Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most őszintén, mit kellene nyilatkozniuk?Barcaman1993 írta:Egyébként tényleg marhára idegesítő. Ha 5 játékostól még nem olvastam volna, hogy itt biztos továbbjutunk, akkor egytől sem. És akkor túl vagyunk 4 ilyen nézhetetlen semmin és még mindig megy a duma. Jobb lenne csöndben lenni és felmosni az olaszokkal a padlót, mint szájalni.#David Villa# írta:Olvasgatom a különböző oldalakat és megint azt tapasztalom, hogy megy a nagy duma. "Tudjuk, mit kell csinálni", "Biztos vagyok a továbbjutásban" stb.
Csapat még nem fordított a BL-ben, ha idegenben 2:0-ra kikaptak.
Egyébként tényleg marhára idegesítő. Ha 5 játékostól még nem olvastam volna, hogy itt biztos továbbjutunk, akkor egytől sem. És akkor túl vagyunk 4 ilyen nézhetetlen semmin és még mindig megy a duma. Jobb lenne csöndben lenni és felmosni az olaszokkal a padlót, mint szájalni.#David Villa# írta:Olvasgatom a különböző oldalakat és megint azt tapasztalom, hogy megy a nagy duma. "Tudjuk, mit kell csinálni", "Biztos vagyok a továbbjutásban" stb.
Csapat még nem fordított a BL-ben, ha idegenben 2:0-ra kikaptak.
Formánk nulla, ellenben a Milán szárnyal. Betonbiztos védekezése van, és támadás is megy. Barcánál se védelem, se támadás.
Továbbra is tartom, hogy talán egy gólos győzelemre jó lehet a csapat, de a továbbjutásra már nem. Az már Milánóban eldőlt.
Ennek ellenére én az utolsó percig szurkolni fogok!
Visca el Barca!
S.Agüero írta:Meccs előtt ezt nézzétek meg, kiráz a hideg :
We Are FC Barcelona, We Have to Fight Back :
http://youtu.be/qiGd6Izind8
Engem is!!!Ezektől a videóktól...Inkább a pályán majd...S.Agüero írta:Meccs előtt ezt nézzétek meg, kiráz a hideg :
Azt hiszem ez le fog pörögni párszor a meccs előtt!S.Agüero írta:Meccs előtt ezt nézzétek meg, kiráz a hideg :
Olyan szerencse, amely az említett csapatokat érte. Tudniillik, hogy nekik sem volt sok helyzetük, de azokat ki tudták használni. Ez fordítva is lehetett volna ugyanennyi erővel.FarkasAttila írta:A Milan ellen és a Real Madrid elleni első meccsen jóformán kapura rugása sem volt a Barcelonanak. Nem tudom hogy milyen "szerencse" valtoztathatta volna meg azt a 2 meccset.Emellett azért tartom ezt a 3 meccset peches kimenetelűnek, mert pontosan ugyanennyi erővel mind3 meccset megnyerhettük volna.
Nem tudom, hogy Madrid vagy Barca drukker vagy, de ha utóbbi, akkor tudnod kéne, hogy a Barca-nál nem a kapura lövések száma a mérvadó. (Mert ennyi erővel a Madrid a világ legjobb csapata, ahol csak CR meccsenként kb. 10-szer lő kapura.)FarkasAttila írta:Csak azert, hogy ne beszeljek a levegobe megneztem pontosan hogy hany kapura rugasa volt a csapatnak.
A Milan ellen 2 kaput eltalalt loves. A Real Madrid elleni elso meccsen, hazai kornyezetben 3 loves talalta el a kaput.
Nem mondtam, hogy jobbak voltunk, írtam is, hogy hullámvölgyben vagyunk. Arról beszéltem, hogy az ellenfelek sem voltak jobbak nálunk*, de mégis megnyerték a meccseket, és ilyen erővel nekünk is kijöhetett volna a lépés valamelyik (vagy az összes) meccsen.Cooh írta:Szerintem nagyon téves a megítélésed erről a hullámvölgyről...
Nem voltunk jobbak a három meccsen, ezzel szinte mindeki tisztában van.
Nem jött össze a tiki-taka ami évekig ment és leblokkolt a csapat, nem volt semmi fantázia és elképzelés a játékban...vagy bármi taktikai változtatás.
Hát ezaz. Hajrából szívesen olvanék többet!!!visca el barca írta:a szurkolo már csak ilyen. ez meg egy szurkoli forum. de a Te kedvedért legközelebb csak annyit írok be hogy hajrá!20tek írta:Olyan jó, hogy itt mindenki annyira k..va okos, annyira tudja, hogy hogyan kellene felállni, és persze hozzá képest a Barca edzői meg ostobák, mert ők nem tudják a tutit. Kit hol kell játszatni, Messinek mit kellene csinálnia, stb...
a szurkolo már csak ilyen. ez meg egy szurkoli forum. de a Te kedvedért legközelebb csak annyit írok be hogy hajrá!20tek írta:Olyan jó, hogy itt mindenki annyira k..va okos, annyira tudja, hogy hogyan kellene felállni, és persze hozzá képest a Barca edzői meg ostobák, mert ők nem tudják a tutit. Kit hol kell játszatni, Messinek mit kellene csinálnia, stb...
Engem nem érdekel a statisztika, az rengeteg mindentől függ. Ha megfordítom a gondolatmenetedet, akkor akár azt is mondhatjuk, hogy a bajnokságban meg pont jókor játszottunk a megfelelő ellenfelekkel és pont kijött a lépés. A lényeg viszont a mutatott játék, ami még a tetszetős bajnoki mutató ellenére sem meggyőző. A rengeteg kapott gól valamilyen szinten árulkodó, általában nem szokott jó jel lenni ha egy csapat több gólt kap, mint ahány meccset lejátszott. Folyamatosan követjük el ugyanazokat a hibákat és ezt már a közepesebb csapatok is felismerték és ki is használják ellenünk. Nem mellesleg pedig komolyan vehető ellenfelek ellen szinte semmit nem mutattunk, a Real ellen csak a nyári 3-2-es szuperkupa győzelem, illetve az Atletico elleni bajnoki nevezhető elfogadhatónak, ezeken kívül viszont nincs semmi érdemleges. A spanyol bajnokság idei erejét figyelembe véve (lásd európai kupaszereplések) az lenne a csoda, ha nem ilyen mutatóval állnánk a tabellán.visca el barca írta:ez meg a másik véglet. én lusta vagyok visszakeresni, de megnézheted h utoljara melyik idényben álltunk 23-2-2-es mérleggel a bajnokságban.herlius írta:Nekem erről az jut eszembe, amikor éveken keresztül nyomtuk a süketelést, hogy miénk a világ legjobb pólócsapata, pedig már hosszú ideje copóágon voltunk a szerbek ellen. Aztán szép lassan már ott tartunk, hogy senki ellen nem mehetünk biztosra. Nem kell fölöslegesen fényezni magunkat, minden csapat fölött elszáll az idő; ez a Barca már korántsem az a tökéletes gépezet, mint ami mondjuk 2009-ben vagy 2011-ben volt. Ettől függetlenül akár tovább is juthatunk holnap, de a jelek nem túl biztatóak. Az első meccsen ugyanis a vereségünk ellenére is mi voltunk a szerencsésebb csapat. Szerencse, hogy egyáltalán megúsztuk 2 góllal.
ez egyelőre a szokásos kora tavaszi hullámvölgy, amibe pont azok a meccsek kerültek bele, amik igazán fontosak (2 clasico, meg a milan elleni).
és ez a véleményem akkor sem fog változni ha kiesünk a bl-ből.
Na ez az, amit már nem tudom mióta hajtogatok. Nincs egy emberünk, aki meghúzná az alapvonal felé, majd begurítaná lövőre. Ilyen egyszerű lenne a megoldás, de mindig az alibi visszapasszokat választják a csatárok.herlius írta:Az egyedüli esélyünk ha minél jobban és gyorsabban szét tudjuk húzni kicsit őket, hogy legyen minimális területünk az akciókhoz.
visca el barca írta:tegnap kiterveltem a nyerő taktikát![]()
hagyományos 4-3-3 ban kell kezdenünk alves, puyol, piqué, alba, xavi, busi, ini, sanchez, messi, villa.
villanak kellene kezdeni pedro kárára, mert ugy érzem a milan végig bekkelni fog, és a statikus birkózásban villa vmivel jobb mint pedro.
ha egy kicsit kezd égni a ház, akkor 3-4-3, annyi változtatással, hogy alves felmegy középpályára, ergo lényegében a szélsőjáték meghal, viszont miáltal uis középen fog mindenki tömörülni, ez a felállás jobb lesz, jobban tudunk nyomni.
azt ha neadjIsten nagyon ég a ház (70 perc tájékán még 0-0, 2-1), akkor nem lehet alibizni, le kell hozni alvest, helyette pedro és mehet 3-3-4 ugy, hogy villat be kell tenni messi mellé középre darálni, sanchez át a balosra, pedro a jobboson.
1. lőni, lőni, lőni. főleg ha 16-oson belül vagyunk, nem kellenek a vissza passzok. előbb utóbb csak bejön az egyik, aztán ha a védők feleszmélnek és ki kilépnek, akkor kell kihasználni a kis passzokat.
2. nem szabad nagyon nekik rontani, van 90 perc két gólra (legyen inkább 3 nem akarok hosszabbítást, 11-eseket meg pláne nem). első félidőben egy gól, másodikban még egy, aztán mikor a milan kicsit megzavarodik, be kell verni a harmadikat.
3. vhogy ki kell huzni kapott gol nélkül. főleg akkor nem szabad kapni mikor még 0-0 vagy 1-1 van. ha mondjuk 3-0-ra megyünk és 60. percben lőnek egyet az még belefér.
4. minden 100%-os ziccert be kell verni, nem lehet olyanokat csinálni, mint villa a depor ellen, hogy egy az egyben viszi a kapusra aztán eltököli az egészet. nem lesz 102 helyzetünk, uhogy észnél kell lenni.
5. pazzini nincs, mexes nagyon kérdéses, ugyhogy a védelem meg a csatársor is gyengül valamelyest, de főleg a védelmük sebezhető.
6. boatenget meg sharaawyt le kell venni vhogy, mert ők ketten képesek arra, hogy két passzból ott legyenek a kapu előtt. ha meg versenyfutás lesz puyollal, piquével, tudjuk mi lesz a vége.
nyugodtan kell játszani, főleg az első félidőben kell észnél lenni és akkor meglesz. bízom vityában, hogy azt az egy-két kósza milan akciót hatástalanítja majd![]()
3-0 lesz. annyi moslék dolog történt velem az életben mostanában, valami kis öröm igazán érhetne
(és ilyenkor jön az, h piquét majd kiállítják a 2. percben, milan 11-es, gól, aztán a 89. percben bekontráznak és 0-2 a vége)
ez meg a másik véglet. én lusta vagyok visszakeresni, de megnézheted h utoljara melyik idényben álltunk 23-2-2-es mérleggel a bajnokságban.herlius írta:Nekem erről az jut eszembe, amikor éveken keresztül nyomtuk a süketelést, hogy miénk a világ legjobb pólócsapata, pedig már hosszú ideje copóágon voltunk a szerbek ellen. Aztán szép lassan már ott tartunk, hogy senki ellen nem mehetünk biztosra. Nem kell fölöslegesen fényezni magunkat, minden csapat fölött elszáll az idő; ez a Barca már korántsem az a tökéletes gépezet, mint ami mondjuk 2009-ben vagy 2011-ben volt. Ettől függetlenül akár tovább is juthatunk holnap, de a jelek nem túl biztatóak. Az első meccsen ugyanis a vereségünk ellenére is mi voltunk a szerencsésebb csapat. Szerencse, hogy egyáltalán megúsztuk 2 góllal.Yaya(07-10) írta:Nem vagyunk verhetetlenek, de a miénk a világ legerősebb csapata, ez 100%. Ha jól játszunk és egy kis szerencsénk is van, bárkit megverünk több góllal.
Azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Aláírom, hogy gyengék voltunk, és nem érdemeltünk győzelmet, de szerencsésebb... Az első gólt a szerencsénk miatt kaptuk? Vagy miben voltunk szerencsések?herlius írta:Az első meccsen ugyanis a vereségünk ellenére is mi voltunk a szerencsésebb csapat. Szerencse, hogy egyáltalán megúsztuk 2 góllal.
Nekem erről az jut eszembe, amikor éveken keresztül nyomtuk a süketelést, hogy miénk a világ legjobb pólócsapata, pedig már hosszú ideje copóágon voltunk a szerbek ellen. Aztán szép lassan már ott tartunk, hogy senki ellen nem mehetünk biztosra. Nem kell fölöslegesen fényezni magunkat, minden csapat fölött elszáll az idő; ez a Barca már korántsem az a tökéletes gépezet, mint ami mondjuk 2009-ben vagy 2011-ben volt. Ettől függetlenül akár tovább is juthatunk holnap, de a jelek nem túl biztatóak. Az első meccsen ugyanis a vereségünk ellenére is mi voltunk a szerencsésebb csapat. Szerencse, hogy egyáltalán megúsztuk 2 góllal.Yaya(07-10) írta:Nem vagyunk verhetetlenek, de a miénk a világ legerősebb csapata, ez 100%. Ha jól játszunk és egy kis szerencsénk is van, bárkit megverünk több góllal.