És akkor mondjuk miért nem Cesc-et pihentetnéd...Nem értem.
mert nem kell választanom a kettő közül, az élet "megoldotta" ezt a problémát úgy, hogy xavi sérült.
ha mind a kettő ép lenne, akkor sem kellene szerintem mind a kettő a kezdőbe, mindegy lenne nekem, melyik ül a lócára.
Az, hogy a szívét a pályán hagyja-e a csapat, nem egyenlő azzal, hogy minden támadást ésszerűtlenül, gyorsan, és elhamarkodottan akar befejezni, leglaábbis szerintem.
nem, de te is tudod szerintem, hogy óvatos játékkal, csel és átlövések nélkül hasonló lesz a meccskép az odavágóhoz.
ha kicsit rizikózunk, akkor meg vagy nagyon megszívjuk, vagy nyerünk vele.
most ÉN úgy érzem, fel kell vállalni a kockázatot, ha nem is az első perctől, de ha az első félidőben nem rúgunk gólt, akkor minimum a másodikra nekik kell esni.
Nagyon remélem, hogy nem ez a rohanásos téma lesz.
megnyugodhatsz, 99%, hogy nem lesz.
egyrészt roura nem fog belenyúlni, másrészt ugye mi sosem adjuk fel a játékunkat, és ragaszkodunk az alapfelfogáshoz minden esetben.
csak az a baj, hogy ez az meccs azon ritka esetek egyik (kb 1-2 ha van ilyen szezononként) mikor szinte biztos, hogy valamelyest változtatni kell, máskülönben biztosan kiesünk, ha nem lesz makk vagy uefalona.
nagyon csalódott leszek, ha lehozunk egy komoly 0-0-t kb helyzetek nélkül, biztonságos, rövid passzos, kockázatot a kontrák veszélye miatt fel nem igazán vállaló játékkal, aztán amjd a végén lenyilatkozza mindenki, rourával az élen, hogy a fiúk azt csinálták, amit kértek tőlük, megtettek mindent, de kevés volt.