shutterisland írta:engem amúgy már nem érdekel, hogy ha közellenség leszek emiatt, de viccen kívül jelenleg sokkal szívesebben elnézném a csapatban az egyik szélen, mint a többieket.
full veszélytelenek a kapura, nem mondom, hogy deulofeu verné a gólokat, mert ez nyilván túlzás, de amikor hetek-hónapok óta (sőt, szinte az egész szezont idevehetjük) impotensek a támadóink, akkor lehetne variálni valamit, szemmel látható, hogy ez így gáz.
ő más játékstílust képvisel, amiben ugyan nagyobb a kockázat, de amikor tényleg olyan helyzetben van már a csapat, hogy nincs idő, és fel kell vállalni a rizikót, akkor kell egy ilyen stílusú játékos.
Amúgy én is gondolkoztam már ezen, és arra jutottam, hogy mindenképpen beraknám a keretbe Deut (akár egy védő helyett, úgyis a támadás lesz a fő). Kezdőbe azért nem jelölném, de csereként én is sokkal szívesebben küldeném be őt, mint pl. egy Alexist.
Egy próbát megér, itt úgysem lehet óvatoskodni, fel kell vállalni a kockázatosabb lépéseket.
(Persze, ismerve Rouráékat, ebből úgysem lesz semmi. Xavi-Busquets-Cesc, Pedro-Messi-Iniesta lesz, aztán jöhetnek majd a szokásos értelmetlen cserék a 75. percben.
Bár ne így lenne.)
ab1daL írta:Én még Rafinhában látok sokat, olvastam is a Barca twitter oldalán, hogy elvileg ő, és Sergi Roberto a nyáron felkerülnek.
Naná, Rafinha a másik nagy király, örülök, hogy felkerül majd a nagycsapatba, és remélem, hogy kap majd rendszeresen játéklehetőséget.
shutterisland írta:de jó is lenne, ha bedobnák ezeket a játékosokat, ha ne adj isten úgy áll a bajnokság az utolsó 6-7 fordulóban, hogy nem lesz semmi félnivalónk már.
Meleg lesz a pite...

6-7 forduló necces lesz, de azért az utolsó 3-4-ben már csak meglesz a bajnoki cím matematikailag is, és jöhetnek Rafinháék a kezdőbe. (Huhh, egy Thiago-Busquets-Rafinha középpálya...

)
Annak meg pláne örülnék, ha ezeken a meccseken Espinosa is játszana, a nyári felkészülési mérkőzéseken nagyon tetszett a srác játéka, csodálkozom is, hogy róla nem lehet hallani semmit, nem hozzák szóba a nagycsapattal, ráadásul a B-ben sem játszik olyan sokat, mint mondjuk Rafinha.