Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már megbocsáss, de akinek elrúgják a térdét az érdekes tudna úgy "homorítani", mint Adriano....csababarca írta:a tizi a végén meg, vicc. mindegy,hogy homorított Adriano, Ramos elrúgta a térdét (...), sima tizi volt, de egy madridista bírótól nem is vártam hogy a 93. percben befújja.
Lehet, hogy elbóbiskoltál meccs közben a délutáni kellemes időben, és így lemaradtál róla, de a tegnapi meccsen is védett ziccerben, ami szerintem bőven bravúr kategória.herlius írta: Azért az első gólnál ő is csak leste a beadást. Simán kiléphetett volna rá és kiüthette volna. Az a baj, hogy idén ő is csak ilyen szitukban véteti magát észre, a komoly bravúrjai szinte teljesen eltűntek. Mindig értetlenül állok az olyan szituk előtt, amikor egy kapus (aki elvileg a legtávolabb áll az esettől) reklamál az elmaradt tizi miatt.
Azért az első gólnál ő is csak leste a beadást. Simán kiléphetett volna rá és kiüthette volna. Az a baj, hogy idén ő is csak ilyen szitukban véteti magát észre, a komoly bravúrjai szinte teljesen eltűntek. Mindig értetlenül állok az olyan szituk előtt, amikor egy kapus (aki elvileg a legtávolabb áll az esettől) reklamál az elmaradt tizi miatt.thiagoalcantara írta:Nem mondom, hogy nagyon jól tette, hogy reklamált, viszont én nagyon nagyra értékeltem! El akar menni a csapatból, de még mindig megvan benne a tűz, és kiállt a csapata mellett. Minden tiszteletem az övé, és még jól is védett szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=tsGqMzPgDZMsalas9 írta:Mivel Pinto papának nincsen saját topicja ide írom, hogy hivatalosan is meghosszabbította a szerződését, ami így 2014. nyaráig érvényes
Divat lett ezzel a topkapus fogalommal dobálózni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki jön majd a helyére és az megfelelő lesz-e a Valdes ellenesek számára. Nekem az az érzésem, hogy a váltás nem lesz annyira egyszerű, mint sokan gondolják. Meglátjuk.shutterisland írta:nem azt mondom, hogy potya, de az ilyet (egy topkapusnak) védeni kellene, főleg ha oda megy a rövidre, ahol áll.13 méterről üresen lő a játékos, ez nem kapushiba.
a másik meg az, amit veb írt.
Régen mintha lett volna erről szó, és akkor valaki azt írta, hogy olyan szinten van a kapusokba belenevelve ez a vetődés, hogy minden szituban dobálják magukat.visca el barca írta:én azt ez egyet nem értem (más kapusnál sem), hogy egy olyan labdára, ami a támaszkodó lába mellé jön 16 centire, arra minek vetődni. nem lenne egyszerűbb ilyenkor lábbal védeni? aki komoly szinten véd elmagyarázhatná nekem mint laikusnak h ez miért jó.
nem azt mondom, hogy potya, de az ilyet (egy topkapusnak) védeni kellene, főleg ha oda megy a rövidre, ahol áll.13 méterről üresen lő a játékos, ez nem kapushiba.
Na, erre én is kiváncsi lennék. Nemértem miért kell vetődni ilyenkor. Csak arrébb rakja a lábát 20 cm-rel, és nem lenne gól.visca el barca írta:
én azt ez egyet nem értem (más kapusnál sem), hogy egy olyan labdára, ami a támaszkodó lába mellé jön 16 centire, arra minek vetődni. nem lenne egyszerűbb ilyenkor lábbal védeni? aki komoly szinten véd elmagyarázhatná nekem mint laikusnak h ez miért jó.
én azt ez egyet nem értem (más kapusnál sem), hogy egy olyan labdára, ami a támaszkodó lába mellé jön 16 centire, arra minek vetődni. nem lenne egyszerűbb ilyenkor lábbal védeni? aki komoly szinten véd elmagyarázhatná nekem mint laikusnak h ez miért jó.shutterisland írta:a GÓLT szépen benyalta a rövidre megint.