Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vmelyik topicba linkeltek egy képet, azon egyértelmuen latszik, h alba a mutatóujját használja, ergo senkinek nem mutatott be.StickyFingaz írta:http://trollfesz.cc:8080/i/133913.jpg
Kedves Madrid szurkolók...
Bár Albának lehetett volna több esze,és nem kellett volna vissza mutogatnia.
A probléma csak az, hogy már a Milan-vereség után össze kellett volna kapnia magát a csapatnak... Ezzel szemben azóta gyakorlatilag semmilyen változást nem lehet látni rajtuk, ami a hozzáállást és a mentális állapotot illeti. A kupa-Clásico első 12 perce (a kapott gól előtt) nagyon jó volt, ott tényleg látszott, hogy megvan a lendület, és tényleg akartak a fiúk, utána viszont dupla nulla lett az a meccs is, ahogy azóta minden.Chino írta:Mindenesetre én bizakodó vagyok a Milan meccs előtt, ezek után remélem összekapják magukat és normális hozzáállást fogok látni. Puyol meg rúgjon seggbe mindenkit aki csak ácsorog és ba...ik hajtani.
Ezt egy az egyben adom. Mindenfelől csak ezt lehet hallani, hogy kiismerték a játékot azért vernek meg minket, azért nem vagyunkk hatékonyak stb.visca el barca írta:
hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.
tavaly, meg tavalyelőtt nem ismerte ki senki? ha ezt a tikitakát ugy jatszuk ahogy kell, nincs ellenfél aki letudja védekezni, illetve, de 10 meccsenként egy csapatnak félig meddig összejön. a nagyobb baj, hogy már nem tudjuk tökéletesen játszani. és lehet hogy ez az ellenfél miatt van, de amigy a jatekosaink 90%-a lötyög a pályán és nem hajt mint állat a havi 150 millios fizetésért (ami nekem 125 év munka után van meg) addig ezt nem tudjuk játszani.
Hát jó tudom én de akkor is most a reál egy paraszthajszállal se volt jobb ! ezért kicsit zavart ez a sok grat a madridnak írássocio66 írta:ugyan már.XCsabesz11 írta:Grat a Madridnak ???BITCH PLEASE
Grat a bíróknak a remek döntésekért !
a madrid azt játssza ellenünk, amit lehet, amit kell, amit mindenki más is próbál játszani.
lehet hogy valakinek megnyugvást okoz, ha védekezni, kontrákra épülő játékot játszva látja őket, mert bezzeg mi nem változtatunk a stílusunkon, csak mostanra ez részükről egy racionális döntés, részünkről pedig csökönyösség lett, nem több.
bírózni meg fölösleges, persze én is mosolygok, hogy eddig jóformán problémánk nem volt velük, most meg a meglévő sebek mellé még ők is odavágnak egyet, de az égvilágon semmi nem múlik rajtuk.
tudjunk veszíteni, ne a külső körülményekkel foglalkozzunk.
Abban az évben az ennél jóval erősebb Real ellen szintén 6x játszottunk. 3 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség. Idén 1 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség. És annak a csapatnak volt tartása. Ennek jelenleg nincsen.jelwaz írta:Ugyan már! Ez a Barca így játszott a Pep éra végén is (utolsó 2 évben minimum). Csak akkor még nem volt meg az ellenszer a játék ellen. Én azt gondolom, hogy Guardiola egy süllyedő hajót hagyott el, és az álszentségét a szurkolók is tövig benyelték. Kupa ide, kupa oda, egy ideje méltatlan a klub történelméhez, ami itt folyik. El kellene küldeni ezt a sok törpét a Nike-nak abba a gyárába, ahol a mezeik meg a labdáik készülnek, mondjuk 2 napra, megnézném mennyivel több kedvvel keresnék a pénzt ezeken a meccseken.
Mind2tőtökkel egyetértek, meg is magyarázom, miért:jelwaz írta:szerk:Ne hagyjuk szerintem, mert kell más taktika, ez egyértelmű. A Real ellen egy ideje már nem jön ki a lépés, azért nem a Getafetől várjuk, hogy kitalálja az ellenszert. Lehet, hogy nehéz a taktika, amit ellenünk játszani kell, de lassan a Real annyira ráérez, hogy rutinból megoldja.visca el barca írta:hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.
tavaly, meg tavalyelőtt nem ismerte ki senki? ha ezt a tikitakát ugy jatszuk ahogy kell, nincs ellenfél aki letudja védekezni, illetve, de 10 meccsenként egy csapatnak félig meddig összejön. a nagyobb baj, hogy már nem tudjuk tökéletesen játszani. és lehet hogy ez az ellenfél miatt van, de amigy a jatekosaink 90%-a lötyög a pályán és nem hajt mint állat a havi 150 millios fizetésért (ami nekem 125 év munka után van meg) addig ezt nem tudjuk játszani.
Ne hagyjuk szerintem, mert kell más taktika, ez egyértelmű. A Real ellen egy ideje már nem jön ki a lépés, azért nem a Getafetől várjuk, hogy kitalálja az ellenszert. Lehet, hogy nehéz a taktika, amit ellenünk játszani kell, de lassan a Real annyira ráérez, hogy rutinból megoldja.visca el barca írta:hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.
ugyan már.XCsabesz11 írta:Grat a Madridnak ???BITCH PLEASE
Grat a bíróknak a remek döntésekért !
hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.Xavi001 írta:Nos , a Reálnak van a világ legjobbja kapisa. Mint Spanyol válogatott szurkoló mondom ezt.
Nincs edzőnk, tehát nincs ki vezesse a csapatot, rosszak a cserék és későiek is, azért verte meg a barcát a milán, ill a reál, mert a tiki-takát ki ismerték, megvan az ellenszere nincs taktikánk, míg az ellenfelek remekül fel tudnak ez ellen készülni, nézzük csak régen 2:6 , 0:5 most meg... ez azért volt, mert a barca tökélyre fejlesztette és már ki ismerték, és nincs hova fejleszteni új taktika kell
A 2006-07-es szezon is hasonlóan ment, a végére emlékezünk. Nincs itt még lefutva semmi. Lesz itt még Malagá, Atletico és még sorolhatnám. Nem a Real fantasztikus játéka miatt bukjuk sorozatban a meccseket. És még ott van Atletico, ami könnyen előfordulhat hogy 9 pontra lesz nem sokára. Nem kell még itt senkit sem leírni.visca el barca írta:38 meccs van egy idényben, nem kettő. szerencsére. azért attol fuggetlenul h hozta 3 pontot és már "csak" 13 a különbség, lefutott a bajnokság.papek89 írta:Most meg lehet engem kövezni azért, amiért most ezt mondom, de ezek után meg sem érdemelnénk, hogy bajnokok legyünk
38 meccs van egy idényben, nem kettő. szerencsére. azért attol fuggetlenul h hozta 3 pontot és már "csak" 13 a különbség, lefutott a bajnokság.papek89 írta:Most meg lehet engem kövezni azért, amiért most ezt mondom, de ezek után meg sem érdemelnénk, hogy bajnokok legyünk
A világ legjobb csapatának 2 helyzete van a Real Madrid B ellen és 13 meccsen folyamatosan gólt kap? Ezt te se hiszed el.Stalkyard írta:Egyébként ma tudtam meg, hogy 13 pont lemaradással, bunkerfocival manapság a világ legjobb csapatának lehet lenni.
pedig meleg lesz, ez borítékolható.Sanama írta:
Mi meg... Rijkaard éra végén volt ilyen kb.
A végén nehogy meleg legyen a bajnokság