,hogy várjunk velük!
Bár belegondolva elmúlt 7 meccsen fordult át a mérlegük pozitívba,melyből a szuperkupán konkrétan védők nélkül játszottunk,a bajnoki tét nélküli volt,a kupa meccsen pedig az elmúlt 5év legmélyebb hullámvölgyében voltunk !
Engem igazából nem érdekel, csak MI ejtsük ki őket, elegem van belőlük, hogy ilyen játékkal egy szinten emlegetik magukat velünk.Persze csak addig ha arról van szó ki a jobb csapat, mikor meg magukról beszélnek menjen Mouniko a kontrájával, menjen Özil, menjen di Maria, menjen Khedira, kö.sög Modric ésatöbbi ésatöbbi...Remélem hasonlóan gondolkoznak a fiúk és megmutatják, hogy ki az úr a háznál:D
Forca Barca
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 10:04:00

nemtom99 írta:Múlt héten még temetve volt a csapat most meg már a Bayernt meg a Juvét akarjátok... :lol:

Személy szerint a Dortmundot vagy a PSG- látnám szívesen ellenfélként.A Malagát azért nem mert szorítok nekik h minnél tovább menjenek, a törököktől egy kicsit tartok vmiért...képesek a meglepetésre+törökországba biztos félelmetes hangulatot csinálnak a törökök..
Én nem temettem,kaptam is az ívet rendesen az fb csoportban,hogy micsoda khm ökör vagyok,meg elfogult,ha minden nap nem írtam be amikor felmerült a téma,hogy továbbjutunk és még mindig mi vagyunk a világ legjobbjai,akkor soha :D tanúk is vannak rá! :D

Minden évben volt 3-4 rossz meccsünk a szokásos éves hullámvölgy miatt,ami egyébként teljes mértékben az edzések típusától függ (mikor egy csapat magasabb fizikai terhelést kap,ergo alapozást végez,akkor mindig visszaesés van játékban,10-11évig vízilabdáztam,nálunk is ugyanez volt ) csak eddig mindig ott volt egy edző a csapat mellett,aki tudatosan úgy építette fel az edzéstervet,hogy az igazán fontos csörtéken már ennek nyoma se legyen,idén pechünk volt ezzel,de ha úgy nézzük elbuktunk egy Király-kupát emiatt és ennyi. Ez még szerintem bőven belefér,legalább dobtunk egy csontot Jo5énak is :mrgreen:

Maxi: Én őket még nem akarom, jöhetnek a 4között vagy a döntőben,egy akkor már ereje teljében játszó Barca ellen megkockáztatom,hogy kb. sanszuk nem lenne,most még esélyesebbek lennének szerintem,így még azt mondom,hogy várjunk velük!
Bár belegondolva elmúlt 7 meccsen fordult át a mérlegük pozitívba,melyből a szuperkupán konkrétan védők nélkül játszottunk,a bajnoki tét nélküli volt,a kupa meccsen pedig az elmúlt 5év legmélyebb hullámvölgyében voltunk !
Maxi
Entrenador del Barça

2013.03.15. 09:54:06

Mezner2 írta:Egyébként is kijárna már nekünk a szerencse,mivel a téves legendák ellenére,mindig megkapjuk a mélytorkost a sorsolásnál,az elmúlt 4!!évben játszottunk az egyenes kieséses szakaszban az : MU-val,Chelsea-vel,Bayernnel,Interrel,Milannal,Arsenallal,Lyonnal(ahol akkor még csúcsformás Benz,meg Juninho passzolgatott),

Ellenben pl. a Madrid az elmúlt 2évben vergődte először tovább magát a legjobb 16-ból,ahol a következő ellenfelekkel játszottak : Lyon,Tottenham,CSZKA,Apoel.

