Amúgy egy hivatásos játékvezetőtől van egy olyan infóm (másodkézből, szóval készpénznek ne vegyétek), hogy az elmúlt egy évben lett egy olyan szabály bevezetve, hogy ha talpalás történik (nem lábfejen), akkor szándékosságtól függetlenül piros. Gondolom ti is emlékeztek olyan horrorisztikus lábtörésekre, amikor a csatár "véletlenül" nem tudta átugrani a becsúszó lábat és rátartott. Elvileg az ilyen "véletlen" esetekre van ez a szabály (vagy guideline, mondom, nem pontos az info)
ferninho: sztem Te is meg én is kapálóznánk egy ilyen helyzetben a lábunkkal, a gyerek majdnem fejre esett, nézd meg hogy érkezik a földre. Gondolom egy ösztönös mozdulattal próbálta valahogy kiszabadítani a lábát Arbeloa bordái közül
ferninho írta:én azt a bizonyos Pepe vs Alves esetet is hiába próbáltam elmagyarázni itten háromszor is, teljesen felesleges dolog volt, sőt egyenes hiba. én még mindig tartom, hogy nem volt az, itt meg piros lesz, mindkét oldalnak megvannak a saját érveik, amihez szilárdan ragaszkodnak, tehát teljesen felesleges is beszélni a Pepe vs Alves esetről, úgyhogy erről is az véleményem szerint...
Hát mert ezt ugyan fél oldalon keresztül kellett elemezned, hogy piros legyen, de abban meg sok kifogást nem lehet találni

(btw azt is nektek kellett kikockázni, egyébként mindenki fel tudta fogni, hogy a veszélyes játék az veszélyes játék és piros)
De tényleg, amennyit mi kaptunk a madridistáktól az elmúlt pár évben (mellesleg ha én is oldalakon keresztül elemezném, legalább ugyanennyire jogtalanul), én a helyükben most inkább csendben ülnék a sarokban, ahelyett, hogy még én lennék felháborodva a legjobban a dolgon...
Na mind1, engem nem érdekelt legkevésbé sem az eset, főleg, miután a legelső bekezdést megtudtam, de az azért már tényleg böki a csőröm, hogy ha a Barcának fújnak, ha nekik, mindig a realosok vannak megsértődve...