Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FarkasAttila írta:Az utóbbi évekkel szintén hasonlóság mutatkozik abban, hogy a február a legrosszabb hónapunk. Emellett azért tartom ezt a 3 meccset peches kimenetelűnek, mert pontosan ugyanennyi erővel mind3 meccset megnyerhettük volna. Ezek a csapatok nem voltak jobbak nálunk, annak ellenére, hogy mi hullámvölgyben vagyunk. Kevesebb helyzetük volt, alig volt náluk a labda, és bár mi nem alakítottunk ki 20 gólhelyzetet (mint ahogy normál esetben szoktunk), de ha azt a keveset értékesítjük, akkor jelenleg arról vitatkoznánk, hogy ez a Barca vajon minden idők legjobbja-e.
Mindössze ennyin múlik a megítélés: 3 ilyen meccs rövid idő alatt, és elfelejtődik az eddigi teljesítmény. Ráadásul ez nem akármilyen 3 meccs volt, hanem fontos dolgokról döntenek/döntöttek (vagy nagy értékeket képviselnek), így ezek nagyító alá kerülnek.
Az utóbbi évekkel szintén hasonlóság mutatkozik abban, hogy a február a legrosszabb hónapunk. Emellett azért tartom ezt a 3 meccset peches kimenetelűnek, mert pontosan ugyanennyi erővel mind3 meccset megnyerhettük volna. Ezek a csapatok nem voltak jobbak nálunk, annak ellenére, hogy mi hullámvölgyben vagyunk. Kevesebb helyzetük volt, alig volt náluk a labda, és bár mi nem alakítottunk ki 20 gólhelyzetet (mint ahogy normál esetben szoktunk), de ha azt a keveset értékesítjük, akkor jelenleg arról vitatkoznánk, hogy ez a Barca vajon minden idők legjobbja-e.
Mindössze ennyin múlik a megítélés: 3 ilyen meccs rövid idő alatt, és elfelejtődik az eddigi teljesítmény. Ráadásul ez nem akármilyen 3 meccs volt, hanem fontos dolgokról döntenek/döntöttek (vagy nagy értékeket képviselnek), így ezek nagyító alá kerülnek.
Szerintem ez a mostani csapat semmivel nem rosszabb az elődeinél, sőt!
Ellenséges lesz?! ez olyan előre kifogás, legalábbis nekem.Mikaos írta:...és ha a bíró nem ellenséges teljes mértékben,...
fentire gondoltamMikaos írta:Ki bírálta? Azt írtam, hogy Kassai az egyik legjobb választás.
roura nem hiszem h magától variálgathat, sztem meg van kötve a keze.Gauchomester írta:Persze, hogy nem vezetőedző az öreg, de ennyire ne legyen rálátása a dolgokra, hogy a tökutolsó ellen, hazai pályán magától meg merjen lépni egy cserét...!
De ha csak a statisztikákból indulunk ki, amiket előbb leírtál, akkor kijelenthetnénk, hogy a csapat pontosan ugyanúgy dolgozik minden évben. Ilyen téren az utóbbi 3 évben nincs is különbség. Ugyanakkor, mint te írtad: "ez a csapat a 2011-es szinte minden erősségét elveszítette."connor írta: Azért érezhető a különbség,nem? Nem azért vezetünk 13 ponttal, mert olyan hű de jó a csapat.
Az utóbbi évekkel szintén hasonlóság mutatkozik abban, hogy a február a legrosszabb hónapunk. Emellett azért tartom ezt a 3 meccset peches kimenetelűnek, mert pontosan ugyanennyi erővel mind3 meccset megnyerhettük volna. Ezek a csapatok nem voltak jobbak nálunk, annak ellenére, hogy mi hullámvölgyben vagyunk. Kevesebb helyzetük volt, alig volt náluk a labda, és bár mi nem alakítottunk ki 20 gólhelyzetet (mint ahogy normál esetben szoktunk), de ha azt a keveset értékesítjük, akkor jelenleg arról vitatkoznánk, hogy ez a Barca vajon minden idők legjobbja-e.connor írta:És nem 3 peches meccsről van szó.
