Szép volt, fiúk....
Itt a vége a dalnak asszem. Kicsit megforgatott kezdővel is képesek voltunk ugyanazt a semmitelen alibit hozni, amit a "gálacsapattal". Ebben még volt némi reményem, h a friss arcok majd pörgetik, de gyorsan kiderült, h nem.
Nulla futással, dekoncentrált játékkal, enervált hozzáállással nem lehet más vége, mint h lenyaljuk magunkat. Többször leírtam már, a saját játékunkat törjük derékba a hülyeséggel és ezen még a vereségek sem változtatnak.
Pedig kaptunk most zsinórban annyi nagy pofont, amik után úgy gondoltuk, h ébresztő hatású lesz... De a jelek szerint az önbecslésük, alázatuk a "másik gatyájukban maradt" a srácoknak, közvetlenül a futócipőik mellett.
Elkeserítő ezt látni, mert van olyan, h nem jön be semmi és nem megy a játék. De ha látszik az akarat, akkor el lehet fogadni. Viszont jelen állapotunkban nincsen akarat sem, így meg persze, h nem megy a játék.
Én mostmár egy kicsit aggódom a bajnokság miatt is. Ilyen lelketlen produkcióval meleg lehet még az a pite is, sok meccs van még... És sajnos láttam már karón varjút....