Én egy olyan jó kis Madridos mázliban tudok reménykedni,már nagyon kijárna,miután Európa összes élcsapatának pirosra paskoltuk a popsiját,jó lenne valami könnyed ujjgyakorlat,tudnám díjazni,bár mint leírtam,a németek is jók lennének,ellenük favoritnak érezném magunkat,és azért őket kiütni nem kis pluszt adna a későbbiekre !
De akkor ink. jöjjön valamelyik angol (ja,hogy nincs is :mrgreen: )
Néha elég kemény stílusban írsz, de általában egyetértek vele:D
Én mióta lefújták a meccset a Madridot akarom!Bár mostanában eléggé megszenvedünk velük és amit csinálnak ellenünk nagyon jól csinálják, DE ideje lenne a srácoknak ismét csöndre inteni őket mert borzasztó, hogy mekkora lett a mellény mert volt pár jobb meccsük ellenünk.(bár ha mondjuk az SZK meccseket, vagy a kupaodavágót nézzük milyen kevesen múltak már nem így állnának hozzánk).Ezért én ŐKET akarom és tudom, hogy a fiúk is, hogy ismét helyre tegyék őket.mert ugye az nem kérdés melyik a jobb csapat még mindig.
Forca Barca
nemtom99
Jugador d'estrella

2013.03.15. 09:51:42

Múlt héten még temetve volt a csapat most meg már a Bayernt meg a Juvét akarjátok... :lol:

Személy szerint a Dortmundot vagy a PSG- látnám szívesen ellenfélként.A Malagát azért nem mert szorítok nekik h minnél tovább menjenek, a törököktől egy kicsit tartok vmiért...képesek a meglepetésre+törökországba biztos félelmetes hangulatot csinálnak a törökök..
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 09:44:10

Egyébként is kijárna már nekünk a szerencse,mivel a téves legendák ellenére,mindig megkapjuk a mélytorkost a sorsolásnál,az elmúlt 4!!évben játszottunk az egyenes kieséses szakaszban az : MU-val,Chelsea-vel,Bayernnel,Interrel,Milannal,Arsenallal,Lyonnal(ahol akkor még csúcsformás Benz,meg Juninho passzolgatott),

Ellenben pl. a Madrid az elmúlt 2évben vergődte először tovább magát a legjobb 16-ból,ahol a következő ellenfelekkel játszottak : Lyon,Tottenham,CSZKA,Apoel.

Én egy olyan jó kis Madridos mázliban tudok reménykedni,már nagyon kijárna,miután Európa összes élcsapatának pirosra paskoltuk a popsiját,jó lenne valami könnyed ujjgyakorlat,tudnám díjazni,bár mint leírtam,a németek is jók lennének,ellenük favoritnak érezném magunkat,és azért őket kiütni nem kis pluszt adna a későbbiekre !
De akkor ink. jöjjön valamelyik angol (ja,hogy nincs is :mrgreen: )

kiegészítés: Ha a csapat hozza amit tud,akkor felesleges a matekozás,mivel akkor továbbra sem foghatóak semelyik csapat számára.
Ha úgy játszunk mint Milanóban,akkor is felesleges,mivel akkor megy akármelyik kiver :D A BL győztes személyét egy apró tény dönti el:hogy melyik arcunkat mutatjuk.
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.03.15. 09:34:20

Azért nem kellene nekünk kapni a Bayernt, mert csak nekik(és talán a Juvénak) van esélye megállítani a Madridot, meg persze nekünk.

Kapjuk csak a Malaga/PSG/Galata triót.

Számomra ez lenne az ideál:
1.Real-Bayern
2.Juve-Dortmund
3.Barca-Malaga
4.PSG-Galata

Aztán ez elődöntő így nézne ki:
1es meccs győztese a 2es meccs győztesével
3as meccs győztese a 4es meccs győztesével

Az álomdöntő pedig:
Barca-Dortmund

(Bár erre nem sok esélyt látok :D )
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.15. 09:31:01

socio66 írta:azért azt ne vegyük készpénznek, hogy a bayern beleszaladna a késbe ellenünk, ha szükséges, tudnak ők mást is játszani.
már ha egyáltalán szükséges, mert amúgy a messi-faktoron kívül semmivel sem tartom nálunknál gyengébbnek őket.
én a juve-t kerülném el leginkább, ők biztosan beparkolnák a buszt, ami egy rutinos, jó erőkből álló csapat esetében könnyen megoldhatatlan feladat elé állíthat minket.
Igen, ez az a csapat, akiket egyáltalán nem szeretnék én sem.
Betonvédelem, masszív középpálya. 18 gólt kaptak összesen a Serie A-ban.
Elképesztően kevés! Nyilván az sem mindegy, hogy ki az ellenfél.
Mindenesetre, ha lehet legyen a Madridé. Sok gyors kontrát nem vezetnének a taljánok ellen.
zola8787
Director del Fútbol

