Gratula! Én hittem benne, de nem ezért lett meg! Mondjuk lerágtam a körmöm az utolsó 15 percben, mikor visszaálltunk, és rendszeresen átszaladtak a középpályánkon.
Nekem ma nagyjából mindenki tetszett egy kivétellel. Egyrészt szerintem a védelem jól kisegítette egymást, és míg az első félidőben régi idők Alvesét lehetett látni (talán azért mert Messi sokszor kiment hozzá, addig a második félidőben Alba tett sokat a támadásépítésbe. Masc hibáját leszámítva rendben volt.
Középen mindenki jól tolta, míg elől Messi zseniális volt, és úgy hajtott az elején, hogy azt hittem rosszul látok. Rárontott az ellenfélre, labdákat szerzett, tőle meg nem lehetett elvenni! Zseni!!! Villa fontos gólt lőtt. Nagyon örültem neki, látszott rajta is, hogy kiszakadt belőle a feszültség! Kellett neki! Pedro jó volt ugyan, de nekem ő lógott ki a sorból. Én nem vagyok Pedro ellenes, sőt kifejezetten kedvelem a játékát - ha jól megy neki! De...mi lett ezzel a sráccal? Állandóan feldobja magát, várja a 11-est! Majdnem minden versenyfutást elveszített, ami számomra hihetetlen, mert én mindig gyors játékosként ismertem. Volt egy-két kisebb passzhibája is, és Abateval nem nagyon járt vissza védekezni. Nekem ő kilógott ma, de egye fene, szép volt fiúk! pénteken sorsolás! Jöhet a következő

)))