Azért én nem lennék annyira biztos abban, hogy a Milan csak védekezni fog. Én a helyükben a meccs elején meglepném a Barcát és nagyon keményen letámadnék, egy gólt kell szerezniük és gyakorlatilag nyert helyzetük van.mrMimoka írta:Én is 3-4-3-at játszatnék. Kockáztatni kell, mert kiesnek. a Milan úgy is bebetonozza magát a kapu elé, sztem még a kontákat is feladják. Vhogy olyan Inter szagot érzek, mint 3 éve mikor szinte a félpályát át sem lépték...moslék catenaccio felsőfokon...
Azért az előnyünkhöz az hozzátartozik, hogy a Madrid elég sokat bukott idén.Mikaos írta:Nekem pont fordítottak a gondolataim ezzel kapcsolatban. A bajnokságban ekkora előnyre sosem tettünk szert. Volt 3 peches meccsünk egy rövid időszakon belül, és máris arról beszél mindenki, hogy ez a Barca nem is jó - ami vicces, szerintem.
dehát most tényleg nem jó a barca. és ezek nem peches meccsek voltak. peches meccsek az inter elleni, a tavalyi chelsea elleni, esetleg mostani celtic elleni meccsek voltak. ott basszus mindent kihagytunk, kapufák, kihagyott tizenegyes, nyomás, tényleg minden volt. azok után a meccsek után tényleg nem volt gáz. (a bajnokságban az előnyt meg akkor szereztük, amíg volt vezetőedzőnk)Nekem pont fordítottak a gondolataim ezzel kapcsolatban. A bajnokságban ekkora előnyre sosem tettünk szert. Volt 3 peches meccsünk egy rövid időszakon belül, és máris arról beszél mindenki, hogy ez a Barca nem is jó - ami vicces, szerintem.
Ki bírálta? Azt írtam, hogy Kassai az egyik legjobb választás.Castiel írta:Ez nekem kicsit "Madridos" előre a játékvezetőt bírálni elítélni...Mikaos írta:Ha akarunk, ha tiszta szívvel játszunk, és ha a bíró nem ellenséges teljes mértékben, akkor bárkit (ismétlem: BÁRKIT) több góllal elverünk.
Tippelni nem akarok, de abban reménykedem, hogy a hozzáállásunkkal minden rendben lesz - Kassai bíró pedig az egyik legjobb választás, szerintem.
Nekem pont fordítottak a gondolataim ezzel kapcsolatban. A bajnokságban ekkora előnyre sosem tettünk szert. Volt 3 peches meccsünk egy rövid időszakon belül, és máris arról beszél mindenki, hogy ez a Barca nem is jó - ami vicces, szerintem.connor írta:Nem akarok itt sokakat megsérteni, de sokan itt abszolút nincsenek képben azzal kapcsolatban, hogy jelenleg hol áll a csapat.
Én ezt az idei Barcáról nem merném teljesen kijelenteni.Mikaos írta:Ha akarunk, ha tiszta szívvel játszunk, és ha a bíró nem ellenséges teljes mértékben, akkor bárkit (ismétlem: BÁRKIT) több góllal elverünk.
Tippelni nem akarok, de abban reménykedem, hogy a hozzáállásunkkal minden rendben lesz - Kassai bíró pedig az egyik legjobb választás, szerintem.
"Már régóta itt vagyok, sok mindent átéltem, így mondhatom, hogy amikor bajnokok vagyunk, az eufória óriási, amikor viszont nem, akkor mindenki a föld alá ássa magát. " RouraMikaos írta:Ha akarunk, ha tiszta szívvel játszunk, és ha a bíró nem ellenséges teljes mértékben, akkor bárkit (ismétlem: BÁRKIT) több góllal elverünk.
Ez nekem kicsit "Madridos" előre a játékvezetőt bírálni elítélni...Mikaos írta:Ha akarunk, ha tiszta szívvel játszunk, és ha a bíró nem ellenséges teljes mértékben, akkor bárkit (ismétlem: BÁRKIT) több góllal elverünk.
Hol vagy McFly?? Évek óta ezt csinálják, és nem túl sok vizet zavar az ellenfélnekpapek89 írta:Kipróbálnék még olyat is, hogy cserélgetném a bal, jobb szélt, hátha zavart tudnának kelteni ezzel is.