Mihu írta:Hat nem ertunk egyet tovabbra sem

Lehet rosszul emlekszem, de azert akkora problemat nem okozott a kozeppalyan atlepni. Megnéznék egy hőterkepet, de sztem azert eleg sokat passzolgattunk korbe-korbe a 16os elotereben. Nem arrol volt szo, mint a Valencia ellen, vagy a Real ellen a kupadontoben, hogy meg az is nehezseget szamitott, hogy a 16osig eljussunk. De ha neked, ha nekem lesz igazam, es tovabbjutunk, akkor nagyon boldog leszek

Továbbra sem azzal volt a baj, hogy eljutottunk-e a 16osig vagy sem, hanem hogy későn.Eljutottunk majd betömörült 20 ember 20 méterre, ott lehet Villa akiről hátha bepattan, de érzésem szerint a kulcs, hogy úgy jussunk el a 16osig hogy még nem állt fel az ellenfél.S ehhez a középpályán kell gyorsan játszani, s területet szerezni.Ha a Milan az elejétől kezdve beáll a 16osra akkor lényegtelen, de nem fognak ilyet csinálni, mert nagyon magukra húznának minket, kapujuktól 30-40 méterre megkezdődik a zavarás a leütközések, ott kell átfolyatni gyorsan a bogyót, s akkor van egy 10-15 adott esetben 20 méter ahol lehet lendületből rávezetni.Én nem látom hogy Villa hol segíthetne nekünk, max tényleg csak hogy bepattan róla, de amúgy sem hiszem, hogy középcsatárként kezdene, szélen meg elnyomják, s picit lassú.
Továbbra is a cél hogy lendületet szerezzünk, hiába van bent mondjuk egy ember verekedni, az olaszok jóval erősebbek fizikailag.S megint csak körbetudjuk passzolgatni a 9 fős emberfalat, vagy lövöldözhetjük közére a labdákat, de kifognak mindent fejelni, vagy szögletre rúgják.
S pont azt látom célravezetőnek, hogy még kevésbé tömörítsük be a pályát közére adott esetben egy középcsatárral.
Ezért is volt nagy ötlet anno a hamis 9es játék, mert ha lendületből megy a csapat a védősorra annyira labdabiztos, s magas játékintelligenciájú a csapat, hogy az ellenfél nem tudja levédekezni, s hátsó hullámból jönnek.
Messi is abból szerez egy csomó gólt, hogy megindul s lendületből megy rá a védőkre.
Ezt kell visszanyerni, de ahhoz középpályán nem szabad totyogni.