Forcabarca8 írta:Ha eddig nem derült ki hogy nem akkora ász,akkor te miért vagy benne ennyire biztos? Tudom, eddig csak egy csapatnál bizonyított, de ott nagyot alakított. A jelenlegi helyzetben meg megmutatkozik,mire megy a csapat a nem megfelelő edzővel.
Én azt gondolom, hogy mikor az a bivalyerős Barca általában toronymagas esélyesként hozta is a mérkőzéseket, és beleakadt egy olyan párharcba, mérkőzésben, ahol igazán meglehetett volna mutatni, hogy tényleg "nekünk van a legnagyobb micsodánk", ott nem tudtak bizonyítani. Gondolok itt a remontadara az Inter ellen, amin a játék szerintem borzasztó volt, és nem is a "kint hagyjuk a bőrünket" hozzáállás, az általad említett Chelsea vs Iniesta, ahol tegyünk szívünkre a kezünket, nagyon nagy mázlink volt, illetve több Real elleni classico is, ahol leikszeltünk (vagy elvesztettük a kupát), pedig nem sokba telt volna elverni őket. Én a srácokon akkor is láttam motivációbeli hiányosságokat, de akkoriban jobban jött ki a lépés. És nem csak az a baj ezekkel, hogy a saját dolgunkat nehezítettük meg vagy hogy elvesztettünk egy kupát (jobban szurkoltam azoknak a Barcáknak, akik kevesebb trófeát nyertek), hanem sokszor alaptalan károgásokat (más csapatok felől, ugye elsősorban a special5 csapata felőlieket) erősített fel, ahelyett, hogy elcsendesítettük volna. Nálam ez az, ami azt mutatja, hogy Pep nem az a géniusz, aminek sokan hiszik. Meg ugye a vesztett helyzetből való fordítás sem volt jellemző ránk (jó, nem is sokszor kerültünk hátrányba, no de az mégis embert próbáló feladat).
Lego írta:Jelwaz egy kérdésem lenne feléd...kit tartasz jobb játékosnak? Messi-t vagy Ronaldo-t?
A másik, hogy miért lenne gyávaság? Mondj egy olyan edzőt aki azért ment a Pécshez, mert BL-t akar nyerni.
Ezzel az Arsenallal max Mou lenne képes csodát tenni, de nem azért mert egy edző God, hanem mert nem rest beállni 12 emberrel védekezni (amit halkan mondom, nem bántásként). Pep a stílusához mérten választott... méghozzá nagyon is jól. Ha meg nem jó edző akkor úgy is megfog bukni... nem kell ehhez nagy ész...nem ő lenne az első.
A BL-ről meg annyit, hogy ha mind a 4 spanyol csapat továbbjut, akkor esküszöm mindenkinek, hogy beregisztrálok a madridistára.

Nagyon sokáig Messit tartottam jobb játékosnak, Ronaldot meg nagyon utáltam. Utóbbi azonban kivívta a tiszteletemet. Kellett idő hozzá, nem azonnal a madridban nyújtott teljesítménye és mutatott játéka miatt, hanem a későbbi hajtása (Barca elleni csapkodás). Sosem gondoltam volna róla, hogy ilyen alázatos a játékkal szemben. Továbbra sem szimpatikus mint ember (szerintem ezek a ,,nem olyan vagyok, mint amilyennek beállít a média" meg ,,egyszerű srác vagyok" féle szövegek előre megírt, menedzsment által meghatározott mondatok), sőt a gólörömei sem és a reklamálási stílusa sem tetszik általában, de úgy látom, ha olyan rosszul megy neki, mint Messinek most, akkor sem virít róla az az unottság, mint a mi sztárunkon. Engem ez utóbbi nagyon zavar. Messi egy szuper játékos, a legjobb Messi simázza a legjobb Cét, de jelen helyzetben meg ugye nem ez a mérce.
Peppel kapcsolatban meg annyit, hogy azért, ha még az Arsenalról is beszélünk, az nem egy Pécs. Nem is az a baj, hogy a Bayern nagyon jó, de talán túl jó is. hiába nem tartom olyan nagyra, mint egyesek, de azért tartom olyan kvalitásúnak, hogy ne egy év alatt tegyen tönkre egy bivaly erős csapatot. Bíztam benne, hogy szakmailag nagyobb kihívást fog keresni.