Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.02. 18:05:01

Sanama írta:
Mi meg... Rijkaard éra végén volt ilyen kb.
A végén nehogy meleg legyen a bajnokság
pedig meleg lesz, ez borítékolható.
egyébként a tavalyi szezon kupavisszavágóján hitettük el velük,hogy verhetőek vagyunk, 2-0ról visszaengedtük őket a meccsbe, azóta isszuk ennek a levét.

Védelmünk katasztrófa, nb1ben különb védelmek vannak. ahányszor a 30 méteres körzetbe ér az ellen,legyen az Real,Milan, Mucsaröcsöge,gól van,vagy legalábbis gólhelyzet alakul ki.
Mondjuk 6-7 éve ez van, de fontosabb Alexiseket,Cesceket hozni,mint két épkézláb középhátvédet.
Titos dolgot meg január közepe óta mondom,hogy ez nem állapot,pedig akkor még nem volt akkora gáz.

Thiagotól sokkal többet vártam, de őrült gyenge volt, csakúgy mint Villa és Pedro.
Victornak köszi, ő jó volt ma. remélem a végén meggyepálta a kékeket.

A bíró a második játékrészre megőrül,dobálta a sárgákat össze-vissza,Alvesnek a végén a becsúszásért, Coentraonak is adott,holott semmit sem csinált. Végén megkoronázta a teljesítményét ezzel a teljesen egyértelmű esettel,amit csak ő nem látott az egész stadionban.
Pedig az elsőben korrektül fújt, csodálkoztam is, félidőben csúnya dolgok történhettek zárt ajtók mögött.

Nah mindegy, a Rijkaard-érát is beleértve a legnagyobb gödörben vagyunk,ez mostmár tény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Subinho
Director del Fútbol

2013.03.02. 18:04:56

Gareth Tello írta:
ab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.
Elnézve a mostani állapotokat, lesz itt még szoros bajnokság... :lol: (Nem viccelek.)
Grat a Madridnak, ismét.
sajnos egyetértek!!! áprilisig lehet még pontvesztés és a realnak meg nagyon megy most a szekér. egymás elleni eredmény meg ugye oda kedvez, tehát a végén lesz még izgalom sztem!!!
looka
Capitá del Barça

2013.03.02. 18:02:57

Lehet itt beszélni sok mindenről, hogy 16 (13....) pontos előny, meg megrázó vereség hét közben, meg mittudomén mi még... NEM! Ilyen mentalitással, ilyen hozzáállással nem lehet pályára lépni egy Clásicón, egyszerűen nevetséges, nem találom a szavakat.. én sosem tartoztam azok közé a szurkolók közé, akik egy-egy vereség után habzó szájjal fröcsögnek és eladnák a fél csapatot, de ez a mai"produkció" kiverte a biztosítékot. Nem tudom elfogadni, hogy ennyire lelketlenül ki mernek menni a gyepre.
Emellett edzőnk sincs.

Plusz, valaki indokolja meg, hogy Pedro mit keres a csapatban.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.02. 18:02:41

Idei 6 Klasszikuson 4 szögletgólt kaptunk. Elképesztő.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.03.02. 18:02:31

Egyébként ma tudtam meg, hogy 13 pont lemaradással, bunkerfocival manapság a világ legjobb csapatának lehet lenni. :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Subinho
Director del Fútbol

2013.03.02. 18:02:27

nagyon gyenge meccs volt, addig voltunk sajnos partiban, amíg tartalékos volt a Real. Rijkard utolsó éve jut eszembe, akkor volt ennyire gyenge a csapat! nagyon nagy baj van, Tito nélkül ez nem csapat, csak 11 ember egyszerre a pályán!!! remélem nem lesz késő Tito áprilisi visszatérése...
iszonyatos volt ez a mai produkció!!!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.02. 18:02:26

talán annyi mentségünk van, hogy végül is ez nem a Madrid II volt, de semmi több.
Messi a második félidőben szó szerint menekült a labdától, nehogy megjátszák!! mi van ezzel az emberrel? kipukkant mint egy lufi! egyébként nincs már kedvem elemezni sem a játékunkat, ez a csapat jelenleg!! úgy gyatra ahogy van. a 11-es? na és az mit változtatott volna? statisztikát, talán egy pontot de mást nem.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.02. 17:57:01

ab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.
Illetve a szinész bandát, haha :twisted:

Ronaldo nagyon jó most, az a szabadrúgása bemegy, oktatófilmbe kellett volna tenni.

Mi meg... Rijkaard éra végén volt ilyen kb.
A végén nehogy meleg legyen a bajnokság
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.02. 17:56:42

Elnézve a mostani állapotokat, lesz itt még szoros bajnokság... :lol: (Nem viccelek.)
Grat a Madridnak, ismét.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.03.02. 17:54:17

Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.02. 09:45:01

kanty írta:Számomra a holnapi meccs is fontos, mert presztízs és mert egy klasszikus. Természetesen a keddinek nagyobb tétje volt, de egy esetleges holnapi kudarc ismét elszomorítani, mint ahogy egy győzelem feldobna.

Lötyögés nem hiszem, hogy lesz. Mindkét klubnál vannak olyan emberek, akik tisztában vannak ennek a meccsnek a fontosságával, tök mindegy, hogy ki hol áll aktuálisan a tabellán. És ezek az emberek, ha kell emlékeztetik a többieket. De számomra fel sem merül, hogy kicsit is lazán veszi valamelyik játékos is.
Én sem igazán értem, azokat akik semmibe veszik a mai meccset. Minden klasszikusnak van tétje, ezúttal pedig valóban a presztízs miatt lesz igazán fontos. Tartalékos Madrid ide vagy oda, nagyon remélem, hogy 3 ponttal távozunk és egy magabiztos győzelemmel. Adjanak bele mindent a srácok, mert helyre kell állítani a renomét!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.01. 23:06:32

Számomra a holnapi meccs is fontos, mert presztízs és mert egy klasszikus. Természetesen a keddinek nagyobb tétje volt, de egy esetleges holnapi kudarc ismét elszomorítani, mint ahogy egy győzelem feldobna.

Lötyögés nem hiszem, hogy lesz. Mindkét klubnál vannak olyan emberek, akik tisztában vannak ennek a meccsnek a fontosságával, tök mindegy, hogy ki hol áll aktuálisan a tabellán. És ezek az emberek, ha kell emlékeztetik a többieket. De számomra fel sem merül, hogy kicsit is lazán veszi valamelyik játékos is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
REMY
Madridista

2013.03.01. 22:44:42

visca el barca írta:
REMY írta:
Chino írta: Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség.
de most hiába magyarázzuk bele a dolgokat, ez a meccs semmilyen szempontból nem fontos. Nem lesz tőle se több, se kevesebb a szezon. 16 pont hátrányunk van. Ha nyerünk is, akkor se kerülünk lőtávolba. X lesz szerintem.

Kedden lesz élet-halál harc. Az a lényeg, nem a hétvégi meccs.
gondolom a kinti szurkolok többsége is ugy gondolja, hogy nem mindegy 5-6 pont előnnyel lesz bajnok barca vagy mondjuk 30-al. meg azért nem mind1 h ugy mentek mencseszterbe h megint megvertek minket, vagy adj Isten kaptok megint egy laza ötöst (ami sajnos nem lesz csak feltételezés)
Jó azért nem a Castilla lesz felküldve, és nem fogunk benyelni 4-5 gólt... azért ennyire nem. De nem lesz szenvedés a pályán, nem lesz élet-halál harc. Felesleges. A jelenlegi formátokat elnézve, így is nyerhetünk ellenetek. Nem kell fullon pörögni. De a Keddi meccshez mérve, közel sincs a holnapi.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.01. 22:35:55

REMY írta:
Chino írta: Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség.
de most hiába magyarázzuk bele a dolgokat, ez a meccs semmilyen szempontból nem fontos. Nem lesz tőle se több, se kevesebb a szezon. 16 pont hátrányunk van. Ha nyerünk is, akkor se kerülünk lőtávolba. X lesz szerintem.

gondolom a kinti szurkolok többsége is ugy gondolja, hogy nem mindegy 5-6 pont előnnyel lesz bajnok barca vagy mondjuk 30-al. meg azért nem mind1 h ugy mentek mencseszterbe h megint megvertek minket, vagy adj Isten kaptok megint egy laza ötöst (ami sajnos nem lesz csak feltételezés)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Brian 20

2013.03.01. 22:27:11

visca el barca írta:
Chino írta:Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség
nekem is van egy ilyen érzésem, de eddig nem mertem leírni, mert a végén még megszólnak...
Miért vesztenének?
Amúgy a milan-t is hagyjuk már esélytelen. Négyet úgyse rúgunk nekik. Lehet itt bármit mondani...
Kár, ezért a szezonért, mert szépen indult, de ezt nem lehet megmagyarázni, mert kudarcba fulladt.
Bl búcsú a legjobb 16 között... egy ilyen Milán ellen ez fáj a legjobban...
REMY
Madridista

2013.03.01. 22:24:08

BritishKnight
Capitá del Barça

2013.03.01. 22:09:46

Épp most néztem a 2-6ot és az 5-0t és annyira felspannoltam magam, hogy úgy érzem én egyedül képes lennék megverni a Realt és sima győzelem lesz holnap, de most kezdek visszajönni a földre és egyáltalán nem vagyok biztos magamban. Egy apró kis győzelem most jót tenne a lelkeknek, a Milan elleni visszavágó előtt.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.03.01. 21:37:38

Barcaman1993 írta:Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra.
Ez lenne a kulcs, és remélem hogy ez is lesz. Ezzel a támadósorral meg lehet nyerni egy klasszikust, jelen állapotban legalábbis.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.01. 21:36:11

Chino írta:Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség
nekem is van egy ilyen érzésem, de eddig nem mertem leírni, mert a végén még megszólnak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.01. 21:19:53

visca el barca írta:Tartalékosan áll fel a Real Madrid szombat délután a Barcelona elleni spanyol bajnoki rangadón. Öt olyan ember sem kezd a fővárosiaknál, aki kedden a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján minden bizonnyal José Mourinho csapatába kerül – írja a Marca.

A spanyol lap szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Xabi Alonso mellett Raphaël Varane, Mesut Özil és Gonzalo Higuaín is amiatt kerül ki a csapatból, hogy pihenten lépjen pályára kedden az Old Traffordon, ahol a madridi 1–1 után folytatódik a BL-párharc. Ángel di María eltiltása miatt nem szerepelhet.

-nso, marca-
Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség.
Én leginkább amiatt szurkolok, hogy a srácokon látszódjon a tűz, a revansvágy, a győzni akarás, és ezt át tudják menteni a Milan ellen. Emellett Thiagot mindenképp látni szeretném a pályán.
Forca Barca!!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2013.03.01. 17:03:18

[quote="visca el barca"][/quote]
Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Ronaldo is pihenni fog, nem kockáztatnak egy sérülést, így néhány nappal a MU előtt. Azért valószínű játszani fog, de szerintem nem játszik végig. Valamint nálunk is volt kérdéses játékos, nevezetesen Messi, ugyanis megfázással bajlódott, de ma délután edzett, és játszhat így holnap.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.01. 16:15:55

Tartalékosan áll fel a Real Madrid szombat délután a Barcelona elleni spanyol bajnoki rangadón. Öt olyan ember sem kezd a fővárosiaknál, aki kedden a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján minden bizonnyal José Mourinho csapatába kerül – írja a Marca.

A spanyol lap szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Xabi Alonso mellett Raphaël Varane, Mesut Özil és Gonzalo Higuaín is amiatt kerül ki a csapatból, hogy pihenten lépjen pályára kedden az Old Traffordon, ahol a madridi 1–1 után folytatódik a BL-párharc. Ángel di María eltiltása miatt nem szerepelhet.

-nso, marca-
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2013.03.01. 15:54:13

Rivaldo11 írta:Elképzelhető, hogy Mascht feltolnám a kp-a, Busi pedig Xavi pozícióját foglalná el. Hátul a megszokott négyes kezdene.
Ez jó ötlet! Masch gyors, de ellenben veszélyes a játéka (könnyen besárgul, piros..), én Songot próbálnám ki Busival.
Visca el BARCA!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.03.01. 15:42:08

Annyi verziót láttam már, hogy kedvet kaptam én is Rouráskodni egy kicsit :) Szerintem Itt lenne az ideje meglepni valami újjal a madridot. Messit én ezúttal kissé jobbra tolnám, kivenném a fals 9-es pozíciójából. Ini mehet vissza eredeti helyére, Villa be középre. A másik oldalt ezúttal Alexisnek adnám azzal a kikötéssel, hogy ha nem kezdeményez legalább 10 párharcot szünetig, lehozom. Arbeloa mellett meccset lehetne nyerni. A másik fontos dolog az lenne, hogy megakadályozzuk a madrid indítási kisérleteit a két szél irányába-ez a kontrajátékuk kulcsa. Elképzelhető, hogy Mascht feltolnám a kp-a, Busi pedig Xavi pozícióját foglalná el. Hátul a megszokott négyes kezdene.
Rivaldo-A Legnagyobb.
torotam
Jugador d'estrella

2013.03.01. 15:14:46

Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra.
Osztom! Pedritot én is a padon szeretném látni! Messi gondolom marad középen, Villa (ha kezd) lesz kidobva balra és jobbon pedig Alexis.
Tello pedig jöhet a második félidőben!
Visca el BARCA!
Válasz küldése