Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mind2tőtökkel egyetértek, meg is magyarázom, miért:jelwaz írta:szerk:Ne hagyjuk szerintem, mert kell más taktika, ez egyértelmű. A Real ellen egy ideje már nem jön ki a lépés, azért nem a Getafetől várjuk, hogy kitalálja az ellenszert. Lehet, hogy nehéz a taktika, amit ellenünk játszani kell, de lassan a Real annyira ráérez, hogy rutinból megoldja.visca el barca írta:hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.
tavaly, meg tavalyelőtt nem ismerte ki senki? ha ezt a tikitakát ugy jatszuk ahogy kell, nincs ellenfél aki letudja védekezni, illetve, de 10 meccsenként egy csapatnak félig meddig összejön. a nagyobb baj, hogy már nem tudjuk tökéletesen játszani. és lehet hogy ez az ellenfél miatt van, de amigy a jatekosaink 90%-a lötyög a pályán és nem hajt mint állat a havi 150 millios fizetésért (ami nekem 125 év munka után van meg) addig ezt nem tudjuk játszani.

Ne hagyjuk szerintem, mert kell más taktika, ez egyértelmű. A Real ellen egy ideje már nem jön ki a lépés, azért nem a Getafetől várjuk, hogy kitalálja az ellenszert. Lehet, hogy nehéz a taktika, amit ellenünk játszani kell, de lassan a Real annyira ráérez, hogy rutinból megoldja.visca el barca írta:hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.
tavaly, meg tavalyelőtt nem ismerte ki senki? ha ezt a tikitakát ugy jatszuk ahogy kell, nincs ellenfél aki letudja védekezni, illetve, de 10 meccsenként egy csapatnak félig meddig összejön. a nagyobb baj, hogy már nem tudjuk tökéletesen játszani. és lehet hogy ez az ellenfél miatt van, de amigy a jatekosaink 90%-a lötyög a pályán és nem hajt mint állat a havi 150 millios fizetésért (ami nekem 125 év munka után van meg) addig ezt nem tudjuk játszani.
ugyan már.XCsabesz11 írta:Grat a Madridnak ???BITCH PLEASE
Grat a bíróknak a remek döntésekért !
hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.Xavi001 írta:Nos , a Reálnak van a világ legjobbja kapisa. Mint Spanyol válogatott szurkoló mondom ezt.
Nincs edzőnk, tehát nincs ki vezesse a csapatot, rosszak a cserék és későiek is, azért verte meg a barcát a milán, ill a reál, mert a tiki-takát ki ismerték, megvan az ellenszere nincs taktikánk, míg az ellenfelek remekül fel tudnak ez ellen készülni, nézzük csak régen 2:6 , 0:5 most meg... ez azért volt, mert a barca tökélyre fejlesztette és már ki ismerték, és nincs hova fejleszteni új taktika kell

A 2006-07-es szezon is hasonlóan ment, a végére emlékezünk. Nincs itt még lefutva semmi. Lesz itt még Malagá, Atletico és még sorolhatnám. Nem a Real fantasztikus játéka miatt bukjuk sorozatban a meccseket. És még ott van Atletico, ami könnyen előfordulhat hogy 9 pontra lesz nem sokára. Nem kell még itt senkit sem leírni.visca el barca írta:38 meccs van egy idényben, nem kettő. szerencsére. azért attol fuggetlenul h hozta 3 pontot és már "csak" 13 a különbség, lefutott a bajnokság.papek89 írta:Most meg lehet engem kövezni azért, amiért most ezt mondom, de ezek után meg sem érdemelnénk, hogy bajnokok legyünk
38 meccs van egy idényben, nem kettő. szerencsére. azért attol fuggetlenul h hozta 3 pontot és már "csak" 13 a különbség, lefutott a bajnokság.papek89 írta:Most meg lehet engem kövezni azért, amiért most ezt mondom, de ezek után meg sem érdemelnénk, hogy bajnokok legyünk

A világ legjobb csapatának 2 helyzete van a Real Madrid B ellen és 13 meccsen folyamatosan gólt kap? Ezt te se hiszed el.Stalkyard írta:Egyébként ma tudtam meg, hogy 13 pont lemaradással, bunkerfocival manapság a világ legjobb csapatának lehet lenni.
pedig meleg lesz, ez borítékolható.Sanama írta:
Mi meg... Rijkaard éra végén volt ilyen kb.
A végén nehogy meleg legyen a bajnokság
sajnos egyetértek!!! áprilisig lehet még pontvesztés és a realnak meg nagyon megy most a szekér. egymás elleni eredmény meg ugye oda kedvez, tehát a végén lesz még izgalom sztem!!!Gareth Tello írta:Elnézve a mostani állapotokat, lesz itt még szoros bajnokság...ab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.(Nem viccelek.)
Grat a Madridnak, ismét.
Illetve a szinész bandát, hahaab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.
Elnézve a mostani állapotokat, lesz itt még szoros bajnokság...ab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.