Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sokat szapultam mostanában a Maestrot, de örülök, hogy rám cáfolt.redmiller írta:Örülök neki, hogy játszott! Iniesta, Xavi kettős a világ legjobbja és sajnos Cesc még nem alkalmas pótolni...
Nem Xavi, hanem Cesc miatt kell Iniestat kirakni szélre.visca el barca írta:nem is baj, igy legalabb nem kell megint szélen szenvedtetni iniestat.#David Villa# írta:Xavi nem lesz ott szombaton.
nem is baj, igy legalabb nem kell megint szélen szenvedtetni iniestat.#David Villa# írta:Xavi nem lesz ott szombaton.
Én szabályosan rosszul vagyok ettől az Iniesta, Xavi, Fabregas kezdőtől. Fabregassal kioltják egymást, Iniesta pedig ilyen bal szélsős, szabadon mozgó pozícióban közel se olyan hatékony, mikor Xavival 2en vannak középen.Messa írta:A Pep-team óta a leggyengébb éve ez a maestronak sajnos.
Jönnek is a hangok rendesen, de idén valóban meglátszik rajta hogy már nem 20 éves. Nagyon hiányzik a frissesség a játékából, a lendület meg pláne.
Azt pedig már rég megfigyeltem, de rendre mindig bebizonyosodik, hogy nem tesz jót sem neki sem a csapatnak, ha Fabregassal egyszerre vannak a pályán, szinte zavarják egymást.
Sajnos mindkét dolog igaz.Messa írta:A Pep-team óta a leggyengébb éve ez a maestronak sajnos.
Jönnek is a hangok rendesen, de idén valóban meglátszik rajta hogy már nem 20 éves. Nagyon hiányzik a frissesség a játékából, a lendület meg pláne.
Azt pedig már rég megfigyeltem, de rendre mindig bebizonyosodik, hogy nem tesz jót sem neki sem a csapatnak, ha Fabregassal egyszerre vannak a pályán, szinte zavarják egymást.
Én nem a statisztikákat böngészem, hanem "szemre" értékelek. Márpedig a meccs nagy részében határozottan az volt az érzésem, hogy lassú, körülményes, a korábban rá jellemző gyors gondolkodásnak nyoma sem látszott a pályán. Ha Xavi-nak jó napja van, az egész csapaton érezni lehet a nagyobb fordulatszámot, dinamikát. Elvileg ő a csapat karmestere, márpedig ha értékelhető helyzet nélkül hozunk le egy meccset, abban jócskán van neki is része.JanPieterzoon írta:Két kapuralövése volt, az egyik kaput talált. Az egész csapatnak 6 kapuralövése volt és két kaput találó, szóval nem hiszem, hogy gyengébb lett volna, mint bárki más.herlius írta:Az egyszem lövésén kívül gyakorlatilag nem volt értékelhető megmozdulása.
Amúgy ő futott a legtöbbet a csapatből. 11600 métert míg mondjuk Messi a legkevesebbet 7340-el...
Van még egy olyan statisztika Uefa.com-on, hogy az ellenfél 16-os területére érkező sikeres átadás. Ebből az egész Barcának volt kettő a meccsen és mindkettőt a jó öreg Xavi adta...
Szóval nem értem miért kell őt megtalálni, mindenki más gyenge volt, sőt, 5-6 gyengébb játékos simán volt ma a pályán.
Az első szekcióban van pár világsztár játékosunk:JanPieterzoon írta:Két kapuralövése volt, az egyik kaput talált. Az egész csapatnak 6 kapuralövése volt és két kaput találó, szóval nem hiszem, hogy gyengébb lett volna, mint bárki más.herlius írta:Az egyszem lövésén kívül gyakorlatilag nem volt értékelhető megmozdulása.
Amúgy ő futott a legtöbbet a csapatből. 11600 métert míg mondjuk Messi a legkevesebbet 7340-el...
Van még egy olyan statisztika Uefa.com-on, hogy az ellenfél 16-os területére érkező passz. Ebből az egész Barcának volt kettő a meccsen és mindkettőt a jó öreg Xavi adta...
Szóval nem értem miért kell őt megtalálni, mindenki más gyenge volt, sőt, 5-6 gyengébb játékos simán volt ma a pályán.
Két kapuralövése volt, az egyik kaput talált. Az egész csapatnak 6 kapuralövése volt és két kaput találó, szóval nem hiszem, hogy gyengébb lett volna, mint bárki más.herlius írta:Az egyszem lövésén kívül gyakorlatilag nem volt értékelhető megmozdulása.
taktikából fakadóan nem tud mit hozzátenni ilyenkor. ellenfél 4-5 középpályással játszik lényegében a pálya teljesen közepén, mi meg még benyomunk oda 3, de inkább 4 embert. ergo, teljesen feleslegessé válik ilyenkor a posztja. ma különösen, hogy még messi is sokszor a kezdőkörben mászkált, jött vissza labdáért. ehhez képest centerünk nem volt, így konkrétan nem lehetett kinek labdát adni előre fele.fcbarca78 írta:egyszer látni szeretném xavit, hogy egy ilyen meccsen ( nem pedig amikor 20 ziccerünk van és abból 2 nagy labdát ő adott) hozzátesz valamit a játékunkhoz, és nem szürkül mindenki alá. Szóljanak/írjanak a xavi fanok
Örülnék ha az első forgatókönyv lenne. Iniesta láthatólag jól érzi magát baloldalt. Thiago szerepeltetése meg fontos, Két kézzel kell ragaszkodni a sráchoz. Granada ellen viszont Villának örülnék.Lionel85 írta:Az utóbbi időben Thiago lépett helyette pályára, szerintem a két következő meccsen is így lesz, de elképzelhető még Cesc és Iniesta középen való szerepeltetése is. Akkor pedig a támadósorban kell változtatni, Pedro mellett már igencsak kéne még egy jó szélső.