Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.16. 21:04:58

Mezner2 írta: Valamilyen szinten mondjuk akár ezt mondhatjuk a jelenlegi foci szégyenének is,hogy egy ilyen csapat,ennyivel ott lehet Európa szűk elitjében már évek óta...
Nézd meg a Chelsea,Inter bl-győztes játékát.
Nagyjából ezt játssza a madrid, több kontrával,több góllal.
Sajnos ilyenné vált a foci,hogy a játszó csapatok már alig élnek meg. Mi vagyunk a kivétel,nagyjából.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 21:01:21

csababarca írta:
Mezner2 írta:Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat mit keres sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata között(megelőlegezem nekik.)
Megtanultak jól,hatékonyan kontrázni,ennyi elég nekik.
De ez egy Real Madrid a kutya rúgja meg(cenzúra for president :D) Hát esküszöm már engem Barca szurkolóként zavar néha az,hogy egy ilyen múltú klub ezt megengedheti magának azért,hogy 4 év alatt elhódítson 2-3 kupát :D
Valamilyen szinten mondjuk akár ezt mondhatjuk a jelenlegi foci szégyenének is,hogy egy ilyen csapat,ennyivel ott lehet Európa szűk elitjében már évek óta...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.16. 20:56:16

Mezner2 írta:Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat mit keres sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata között(megelőlegezem nekik.)
Megtanultak jól,hatékonyan kontrázni,ennyi elég nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 20:54:12

Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat eljuthat sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata közé(megelőlegezem nekik.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mezner2 2013.03.16. 20:57:36-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.16. 20:52:22

Vakmacska írta:na már nem csak Roncikát, hanem az egész csapatot fütyülik Madridba.
Persze,aztán félidő elején lő kettőt 10 perc alatt, aztán tapsolnak mint a bolondok,ilyen a szurkoló.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.16. 20:48:03

na már nem csak Roncikát, hanem az egész csapatot fütyülik Madridba.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.11. 15:18:27

Én is a Man U-t látom következő állomásának.
Szerintem igaza van: tavaly bajnok lett a csapat:ez kipipálva,idén jól le is tojta az egész bajnokságot.
Idén ha meglesz a Bl akkor az is pipa,viszont ha nem akkor meg már nincs kedve még egy évet végigkínlódni,hogy megint megpróbálja.
Hiába jó edző, a spanyol foci csak nyer vele ha lelép.
A Madrid is, bár ezt nem látja be a sok "nem tudom Mou miért nem játszatta Cr-t az előző meccsen" féle tájékozott madridista.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2013.03.11. 14:19:24

zalazs88 írta:nem tom mennyire igaz de már egyre több oldal hozza le
http://futbol.as.com/futbol/2013/03/11/ ... 85231.html

http://www.hatharom.com/2013/03/11/mour ... l-sajtohir
Az,hogy megegyezett egy másik klubbal, nem is tűnik olyan nagy hülyeségnek: nem tudom,hogy miként áll most az öreg skót mester és a ManUtd,de simám el tudom képzelni hogy velük van előszerződése.Legalább megmagyarázni azt is,hogy miért nyalt be tövig nekik (a jobbik csapat jutott esett ki :roll: :lol: ez annyira nem Műringyós)
Kép
zalazs88
Barça B

2013.03.11. 13:41:53

mess2009
Director del Fútbol

2013.03.11. 09:05:04

Barcaman1993 írta:
mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...
szerintem egy jól kivitelezett műesés volt, amiért talán nem kellene 11-est adni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.10. 22:20:54

Messa írta:nagyon érdekes dolog az emberi gondolkodásmód... egyik napról a másikra, vagy egyik hétről a másikra képes teljesen megváltozni. nemrég még odaát azt ecsetelte mindenki, hogy ennél lejjebb nincsen, takarodjon mindenki a csapatból, most meg ők a bl fő esélyesei. :lol:
nálunk is ez van, csak pont fordítva. várjunk még, én azt mondom.
Nyilván ez a szurkolói szélsőséges gondolkodás. Nálam Mourinho csapata továbbra sem meggyőző. A különbség annyi, hogy korábban alig jött össze nekik vmi, most meg nyernek, de a játékuk közt szinte semmi különbség nincsen. BL fő esélyeseinek nem mondanám őket, de akár még össze is jöhet nekik. A miénkkel meg várjuk ki a kedd estét, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi rossz hangulat nem egy rossz meccsnek, hanem a sorozatos szenvedésnek tudható be.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.03.10. 21:58:47

nagyon érdekes dolog az emberi gondolkodásmód... egyik napról a másikra, vagy egyik hétről a másikra képes teljesen megváltozni. nemrég még odaát azt ecsetelte mindenki, hogy ennél lejjebb nincsen, takarodjon mindenki a csapatból, most meg ők a bl fő esélyesei. :lol:
nálunk is ez van, csak pont fordítva. várjunk még, én azt mondom.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.10. 21:35:38

bence-barca írta:

Most mi is vt a mázli? :-k :D
No offense ! :)

Amúgy nem tudom mess, neked ez hol nem vt tizenegyes, de komoly problémáid vannak akkor az ítélőképességeddel.
Konkrétan a Depor szétfocizta őket és kihagytak mindent. Azt nem mondanám, hogy a Celta ugyanezt tette volna, de jónéhány nagy helyzetet kihagytak. A mi meccsünk végi incidenst had ne kelljen bemutatnom.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.10. 21:18:00

Barcaman1993 írta:
mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...
Most mi is vt a mázli? :-k :D
No offense ! :)

Amúgy nem tudom mess, neked ez hol nem vt tizenegyes, de komoly problémáid vannak akkor az ítélőképességeddel.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.10. 21:05:11

mess2009
Director del Fútbol

2013.03.10. 20:59:10

mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Motaro
Jugador del Barça

2013.03.07. 20:56:38

Biztos vagyok benne hogy egy ilyen öntudatos fórumozó azzal kezdi a pályafutását,hogy elolvassa a szabályzatot. Jól gondolom?
fórumszabályzat írta:Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz), amely részben, vagy egészében káromkodást (ez főleg vonatkozik az autócenzúrát kijátszó káromkodásokra) és/vagy off (a témába nem illő) jellegű megnyilvánulást és/vagy 1-2 szóból áll csak és/vagy túl sok hangulatjelet és/vagy személyeskedést tartalmaz, ill. tartalma hangulatkeltő, uszító jellegű (bármilyen népre, kisebbségre sértő) TÖRLÉSRE KERÜL.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.06. 23:24:39

Motaro írta:
kanty írta:Komolyan nem értem. Piros volt? Igen. Szerencséje volt a Madridnak? Igen. Ők mentek tovább és ez számít? Igen.

Nem kell itt semmit magyarázni,inkább örülni, hogy a csapat továbbment és kész. Ezt nem csak erre a topicra írom, hanem úgy összbe amiket ma olvasni lehetett.
Nem példátlan eset ez, volt még ekkora bírói hiba és lesz is. Nem kell Uefával sem jönni és oldalas érvelésekkel sem, hogy nem volt ez piros. Mert mindkettő elég gyenge próbálkozás.
Ha nem érdekel a vita, eszmecsere, akkor minek feccöltél energiát arra, hogy idegyere és ezt leírd?
Egyértelműen NEM piros. Erről ennyit.
Ide jöjjek? :lol: Meggyőztél, nem volt piros. Köszi.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Motaro
Jugador del Barça

2013.03.06. 23:07:51

kanty írta:Komolyan nem értem. Piros volt? Igen. Szerencséje volt a Madridnak? Igen. Ők mentek tovább és ez számít? Igen.

Nem kell itt semmit magyarázni,inkább örülni, hogy a csapat továbbment és kész. Ezt nem csak erre a topicra írom, hanem úgy összbe amiket ma olvasni lehetett.
Nem példátlan eset ez, volt még ekkora bírói hiba és lesz is. Nem kell Uefával sem jönni és oldalas érvelésekkel sem, hogy nem volt ez piros. Mert mindkettő elég gyenge próbálkozás.
Ha nem érdekel a vita, eszmecsere, akkor minek feccöltél energiát arra, hogy idegyere és ezt leírd?
Egyértelműen NEM piros. Erről ennyit.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.06. 23:05:51

Komolyan nem értem. Piros volt? Igen. Szerencséje volt a Madridnak? Igen. Ők mentek tovább és ez számít? Igen.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rumig
Entrenador del Barça

2013.03.06. 23:04:07

Érdekes az eset, én se mondanám pirosnak, de azért ez nem a skandalum kategória (mint ami pl a spanyol szövetségben zajlik), bőven adható, még ha vétlennek is tűnik. Sztem a sporinak leginkább azt kellett volna mérlegelnie, h Nani előbb ugrott fel "légstoppolni", mint h Arbeloa eldöntötte (kis túlzással), h megpróbálja mellel elvinni a lasztit. Az utolsó mozdulat tényleg érdekes, kicsit ha már így alakult.... jellegűnek tűnik, de azt a spori és segítői aligha láthatták.

