Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Eddig tuti a Manchester (0-1) és a Tottehnam (Vertonghen 0-1), az Arsenal (GervinhoGareth Tello írta:Tippjeim a fordulóra:
Sunderland-Manchester United V
Arsenal-Reading H
Manchester City-Newcastle D
Southampton-Chelsea D
Swansea-Spurs V
West Ham-West Brom V
Wigan-Norwich D
Everton-Stoke H
Aston Villa-Liverpool V
Fulham-QPR H

05.11.2012Game90 írta:Én nem ismerem annyira Jovetic-et, mert nem igazán követem a Serie A-t, de mintha olvastam volna, hogy sérülékeny játékos lenne. Ha ez igaz, akkor beleillik a képbe. Mondjuk a ManCity úgyis ránk fog majd licitálni.
Biztos Terry az apa.Game90 írta:8-9 hónap? Biztos terhes.
Amúgy a helyében elgondolkodnék már, hogy ennyi volt. Mert hiába tehetséges, poor man's Yaya Touré, egyszerűen alkalmatlan a profi sportra, évente játszik max. 10 meccset, annak meg semmi értelme sincs.

Én nem ismerem annyira Jovetic-et, mert nem igazán követem a Serie A-t, de mintha olvastam volna, hogy sérülékeny játékos lenne. Ha ez igaz, akkor beleillik a képbe. Mondjuk a ManCity úgyis ránk fog majd licitálni.matador írta: Na ő rohadt jó vétel lenne bárki számára.
Már évek óta figyelem, hihetetlen, hogy még senki se vitte el a Fiorból, pedig minden adottsága megvan ahhoz, hogy klasszis legyen.
8-9 hónap? Biztos terhes.nagyiibarca írta:Hivatalos! Abou Diaby edzés közben megsérült 8-9 hónapos kihagyás vár rá
térdszalag szakadás miatt. A középpályásnak ez volt a 38. sérülése az Arsenalos pályafutása alatt.
arsenal.com
Gareth Tello írta:Diabynak meg a háza a harmadik otthona az orvosi szoba és a műtő után.
Csak mondanom kellett...nagyiibarca írta:Hivatalos! Abou Diaby edzés közben megsérült 8-9 hónapos kihagyás vár rá térdszalag szakadás miatt.

1. Én: Igaz, hogy Wilshere nem férne be a Spurs kezdőjébe?Game90 írta:Cazorla: Lukas, hallod, GT szerint Wilshere nem férne be a Spurs kezdőjébe.
hatalmas meglepetésre, Diaby-nak is van egy kisebb sérülése
Pár pletyka: Gervinho-t vinné a Galata, Djourou maradna a Hannover-ben, Rosicky távozni akar, Jovetic-ért pedig érdeklődünk.
Angol FourFourTwo tippelte:

Igen, ezt én sem értem, a felsoroltak közül legalább háromnál jobb játékos Áron.matador írta:Lennon pedig számomra érthetetlen, hogy miért van ennyire hanyagolva, azért Young, Chamberlain, Milner, Walcott és Welbeck mellett kaphatna lehetőséget...
Na ő rohadt jó vétel lenne bárki számára.Game90 írta:Jovetic-ért pedig érdeklődünk.
Cazorla: Lukas, hallod, GT szerint Wilshere nem férne be a Spurs kezdőjébe.Gareth Tello írta: 3. Most jövök amúgy rá, hogy be se férne a kezdőbe, amíg Parker és Dembélé itt játszik.![]()

1. Igen, én is meglepődtem rajta, a védők között amúgy első ezzel a stattal.Game90 írta:1. Rá nem gondoltam volna, szerintem még nagyanyámat is hamarabb betippeltem volna, mint Sagna-t.
2. A tiéteknél sokkal jobb a sorsolásunk, addigra meg lehet, hogy a ManUnited-nek már mindegy lesz a bajnokság, szóval jó esetben egy x-et megcsíphetünk. Amúgy a sárga résztől én is félek...![]()
3. http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI
4. Parker meg hasonló, mint Arteta, nem lehet észrevenni, hogy mennyire fontos eleme a csapatának, pedig nagyon is az.
1. Rá nem gondoltam volna, szerintem még nagyanyámat is hamarabb betippeltem volna, mint Sagna-t.Gareth Tello írta: Wilshere stimmel (7.), Cazorla stimmel (5.), a harmadik senalos pedig: Sagna.(6. helyen amúgy.)
Nálatok egy vereség garantált (MU), amúgy jó sorsolásotok van. (Bár ahogy ismerem az Arsenalt, úgyis becsúszik majd egy vereség a Norwichtól vagy a QPR-től...)
Amúgy hogy tetszik az aláírásom legalsó sora?![]()
Igen, Mr. Captain tökéletes csapatjátékos.lui1698 írta:Parker-t amúgy már tavaly is néztem, hogy nagyon jó kis játékos. Igazi melós, nem igazán tűnik ki, de baromi hasznos, nagyon jó vétel volt.
Válogatottban most hirtelen nem tudom mennyire számít alapembernek, de úgy rémlik, hogy nem igazán, pedig...
Parker-t amúgy már tavaly is néztem, hogy nagyon jó kis játékos. Igazi melós, nem igazán tűnik ki, de baromi hasznos, nagyon jó vétel volt.Gareth Tello írta:Parker és Dembélé fontossága

Wilshere stimmel (7.), Cazorla stimmel (5.), a harmadik senalos pedig: Sagna.Game90 írta:Wilshere? Cazorla? De ki a harmadik?![]()
Game90 írta:Remélem elchokerkeditek megint a BL-helyezést...![]()
![]()

Wilshere? Cazorla? De ki a harmadik?Gareth Tello írta: Average passes per game kategóriában Arteta az első, rajta kívül még három ágyús van az első tízben.
Mióta megkapta az új szerződését, szerintem 3 jó meccse nem volt.Gareth Tello írta: Walcott ennyire tré mostanában? A végén még kénytelen leszek eladni PL-fantasyban.
Sajnos egyik meccset sem láttam, így sokat nem tudok mondani a helyzetről, mindenesetre remélem, hogy csak egy elkerülhetetlen, de rövid hullámvölgyről van szó.

Nálam is simán az, meg mellé 5 meccs pihi az ilyen mocskosságért.Piquenbauer írta:
/Ez csak nálam piros?/
Majd a Wigan győztes góljánál Figueora kezezett...

Walcott ennyire tré mostanában? A végén még kénytelen leszek eladni PL-fantasyban.Game90 írta:Akiket ütni kellett volna egy döglött hattyúval: Diaby, Giroud, Walcott.
White Hart Pain...Game90 írta:Ja, Spurs meg sorozatban 2 bukó.

Game90 írta: Diaby...

A City ma játszott a Barnsley ellen,és 5-0-ra nyert.Dr.Dre írta:Nem tudja véletlen valaki hogy a City és a MU meccse miért lett ma elhalasztva?