2013.03.15. 09:27:05

Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.03.15. 09:26:06

Alexis9Sánchez írta:
Tottenham ment tovàbb idegenben lőtt góllal!! De am miez az új szabàly,hogy hosszabítàsba is annak szàmít, és ha x van akkor is, akkor nincsenek tizenegyesek??!! Vagy csak én maradtam le erről? De egyébként meg jó nagy hülyeség ez! :roll:
Pedig ez szerintem midig is így volt! Nem új szabály ez.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.15. 09:25:50

Köszönöm! :)
Zolee23
Capitá del Barça

2013.03.15. 09:23:59

Alcantara írta:
Viccet félretéve, tudja valaki, hogy melyik csatorna adja élőben a sorsolást?
EuroSport.
socio66

2013.03.15. 09:22:56

azért azt ne vegyük készpénznek, hogy a bayern beleszaladna a késbe ellenünk, ha szükséges, tudnak ők mást is játszani.
már ha egyáltalán szükséges, mert amúgy a messi-faktoron kívül semmivel sem tartom nálunknál gyengébbnek őket.
én a juve-t kerülném el leginkább, ők biztosan beparkolnák a buszt, ami egy rutinos, jó erőkből álló csapat esetében könnyen megoldhatatlan feladat elé állíthat minket.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.15. 09:12:53

Mezner2 írta:Ide nekünk a Bayernt.
Miért nem jó neked a Galata-Malaga-PSG trió valamelyike? :lol:

Viccet félretéve, tudja valaki, hogy melyik csatorna adja élőben a sorsolást?
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.15. 08:33:05

Ide nekünk a Bayernt.
Egyszerűen azért,mert fekszik nekünk a játékuk,középpályán,már csak a tavalyi Real elleni meccsből kiindulva 0-ák,úgy rohantak át rajtuk ott,ahogy akartak,hiába vannak jó játékosaik ott is,egyszerűen nem volt (és az idei néhány meccsüket megnézve még mindig nincs) középpályás szűrésük,de előrefelé félelmetesen erősek azon a csapatrészen is!
A védelmük szintén bivalyos,de,ha a középpályájuk nem szűri meg eléggé a támadásainkat,akkor folyamatosan létszámfölényben mehetnénk rájuk,ami a technikai fölényünkből adódóan ujjgyakorlat lehetne egy jóformában lévő Barcának. Emellett óriási respectjük van minden csapat szemében,így az esetleges kiverésük olyan lelki pluszt adna,ami szerintem lendületből a trófeáig lökne minket.

A Realt viszont elszeretném kerülni,nem azért mert jobb csapat lenne mint mi,sőt,véleményem szerint csapatként még mindig klassziskülönbség van a javunkra,egyszerűen óriási mentális fölényben vannak velünk szemben,az elmúlt 7meccsből mindig olyan eredmény született,amiből ők jöttek ki jobban,sztem a srácok be vannak tojva,már a nevük hallatán is.
A döntőben lehetne egy csörte,mert addig lehet önbizalmat szerezni,ha most játszanánk velük,akkor sztem 60-40 lenne az esély,és nem ide...
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.03.15. 01:17:33

lui1698 írta:Jah, de bocsi, ahol olvastam, Inter-t írták tovább...
Tottenham ment tovàbb idegenben lőtt góllal!! De am miez az új szabàly,hogy hosszabítàsba is annak szàmít, és ha x van akkor is, akkor nincsenek tizenegyesek??!! Vagy csak én maradtam le erről? De egyébként meg jó nagy hülyeség ez! :roll:
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
ktm
Capitá del Barça

2013.03.14. 23:10:24

Csak egy tipp a holnapi sorsolásra:

Barcelona-Dortmund,
Madrid-Malaga,
Juve-Bayern,
PSG-Galatasaray
lui1698
Llegenda del Barça

2013.03.14. 23:08:20

Jah, de bocsi, ahol olvastam, Inter-t írták tovább...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csabooo
Capitá del Barça

2013.03.14. 22:03:12

Nem a Spurs ment tovább ? Idegenbe rúgtak egy gólt :)

Szurkolók a Steauanak, pont jókor jött az a máker gól, igaz volt 1,2 szép lehetőség! A Chelsea meg nyom-nyom, de nem bánom hogy csak az EL kergetik a bőrt, remélem ott is ma lejár a szereplésük végleg.
Barça,Barça,Baaarça!!!
Tofi
Barça B

2013.03.14. 22:01:41

lui1698 írta:
ozsimiki írta:Hoppá

Inter-Tottenham 3-0

most kezdődik a hosszabbítás... (ugye az első meccsen a Spurs is ennyire nyert)

szerk: 3-1,és már nincs sok hátra,valszeg megússza a Spurs.
4-1 lett a vége. Annyira tipikusan Spurs, hogy azt elmondani se tudom.