Amikor Higuain ráfejelte a gólvonalon álló Rafael kezére a labdát, az viszont tiszta tizinek tűnt. Persze a kiállítás után durva lett volna még egy tizit is befújni a Realnak. Az 1. félidőt nem láttam, szóval nem tudom, h volt-e más jelentős tévedés vagy kérdéses eset.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.06. 22:29:54

ferninho írta:hát te aztán jól elolvastad azt amit írtam...és akkor megint én vagyok a hülye...
Bocsánat, "fél oldalon keresztül kellett elemezni, hogy ne tudd eldönteni, h piros-e vagy sem, de szted nem piros" Akkor most már biztosan átjött a lényeg :roll:
Na mind1, akkor megpróbálom másodszorra is megfogalmazni a kérdést, miért van az, hogy amikor mi kaptunk véleményes ítéletet, akkor is a Real volt felháborodva és most is ők vannak? (szurkolói részről)

Amúgy ez meg hogy van, hogy áthozni felesleges volt, de azért ha már itt van, vitatkozzunk egy kicsit róla? :D
ferninho
Madridista

2013.03.06. 22:24:11

sjd írta: ferninho: sztem Te is meg én is kapálóznánk egy ilyen helyzetben a lábunkkal, a gyerek majdnem fejre esett, nézd meg hogy érkezik a földre. Gondolom egy ösztönös mozdulattal próbálta valahogy kiszabadítani a lábát Arbeloa bordái közül
én tényleg nem tudom mi volt az, ez is egy eshetőség.
Hát mert ezt ugyan fél oldalon keresztül kellett elemezned, hogy piros legyen
hát te aztán jól elolvastad azt amit írtam...és akkor megint én vagyok a hülye...
(btw azt is nektek kellett kikockázni, egyébként mindenki fel tudta fogni, hogy a veszélyes játék az veszélyes játék és piros)
elkezdtem írni, hogy miért is nem értek vele egyet, de akkor ellentmondanék magamnak, szóval nektek legyen piros, nekem nem lesz az. felesleges vitázni a Pepés esetről.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.06. 22:09:51

tök felesleges elemezgetni.
a real szurkolokon kivul senki nem mondja h piros volt, csak ma olvastam kb 10 bírótól nyilatkozot, mind azt mondta h sárga. kb ti meg a biróküldők szövetsége mentegetőzik, de ez érthető.

kiküldte, 95%-ig ennek köszönhető h tovabbjutottatok, mert amugy a kapuig nem jutottatok el.

de ez van, ezen már nem lehet változtatni, kár vitázni rajta. tovább mentetek (mi minden bizonnyal kiesünk), legyetek vele boldogak, várjátok a sálkét :D

legalabb egy kicsit átérzitek h milyen ha folyamatosan uefalonáznak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.06. 22:08:06

Amúgy egy hivatásos játékvezetőtől van egy olyan infóm (másodkézből, szóval készpénznek ne vegyétek), hogy az elmúlt egy évben lett egy olyan szabály bevezetve, hogy ha talpalás történik (nem lábfejen), akkor szándékosságtól függetlenül piros. Gondolom ti is emlékeztek olyan horrorisztikus lábtörésekre, amikor a csatár "véletlenül" nem tudta átugrani a becsúszó lábat és rátartott. Elvileg az ilyen "véletlen" esetekre van ez a szabály (vagy guideline, mondom, nem pontos az info)

ferninho: sztem Te is meg én is kapálóznánk egy ilyen helyzetben a lábunkkal, a gyerek majdnem fejre esett, nézd meg hogy érkezik a földre. Gondolom egy ösztönös mozdulattal próbálta valahogy kiszabadítani a lábát Arbeloa bordái közül
ferninho írta:én azt a bizonyos Pepe vs Alves esetet is hiába próbáltam elmagyarázni itten háromszor is, teljesen felesleges dolog volt, sőt egyenes hiba. én még mindig tartom, hogy nem volt az, itt meg piros lesz, mindkét oldalnak megvannak a saját érveik, amihez szilárdan ragaszkodnak, tehát teljesen felesleges is beszélni a Pepe vs Alves esetről, úgyhogy erről is az véleményem szerint...
Hát mert ezt ugyan fél oldalon keresztül kellett elemezned, hogy piros legyen, de abban meg sok kifogást nem lehet találni :lol: (btw azt is nektek kellett kikockázni, egyébként mindenki fel tudta fogni, hogy a veszélyes játék az veszélyes játék és piros)
De tényleg, amennyit mi kaptunk a madridistáktól az elmúlt pár évben (mellesleg ha én is oldalakon keresztül elemezném, legalább ugyanennyire jogtalanul), én a helyükben most inkább csendben ülnék a sarokban, ahelyett, hogy még én lennék felháborodva a legjobban a dolgon... :roll:
Na mind1, engem nem érdekelt legkevésbé sem az eset, főleg, miután a legelső bekezdést megtudtam, de az azért már tényleg böki a csőröm, hogy ha a Barcának fújnak, ha nekik, mindig a realosok vannak megsértődve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2013.03.06. 22:09:54-kor.
Válasz küldése