Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Jugador del Barça
Készülőben van erre a szezonra is egy olyan "színvonalas" BL győztes, mint tavaly a Chelsea...
Barcelona Unity is Strenght!
- #David Villa#
- Capitá del Barça
10 ember ellen visszaállnak teljesen. számomra ez a beszariság és a játékvezető mellett baromi nagy szerencséjük is van.
Azért egy büntetőt már be lehetett volna fújni a madridiak ellen.
Nem büntette meg őket a sors, hogy a saját fegyverükkel kiejtsék.
Azért egy büntetőt már be lehetett volna fújni a madridiak ellen.
Nem büntette meg őket a sors, hogy a saját fegyverükkel kiejtsék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára #David Villa# 2013.03.05. 22:36:06-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerinted hol érdekli őket h csalással mennek tovább? sehol... amilyen mákjuk van kapnak valami nokedli csapatot, és máris 4be vannak.Vakmacska írta:Hát, kiváncsi leszek a madridisták véleményére én is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hát ahhoz nagyobb nokiásdobozok kellenek, mint amit mou tol nekik.csababarca írta:Harapják a labdát,és továbbmennek. elképesztő![]()
Mostmár mindegy, megvan a recept ellenük is, simán foghatóak játékban, csak a bírókat kéne semlegessé tenni, úgy verhetőek.
és jön a szokásos fetrengés.
Ebbõl látszik, hogy tökéletes taktika nemigazân létezik.
Ha arra mész, hogy majd kivédekezed akkor a sok testi kontakt miatt besárgualnak a játékosaid aztán valamelyik úgyis bepirosodik és felõrölnek.
Ha pedig úgy akarsz gyõzni, hogy majd úgyis több gólt lövünk mint az ellenfél akkor a melegszart is kikontrázzák belõled (lásd mi)
Ha arra mész, hogy majd kivédekezed akkor a sok testi kontakt miatt besárgualnak a játékosaid aztán valamelyik úgyis bepirosodik és felõrölnek.
Ha pedig úgy akarsz gyõzni, hogy majd úgyis több gólt lövünk mint az ellenfél akkor a melegszart is kikontrázzák belõled (lásd mi)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Harapják a labdát,és továbbmennek. elképesztő
Mostmár mindegy, megvan a recept ellenük is, simán foghatóak játékban, csak a bírókat kéne semlegessé tenni, úgy verhetőek.
megsúgom:
"jogos piros"
"visszakaptuk ami jár"
blablabla.
ők úgysem látják,hogy masszívan hulladék a játékuk.
Amilyen mázlisták egész évben, kapnak majd egy Schalket, aztán janizhatnak velük.

szerinted mit fognak mondani?Vakmacska írta:Hát, kiváncsi leszek a madridisták véleményére én is.
megsúgom:
"jogos piros"
"visszakaptuk ami jár"
blablabla.
ők úgysem látják,hogy masszívan hulladék a játékuk.
Amilyen mázlisták egész évben, kapnak majd egy Schalket, aztán janizhatnak velük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2013.03.05. 22:32:31-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hát, kiváncsi leszek a madridisták véleményére én is.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ti milyen hosszabbítás vártok? ha egyet lőnek az angolok akkor is búcsú van. Innen már csak győzelemmel mehetnek tovább.
Emlékszem amikor 2 éve Pepe kiállítása után simán továbbmentünk a Real ellen, Mourinho folyamatosan köpködött, hogy a Barca csak furcsa körülmények között tud BL-t nyerni és az ő sikerei mindig megkérdőjelezhetetlenek. Egy gerinces ember ezek után természetesen beismerné a játékvezető részrehajlását, de Mourinho-val kapcsolatban nincsenek ilyen illúzióim. Remélem a következő körben pont ilyen furcsa ítélet miatt repülnek a BL-ből, mert a játékukkal őszintén szólva nem szolgáltak rá a továbbjutásra.
Hihetetlen, hogy még 10 emberrel is lefocizzák ez a fostalicska moudridot.
és megint a kapus mentette meg őket a sokadik góltól.
legalább 5-0 lehetne már.
és megint a kapus mentette meg őket a sokadik góltól.
legalább 5-0 lehetne már.
pedig már kezdtem volna írni, hogy SAF megint mekkora király, és hogy összerakta a srácait erre a meccsre, ahol momentuma nem volt a madrid támadóinak, mert mindent lezártak, de közbeszólnak. és bejött volna a taktikája, ha nem ekkora retek szemét lenne ez a sport.
egy arbeloa meg szánthat a pályán
közben meg 2-3 olyan helyzet megint hogy hihetetlen. bízom benne, hátha hajráznak egy 2X15-öt
egy arbeloa meg szánthat a pályán
közben meg 2-3 olyan helyzet megint hogy hihetetlen. bízom benne, hátha hajráznak egy 2X15-öt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2013.03.05. 22:26:59-kor.
Remélem a bíró sporttárs elkéri Ronaldo mezét a meccs végén és még alá is íratja.
Hát a próféta szóljon belőled.visca el barca írta:ennél már csak az lesz majd a szebb, mikor mi tovabbjutunk (nem), aztán összesorsolnak minket és kiutjuk őket![]()
Szerintem inkább az lesz, hogy jön a BM, és az keni el a szájukat.
Nani ott rontotta el, hogy nem a kezére taposott, hanem mellbe rúgta.
Na, és még makkerójuk is van.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Hogy ezzel a tetves stílussal nyernek, ekkora szerencsét (játékvezető).
- visca el barca
- Presidente del Barça
ennél már csak az lesz majd a szebb, mikor mi tovabbjutunk (nem), aztán összesorsolnak minket és kiutjuk őket

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

el lehet nézni lest, kezezést, gólvonalon pattogó labdát, de ilyet egyszerűen nem.
totálisan nyilvánvaló volt, hogy labdára megy a játékos, fel nem tudom fogni, hogy ilyen szintű meccset hogy dönthet el egy bíró.
ráadásul mindez pár nappal a klasszikuson történtek után..
de nem baj, mehet az ünneplés, mourinho a hős.
totálisan nyilvánvaló volt, hogy labdára megy a játékos, fel nem tudom fogni, hogy ilyen szintű meccset hogy dönthet el egy bíró.
ráadásul mindez pár nappal a klasszikuson történtek után..
de nem baj, mehet az ünneplés, mourinho a hős.
- csababarca
Valószínűsoadroli írta:Mou nem lesz büszke egy ilyen sikerre

2003ban is büszke volt a 2méteres lesgóljukkal,majd jön az "eddig mindig minket súlytottak a játékvezetők" duma, a madridisták meg eszik szépen meg.
A nagy gálakezdője neki is fabatkát sem ér, totál impotensek voltak, hátrányba is került.
Aztán jött a török vész.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
soadroli írta:Mou nem lesz büszke egy ilyen sikerre
óóóóó, dehogynem!
micsoda játék, uralták a meccset, stb......
most is meg fogja várni a bírót, és ad neki egy nokiásdobozt.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Szerinted mikor lőnek 10 emberrel két gólt???Facsy írta:ezek után bármelyik madridista se merje mondani hogy az uefa kedvence a Barca....egyértelműen nem piros lap. ezek meg 12en vannak a pályán....mint szombaton. mind1. már a jövő hét kedden jár az eszemnem igaz
de mekkora lenne már innen tovább jutna a MU
Még pár madridi kontrát beszednek, aztán előadják majd, hogy sima volt.
Esélyük nem lett volna 1:0-nál 11 ember ellen.
A vicc, hogy az egyik legnagyobb hentesről állították ki Nanit

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára #David Villa# 2013.03.05. 22:18:50-kor.
hát volt már rá precedens, hogy hosszabításban rúgtak két gólt.
Mou nem lesz büszke egy ilyen sikerre 

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
remélem agyonlövik, vagy agyonverik ezt a "bírót" Manchesterben... ráférne az ilyen mocskos csalóra. így szétcseszni az egészet!
- Facsy
- Jugador d'estrella
ezek után bármelyik madridista se merje mondani hogy az uefa kedvence a Barca....egyértelműen nem piros lap. ezek meg 12en vannak a pályán....mint szombaton. mind1. már a jövő hét kedden jár az eszem
nem igaz
de mekkora lenne már innen tovább jutna a MU 

- csababarca
Welbeck is kezet foghat a bírókkal,sima 2-0nak kellett volna lennie,ha nem töketlen.
Azért kíváncsi vagyok mi lesz a visszhangja ennek, mert teljesen nem volt képben a madrid a kiállításig.
Azért kíváncsi vagyok mi lesz a visszhangja ennek, mert teljesen nem volt képben a madrid a kiállításig.