Otthon lefocizzák a hullagyegne Inter-t, most meg kiesnek +3-ról. :lol:
Bale meg szerintem most hívja fel Perezt, hogy jó lenne valamit toszni, mer' ez így nem állapot.
A Tottenham jutott tovább idegenben lőtt több góllal.. :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2013.03.14. 21:58:27

ozsimiki írta:Hoppá

Inter-Tottenham 3-0

4-1 lett a vége. Annyira tipikusan Spurs, hogy azt elmondani se tudom.

Otthon lefocizzák a hullagyegne Inter-t, most meg kiesnek +3-ról. :lol:
Bale meg szerintem most hívja fel Perezt, hogy jó lenne valamit toszni, mer' ez így nem állapot.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
xbalix
Jugador d'estrella

2013.03.14. 21:45:37

Ez most kikivankozik belolem, utana lehet fikazni. De az eurobarca is kongatta a harangokat ok nelkul. (tisztelet...) Mar egy korszak vegerol irkaltak, par rossz meccs utan, amit kb minden szezonban megszokhattunk. Nem szeretem ezt a veszmadarkodast, es azt se h vannak hozza nem erto emberek, akik ezeket irjak. Ettol fuggetlenul kib.ott jo az oldal igy tovabb, de ez nagyon nem tetszett. A BLben meg barkit kapunk ki kell utni. Teljesen mindegy ki jon. Aki BL-t akar nyerni venni kell az akadalyokat. Konnyu csapat mar nincs, az csak a megye 2-ben. Peace.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.03.14. 20:56:48

Hoppá

Inter-Tottenham 3-0

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.03.14. 20:14:49

JanPieterzoon írta:...

abban tökéletesen igazad van, h nem kell elszállni semmilyen irányba sem, mert elég nagyot lehet pofára esni, ha úgy alakul a szitu. de azért azt sem lehet kihagyni a bugiból, h a barca esetében az utóbbi években inkább a milan elleni játék volt a sztenderd (hála Istennek), nem pedig mondjuk a madrid ellen az elmúlt hetekben mutatott forma. szerintem, ha összefutnánk velük és a mostani hozzáállás mellé még befigyel az a "pici" revansvágy, ami most messiéket fűti, akkor lerendezzük őket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.14. 20:05:36

Alcantara írta:
BritishKnight írta:Ma megtartották a BL PRÓBA sorsolását.
Barcelona-Juventus,
Madrid-Dortmund,
Malaga-Bayern,
PSG-Galatasaray
Remélem nem ugyanez lesz holnap délben! :?

A Juve fényévekkel jobb most, mint a Milan, nagyon összerakták a csapatot.
Főleg a védekezése brutálisan kemény, középpálya rendkívül masszív,egyszóval nem hiányzik ez nekünk, legyen a Madridé!

A Málaga, PSG, Galata trióból, ha megoldható tisztelt UEFA! :D
Abba a trióba szerintem befér még a Dortmund is. Illetve ami azt illeti, én a Realt is inkább most tudnám le a nyolc között, mint később. Ha a negyeddöntőben elvérzünk, az még nem annyira kellemetlen, mint esetleg egy döntőben, vagy annak kapujában kikapni tőlük. Márpedig úgy számolok, hogy hacsak nem alakul ki valami Real-Juve-Bayern-Dortmund ág, akkor előbb-utóbb meg kell vernünk őket. Szóval felőlem jöjjenek. :D

Ami a próbasorsolást illeti, ha az előzőben cinkeltek, akkor mégegyszer nem merik meghúzni. Nekem ez a tippem:
Barca-Bayern
Real-Juve
Galatasaray-Málaga
Dortmund-PSG

Mert ha itt is lesz ügyeskedés UEFA-részről, akkor nagyjából így lehet megcsinálni a két bivalyerős párharcot...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Válasz küldése