Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messire ráfér a pihenés. De ugyanígy pihenhetne Alves is, Montoya pedig lehetőséget kaphatna végre. Ettől eltekintve tetszik a kezdő. Jót tenne a csapat önbizalmának egy több gólos, kapott gól nélküli siker.StickyFingaz írta:Kezdő:
Pinto--Alves-Masch-Puyol-Adriano--Song-Thiago-Fabregas--Alexis-VILLA-Tello
Messi kimaradt!
Én egy ilyesmit reméltem titkon, de nem számítottam rá. Valóban nagyon a Milan ellen készülnek.StickyFingaz írta:Kezdő:
Messi kimaradt!
tetszik a kezdőStickyFingaz írta:Kezdő:
Messi kimaradt!
én meg épp h nem pihentetnék most senkit. játsszon csak az a kezdő ami kedden is fog, aztán ha már meg van a meccs, le lehet hozni a kulcsjatekosokat. (bár ahogy nézem a legtöbb oldalon nem ez a verzio van tervben)Lionel85 írta:Arra jó a Depor elleni meccs, hogy egy győzelem esetén jobb hangulatban készülhetnek Messiék a Milan ellen. Hazai pályán még egy kicsit tartalékosabb csapattal is illendő győzni a Depor ellen! Szerintem Messi kezdő lesz, mert mindig játszani akar, rajta kívül még 2-3 állandó kezdő játékos is szóba jöhet. Néhány fiatalnak (Tello, Montoya, S. Roberto) komolyabb szerepet adnék Roura helyében a csapatban.
miihii írta: Mondjuk szívem szerint a hétre eltiltottam volna a játékosokat a nemi élettől, hátha utána könnyebben találnák meg a réseket
Nemrég Ramos kapott egy 5 meccses eltiltást, amiből egyet a piros lapért kapott, 4-et a bíró inzultálásáért. VV meg 4-et ugyanarra...Vakmacska írta:Na, VV 4 meccses eltiltást kapott, mert beszólt a bírónak.
Csak emlékeztetőül: Pepe az Osasuna játékosának a földön való megrugdosásáért öt(!!!) meccses eltiltást kapott.
Pinto - Montoya, Bartra, Abidal, Planas - Song, S. Roberto, Rafinha - Tello, Villa, DeulofeuBarcelona UnityIsStrenght írta:Ez azért elég szemét volt XDXDXDsörvirsli írta: Roura helyében felküldenék egy teljesen B csapatot a Milan ellen,így legalább lehetne mire fogni a zakót.
Ez azért elég szemét volt XDXDXDsörvirsli írta: Roura helyében felküldenék egy teljesen B csapatot a Milan ellen,így legalább lehetne mire fogni a zakót.