Mennyire van benne a hiba? Lábbal milyen? Vagy a lábmunkája a Gladbach taktikájában nem tűnik ki annyira?

Én is így vagyok vele,már ősszel,sőt tavasszal is beírtam a nevét, persze,jött egyből a támadás,hogy ez egy senki, potyakapus,noname,stb..Deus írta:Istenem... Fohaszkodok, hogy Ter Stegen jojjon a Valdes helyere, senki mas!
Ot akarom a csapatunkba, de nagyon. Ha megse igazoljak le, akkor depresszios leszek.
ha olvastad, nem szélső játékost kell venni, hanem csatárt, aki elől harcolna a védőkkel, leköti őket és Messi a jelenlegi pozíciójából indulhatna. így játszott pl. a Real ellen tavaly Pep, amikor Alexis volt elől csatárban, mögötte árny-ékként Messi és mellette Iniék. Messi semmivel nem játszott hátrébb, vagy jobbon, csak épp volt még előtte vki! most a Real ellen pont az történt, hogy Messi szinte a kp-n kapta a lasztit, elindult, de nem volt kinek adnia, mert előtte a nagy üres tér... ahol pl. Falcao érkezhetne! azzal semmivel nem lennénk előrébb, ha pl. Alexis helyett Neymar játszana... azt Alexis is tudná, ő is tud biciklizni és villám gyorsan elfutni, csak épp a mi játékunkban és az ellenünk felálló csapatok ellen ez nem lehetséges!!! épp ezért Alexisnem jobban feküdne elől őrlődni a védőkkel és szükség esetén egy kiugratással kamatoztatni villámgyorsaságát, mint ahogy tette is tavaly a Real ellen, ahol 2 gólt vert be és nagyon jól játszott!!!Chino írta:Az frankó lenne idehozni Falcaot és őt is kirakni szélre hadd szenvedjen, ráadásul még Neymar-nál is többe fájna. A brazil legalább tényleg szélső és tudja amit mindenki annyira szeret Telloban, csak klasszisokkal jobban.Subinho írta: nem Neymar kell ide, hanem Agüero és/vagy Falcao Villa és Pedro, vagy Alexis helyett. elől Falcao, mögötte Messi Iniékkel és lenne elől kit megjátszani, Messi meg tudna - mint ahogy most is - második vonalból indulni!
lehet fantáziálgatni, hogy ha idejön összevesznek messivel, meg egy cselt sem fog tudni megcsinálni, mert itt keményebbek a védők vagy ő is folyamatosan vissza fogja passzolni a labdákat, de mig mondjuk Falcao esetében szinte bizonyosan Villa2-őt látnánk addig a brazilban több a lehetőség. Persze lehet, hogy befürdünk vele, de inkább ő, minthogy egy klasszis csatárt elhozzunk piszok drágán és kidobjuk a vonal mellé szenvedni, mert nagyon úgy látszik Messit az istennek se húzzák ki a jobbosra.
...
Az frankó lenne idehozni Falcaot és őt is kirakni szélre hadd szenvedjen, ráadásul még Neymar-nál is többe fájna. A brazil legalább tényleg szélső és tudja amit mindenki annyira szeret Telloban, csak klasszisokkal jobban.Subinho írta: nem Neymar kell ide, hanem Agüero és/vagy Falcao Villa és Pedro, vagy Alexis helyett. elől Falcao, mögötte Messi Iniékkel és lenne elől kit megjátszani, Messi meg tudna - mint ahogy most is - második vonalból indulni!
Akkor már inkább Reus. Götzét én nem nagyon szimpatizálom. Ritkán láttam játszani, de nem fogott meg. Önzősködik sokszor. És nem arra gondolok, hogy sokat cselez, hanem ahelyett, hogy passzolna, lehetetlen szögekből lő. Mostmár nem érdemes tárgyalni, ki jöhetne előre: Neymar fog, ezt mindenki tudja.pep71 írta:Olyan játékos kéne a szélre, aki meg mer húzni egy-két cselt egy meccsen és be is jön neki, mert akkor utána már a védőknek muszáj lesz rá figyelni és több tér marad Messiéknek, elvileg ezért jött Sanchez, de besült, Pedro meg, ha megkapja a labdát egyből visszapasszolja. Szerintem a Barca Götzével tudna nagyot húzni.
Ő az olasz harmad- vagy az olasz negyedosztályban emelkedett ki annyira, hogy itt is megállná a helyét? Az a baj, hogy nekem egyiket sincs időm követni, pedig biztos egy aranybánya mindkettő...Xavi001 írta: Masi-t MEGVENNI , Középső védőnek megfelelő lenne, fiatal még, de tehetséges és remek védő, jól fejel.
Oszlassák fel a klubot, mert ami most folyik, az már valami fantasztikus ..S.Agüero írta:Adjuk el az egész csapatot, mert senki sincs formában!Xavi001 írta:Pedrot ELADNI
Alexist ELADNI
Masi-t MEGVENNI , Középső védőnek megfelelő lenne, fiatal még, de tehetséges és remek védő, jól fejel.
Neymart MEGVENNI Villa-Neymar-Messi , halálos trió lenne.
És a PSVből Depayt is szívesen látnám itt.
Adjuk el az egész csapatot, mert senki sincs formában!Xavi001 írta:Pedrot ELADNI
Alexist ELADNI
Masi-t MEGVENNI , Középső védőnek megfelelő lenne, fiatal még, de tehetséges és remek védő, jól fejel.
Neymart MEGVENNI Villa-Neymar-Messi , halálos trió lenne.
És a PSVből Depayt is szívesen látnám itt.
nagyrészt egyetértek veled,de valamiben nem.BritishKnight írta:HOLA!
Ez a szezon abszolút bukta, de szerintem pár jó igazolással még lehet nagyon sikeres a következő idény.
Ugye elvileg jön Neymar. Én úgy gondolom, ha jön akkor mindenképp megy Villa is, és remélem Alexist is elviszi a Juve. Jövőre így nézne ki a csatárfelhozatal: Messi, Neymar, Pedro, Tello, Deu. (szerintem Cucut is eladjuk.)
Ez szerintem nem rossz. Az alapkezdő az ugye egyértelmű(Pedor-Messi-Neymar), Villa és Alexis játékpercein megosztozik Tello és Deu. (Amennyit fejlődött tavalyhoz képes Tello, remélem annyit fog fejlődni jövőre is).
(Ha nem jön fel Deu akkor jó lenne megtartani Alexist)
A középpályássor talán a legegyértelműbb, oda nem is kell igazolás, mert lesz két B-csapatból feljövő emberke.
Íme: Busi, Song, Xavi, Ini, Cesc, Sergi Roberto, Rafinha
Remélem távozik Dos Santos
És most jön a védelem ami elég ingatag.
Ha jön Marquinhos, vagy Hummels akkor szerintem egyértelmű, hogy végleg távozik Fontás és Bartrának se lenne semmi értelme(így se sokat játszik). Remélem ha leigazoljuk Marquinhost akkor ő lesz a mi Varane-unk
A másik opció: Hummels. Brilliáns, kiforrott védő. Magas, gyors.
Én Alvest is kipenderíteném és Alves játékperceit megkapná Montoya és Adriano pedig a jobb és baloldal cseréje lenne. (Abidal középső védő). Alves távozásával szerintem sokkal kevesebb gólt kapnánk, hiszen Montoya nem menne fel annyira a támadásokkal, s így a bal szélünk lenne a dominánsabb Albával és Neymarral.
Tehát szerintem jövőre a védők:
Piqué, Puyol, Masch, Alba, Adriano, Abidal, Hummels/Marq/Bartra, Montoya.
A kapusposzt egyértelmű. Valdi távozik, én a helyére De Geát, vagy Ter Stegent látnám legszívesebben.
Visca el Barca.