Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet megpróbálnám.salas9 írta:Ha jól tudom akkor nem. Róma után nem ment sehovacsababarca írta:Luis Enrique valahol edző most egyébként?![]()
Óóóó igen, nyílván....és ebből a mindig jól értesült média persze semmmmmmmit se neszelt meg...hihetőhady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
Este 19:00-kor lesz a sajtótájékoztató amit Rosell tart. Nem hiszek benne, hogy hirtelen új edzőt hoznának, de meglátjuk.hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak.
Ha jól tudom akkor nem. Róma után nem ment sehovacsababarca írta:Luis Enrique valahol edző most egyébként?
Én is örülnék neki, ha kisegítene minket, de sajnos ezt lehetetlennek tartom.barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep.
frank riijkaard és cate is lutri lenne?barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
hivatalos forrás erről a hírről?hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
+1 a madridistánakferninho írta:sörvirsli írta:
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
először is inkább mutogassanak, mint hogy tele legyen a Bernabeu divatdrukkerekkel, akik fotózgatnák Messit... azon a képen, ahol mutogatnak amúgy van pár fotós is, kb 3-4 db.
másfelől meg ez 1-1 elkapott kép a stadion elég kis százalékáról, nehogy azt hidd, hogy a Barca fanok nem mutogatnak... komolyan nem tudom, hogy lehet valaki ennyire naiv...
Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak...........
sörvirsli írta:
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)
Én se szívelem a madridistákat, nagyon nem. De ezek focisták, akiket hétről hétre mutat a kamera. Nem a szintjükre kell lesüllyedni, hanem a pályán a játékkal befogni a szájukat. Sajnos ezt a játékosok nem fogják fel.sörvirsli írta:Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
Ebből is látszik,hogy a mi szurkolóink kulturáltak míg az övék pont olyan alja népség mint amilyen az egész csapatuk! (kivéve Iker)Barcelona UnityIsStrenght írta:Ja egyébként szombaton természetesen csak Jordi Albát mutatták... Most teljesen véletlenül ezt találtam: http://www.mozogj.com/foci/ronaldot-fot ... ttak-kepek
Valószínűleg ezért mutatott be. Semmi esetre sem volt szükség Jordi Alba mutatványára, de azért láthatjuk, hogy nem magától jutott eszébe.
az esetek többségében egy új arc ha időlegesen is de feldobja az adott csapatot,még ha a problémák meg is maradnak.visca el barca írta:pff... érdekes. gondolom majd az uj edző a milan ellen meccsig kialakitja saját taktikájátez most már késő... akkor kellett volna, mikor kiderült h tito nem két hétig lesz távol
Március 12. Kedd. Sport1 20:45ghighi írta:Hali srácok !
Akkor most hol közvetítik a keddi Barca-Milan meccset ??
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Nem egy nap van a meccs.ghighi írta:Hali srácok !
Akkor most hol közvetítik a keddi Barca-Milan meccset ??
A sport1 a real mu-t adja . Itt meg azt irja az oldal a következő meccsek ablakban : kedd Sport1 20.45 .
Ki tudja ???
Ha továbbmennénk a Milan-on, az még adhatna egy nagy lökést a srácoknak. Valószínűleg nagyot kell küzdenünk és ha ez meg tudjuk tenni és továbbverekedjük magunkat, akkor onnét el lehetne indulni fölfelé.BritishKnight írta:És mi lenne, ha továbbjutnánk? Jönne egy másik épkézláb csapat és egyszerűen kiejtene minket. HA továbbjutnánk óriásit kellene változni a csapat játékának, hogy eredményt érjünk el a BL-ben.
De nem fogunk...