Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megtanultak jól,hatékonyan kontrázni,ennyi elég nekik.Mezner2 írta:Minél több Real meccset nézek,annál inkább értetlenül állok a tény előtt,hogy egy ilyen konstans hulladék játékot bemutató csapat mit keres sorozatban 3.szor Európa legjobb 4csapata között(megelőlegezem nekik.)
Persze,aztán félidő elején lő kettőt 10 perc alatt, aztán tapsolnak mint a bolondok,ilyen a szurkoló.Vakmacska írta:na már nem csak Roncikát, hanem az egész csapatot fütyülik Madridba.
Az,hogy megegyezett egy másik klubbal, nem is tűnik olyan nagy hülyeségnek: nem tudom,hogy miként áll most az öreg skót mester és a ManUtd,de simám el tudom képzelni hogy velük van előszerződése.Legalább megmagyarázni azt is,hogy miért nyalt be tövig nekik (a jobbik csapat jutott esett kizalazs88 írta:nem tom mennyire igaz de már egyre több oldal hozza le
http://futbol.as.com/futbol/2013/03/11/ ... 85231.html
http://www.hatharom.com/2013/03/11/mour ... l-sajtohir

szerintem egy jól kivitelezett műesés volt, amiért talán nem kellene 11-est adni.Barcaman1993 írta:Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Nyilván ez a szurkolói szélsőséges gondolkodás. Nálam Mourinho csapata továbbra sem meggyőző. A különbség annyi, hogy korábban alig jött össze nekik vmi, most meg nyernek, de a játékuk közt szinte semmi különbség nincsen. BL fő esélyeseinek nem mondanám őket, de akár még össze is jöhet nekik. A miénkkel meg várjuk ki a kedd estét, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi rossz hangulat nem egy rossz meccsnek, hanem a sorozatos szenvedésnek tudható be.Messa írta:nagyon érdekes dolog az emberi gondolkodásmód... egyik napról a másikra, vagy egyik hétről a másikra képes teljesen megváltozni. nemrég még odaát azt ecsetelte mindenki, hogy ennél lejjebb nincsen, takarodjon mindenki a csapatból, most meg ők a bl fő esélyesei.![]()
nálunk is ez van, csak pont fordítva. várjunk még, én azt mondom.
Konkrétan a Depor szétfocizta őket és kihagytak mindent. Azt nem mondanám, hogy a Celta ugyanezt tette volna, de jónéhány nagy helyzetet kihagytak. A mi meccsünk végi incidenst had ne kelljen bemutatnom.bence-barca írta:
Most mi is vt a mázli?![]()
![]()
No offense !![]()
Amúgy nem tudom mess, neked ez hol nem vt tizenegyes, de komoly problémáid vannak akkor az ítélőképességeddel.
Most mi is vt a mázli?Barcaman1993 írta:Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
Teljesen egyértelmű 11-es volt. Varas úgy látszik csak ellenünk szerint jól védeni. Ezt a mázlifaktort, ami a Madridnak van az utóbbi időben...mess2009 írta:mára is megvolt egy bíró a Madridnak a Celta ellen, kaptak egy kamu 11-est! gyalázat!
fórumszabályzat írta:Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz), amely részben, vagy egészében káromkodást (ez főleg vonatkozik az autócenzúrát kijátszó káromkodásokra) és/vagy off (a témába nem illő) jellegű megnyilvánulást és/vagy 1-2 szóból áll csak és/vagy túl sok hangulatjelet és/vagy személyeskedést tartalmaz, ill. tartalma hangulatkeltő, uszító jellegű (bármilyen népre, kisebbségre sértő) TÖRLÉSRE KERÜL.
Ide jöjjek?Motaro írta:Ha nem érdekel a vita, eszmecsere, akkor minek feccöltél energiát arra, hogy idegyere és ezt leírd?kanty írta:Komolyan nem értem. Piros volt? Igen. Szerencséje volt a Madridnak? Igen. Ők mentek tovább és ez számít? Igen.
Nem kell itt semmit magyarázni,inkább örülni, hogy a csapat továbbment és kész. Ezt nem csak erre a topicra írom, hanem úgy összbe amiket ma olvasni lehetett.
Nem példátlan eset ez, volt még ekkora bírói hiba és lesz is. Nem kell Uefával sem jönni és oldalas érvelésekkel sem, hogy nem volt ez piros. Mert mindkettő elég gyenge próbálkozás.
Egyértelműen NEM piros. Erről ennyit.
Ha nem érdekel a vita, eszmecsere, akkor minek feccöltél energiát arra, hogy idegyere és ezt leírd?kanty írta:Komolyan nem értem. Piros volt? Igen. Szerencséje volt a Madridnak? Igen. Ők mentek tovább és ez számít? Igen.
Nem kell itt semmit magyarázni,inkább örülni, hogy a csapat továbbment és kész. Ezt nem csak erre a topicra írom, hanem úgy összbe amiket ma olvasni lehetett.
Nem példátlan eset ez, volt még ekkora bírói hiba és lesz is. Nem kell Uefával sem jönni és oldalas érvelésekkel sem, hogy nem volt ez piros. Mert mindkettő elég gyenge próbálkozás.
Bocsánat, "fél oldalon keresztül kellett elemezni, hogy ne tudd eldönteni, h piros-e vagy sem, de szted nem piros" Akkor most már biztosan átjött a lényegferninho írta:hát te aztán jól elolvastad azt amit írtam...és akkor megint én vagyok a hülye...
én tényleg nem tudom mi volt az, ez is egy eshetőség.sjd írta: ferninho: sztem Te is meg én is kapálóznánk egy ilyen helyzetben a lábunkkal, a gyerek majdnem fejre esett, nézd meg hogy érkezik a földre. Gondolom egy ösztönös mozdulattal próbálta valahogy kiszabadítani a lábát Arbeloa bordái közül
hát te aztán jól elolvastad azt amit írtam...és akkor megint én vagyok a hülye...Hát mert ezt ugyan fél oldalon keresztül kellett elemezned, hogy piros legyen
elkezdtem írni, hogy miért is nem értek vele egyet, de akkor ellentmondanék magamnak, szóval nektek legyen piros, nekem nem lesz az. felesleges vitázni a Pepés esetről.(btw azt is nektek kellett kikockázni, egyébként mindenki fel tudta fogni, hogy a veszélyes játék az veszélyes játék és piros)

Hát mert ezt ugyan fél oldalon keresztül kellett elemezned, hogy piros legyen, de abban meg sok kifogást nem lehet találniferninho írta:én azt a bizonyos Pepe vs Alves esetet is hiába próbáltam elmagyarázni itten háromszor is, teljesen felesleges dolog volt, sőt egyenes hiba. én még mindig tartom, hogy nem volt az, itt meg piros lesz, mindkét oldalnak megvannak a saját érveik, amihez szilárdan ragaszkodnak, tehát teljesen felesleges is beszélni a Pepe vs Alves esetről, úgyhogy erről is az véleményem szerint...

igen, mert itt játszott, kötelessége volt a klubbért küzdeni.Manchester drukkerek meg rendes gyerekek amiért hurrogtak roncira... végül is csak egy bl-t pottyantott le nekik anno.