Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt hiányoltam én is! A hajtást! Végre nem adta fel, ha elveszítette a labdát! El is fáradt, de végre újra klasszi produkciót nyújtott.herlius írta:Ma azt láttam tőle, amit nagyon sokszor hiányoltam egész szezonban: hajtott, küzdött, nem ismert elveszett labdát, ha kellett visszajött besegíteni a védekezésben. Ma IGAZI csapatember volt, a góljai pedig fantasztikusak.
Az a török gyerek felszippant egy dzsámi kokaint. Csodálkozol, hogy így termel?ozsimiki írta:egyértelmű,h az volt a zseniálisabb.Rivaldo11 írta:Az első gólt emelném ki én is. Nem szabad átsiklani felette, hogy berúgta, ahogy szokta. Bámulatos volt a tekerés, benne volt Messi lényege. Elképesztő gól volt. Amúgy meg egész meccsen bizonyította, miért is tartják sokan minden idők legjobbjának.
nem is az,h 5en vették körül,hanem h ezzel együtt volt kb 0,4métere,0,4 másodperce, és ezen kritériumok közepette tudta így belőni,ahogy
sosem tagadtam,h a csapat sikerei mellett, az ő egyéni sikereiért is szorítok, természetesen nem helyezem az előbbi fölé,de külön öröm,h CR ahelyett,h hátradőlhetne,még az itteni gólkirályos cuccért is izzadhatbár a török csávó még nem ébredt fel álmából,még beleszólhat
egyértelmű,h az volt a zseniálisabb.Rivaldo11 írta:Az első gólt emelném ki én is. Nem szabad átsiklani felette, hogy berúgta, ahogy szokta. Bámulatos volt a tekerés, benne volt Messi lényege. Elképesztő gól volt. Amúgy meg egész meccsen bizonyította, miért is tartják sokan minden idők legjobbjának.

Bocs, hogy beléd kötök, nem szándékosan teszem, és nem is CR-t akarom ezzel kisebbíteni, de annak a cikknek egyetlen hivatalosnak mondható referenciája sincs!ferninho írta:nem, az ő mezét meg cipőjét bronzba öntötték és egy fiú mauzóleumában helyezték el...sörvirsli írta:Én azért elküldenék egy replikát belőle C. Ronaldonak! (gondolom neki a haját fogják aranyba önteni)
de olvasd csak végig az egész történetet... rád fér.
http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774
Talán ha a sok eladott labda után megpróbálná visszaszerezni... Ehelyett lézeng a pályán...sörvirsli írta:És megvan Messi mester zsinórban szerzett 17. a bajnokságban pedig 40.(!) gólja!!!
Remélem a Milan ellen rúg egy mesterhármast!
Minden hülyeségre miért kell ugrani? Mintha direkt keresnétek néha. Akkor van értelme átjönni, ha normális eszmecserét akarsz/akartok folytatni olyan itteni drukkerekkel, akikkel lehet. Bármennyire is szeretnénk, ilyen itt is egyre kevesebb van.ferninho írta: nem, az ő mezét meg cipőjét bronzba öntötték és egy fiú mauzóleumában helyezték el...
de olvasd csak végig az egész történetet... rád fér.
http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774
nem, az ő mezét meg cipőjét bronzba öntötték és egy fiú mauzóleumában helyezték el...sörvirsli írta:Én azért elküldenék egy replikát belőle C. Ronaldonak! (gondolom neki a haját fogják aranyba önteni)
Gareth Tello írta:Messi, the "Golden Foot"
http://www.youtube.com/watch?v=sYDFasxGiRY