2013.03.02. 18:56:37
Én korántsem vagyok meggyőződve, h akkora megváltás tudna lenni a visszatérése. Nyilván össze lehet vetni az időrendet az eseményekben és az összeesésünkben, de azért ez nem ilyen egyszerű.
Első körben mindjárt ott van egy olyan dolog, h még edző nélkül sem szabadna a srácoknak így állóra fékezni, ráadásul ekkora maflások után. Már csak önbecslésből sem. Ha pedig ilyen és ekkora arcpirítások után sem változik a szitu, akkor nem biztos, h ezen pont Tito tudna változtatni.
Ez is olyan, h abba kapaszkodunk, ami épp nincs. Ha gáz van egy meccsen, ugye mindig az lenne a jó, aki nem játszott. Így volt a gálacsapatos betlik után, h Xavi nem kéne, Fab nem kéne, Thiago igen meg Villa igen és mennyire jobb lenne. Aha, pont az előbb láthattuk mennyivel beljebb voltunk. Felfelé kerekítve is ZÉRÓVAL.
Lehet, h csak az apátia mondatja velem, de kb így érzem Tito kapcsán is. Mennyivel jobb lenne, ha itt ülhetne a padon... Hát már nem vagyok benne biztos, h sokkal...
Várjuk vissza, mint a messiást és h milyen jó lesz majd ha áprilisban végre visszajön. Hmmm... Ő fog majd futni a srácok helyett?
Másrészt meg ahogy elnézem az állapotunkat mire visszatér, már mire? Kupa bukta, BL.... így sanszosan bukta, a bajnokságban meg a hajrára fordulunk. Utóbbiban ha azért legalább a kötelezőket hozzuk, akkor is marad még annyi előny, h nem oszt vagy szoroz, h itt van e vagy nem. Ha meg bukdácsolunk, akkor közel két hónap vergődés után kétlem, h egycsapásra megtáltosodnának a fiaink.
Persze, jobban örülnék én is, ha Tito ülne a padon, mert neki nagyobb tapasztalata van és voltak jó húzásai, de látva a meccseket nem győzött meg a csapat, h ezen a lélektelen valamin tudna dobni valamit...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel