2013.03.10. 23:21:04
srácok, én nem akartam ebből ekkora vitát kirobbantani azért. tényleg nagyon jó a gyerek, rengeteg dologban kinőtte már tizennyolc évesen a másodosztályt, csak arra céloztam hogy nem hoznák le a bé csapat messijét, ha bírná az összes meccset. nyomatnák mindig. lehoznák luis albertot, vagy araujot. neki minél több játéklehetőség kell, a folyamatos játék és az hogy az elsőtől az utolsó percig ő legyen az a pályán, aki meghatározza a meccset.
és az is alap, hogy valószínűleg nem kapna annyi lehetőséget a nagyoknál, hogy belerokkanjon a meccsekbe, viszont ne ott tanulja már meg az évek során a meccsterhelést (mondjuk három év múlva), ne legyen neki új, hogy muszáj játszania mindig, mert valaki sérült, vagy csak azért mert szükségünk van rá. biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy végigtolná a meccseket, ahogy luis alberto, rafinha vagy lombán, ha nem okozna neki gondot.
de ez nem baj, nem kell sietnie, ez az első olyan idénye, ahol tényleg ő az elsőszámú játékos, de amikor majd tényleges felkerül a nagyokhoz, azért ne kelljen már lekapogatni heti egy meccsnél. özilt pl kábé mostanra szedték össze erőnlétileg, ahogy előttem írták, szóval nincs elkésve, csak megjegyeztem hogy nincs teljesen kész még a srác.
ja, egyébként itt most 1700 játékpercről beszélünk nála, csak hogy érezzük a különbséget messi 3500nál jár jelenleg, a kulcsjátékosaink pedig 2800 körül eddig.