La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.02. 21:47:44

a kedvetekért, mert imádjátok : deu. :-({|=
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.27. 18:25:18

Hétvégi top5: http://www.youtube.com/watch?v=cBP4rDxMJUE
Ebwelle meg El Haddadi jöhetne már a nagycsapatba a szerencsétlenkedő támadóink helyére... :lol:
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.24. 10:23:01

Gratulálok a kicsiknek, ha nehezen is de behúzták :wink: Rafinha 8)

Örülök, hogy Muniesa és S.Roberto is visszatért a sérülésből, viszont, hogy ne legyen teljes az örömünk Grimaldot sérülés miatt 13 perc játék után lecserélték, és az első vizsgálatok azt mutatták, hogy elülső keresztszalag szakadása van :(

Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.24. 02:00:51

rafinha góljával 1-0 arányban nyertek a kicsik, és átmenetileg a 4. helyen tartózkodnak.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.23. 21:01:53

Félidőben 0-0.
Oier - Gabarrón, Sergi Gómez, Planas, MUNIESA! - Sergi Roberto, Ilie, Román - Luis Alberto, Dongou, Rafinha.
Rob és Muni is visszatért tehát. :)
http://www.firstrow1.eu/watch/170751/1/ ... cante.html
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.23. 12:06:07

Gareth Tello írta:Ma 8-tól pedig Barça B-Hércules, jó ráhangolódás lesz a Sevilla-meccsre. :)
Oier - Balliu, Lombán, Sergi Gómez, Planas - Rafinha, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Dongou, Grimaldo.
Jó lenne nyerni, még Deu nélkül is. Ősszel 3-0-ra nyertünk(L.Alberto, Lombán, Espinosa), de csak a 72. bercben tudtuk feltörni a védelmüket... Amúgy a kezdőre visszatérve: Araujo?! :roll: Az utolsó 5 mérkőzésen 2 gól 3 gólpassz a mérlege, és nem is játszott rosszul. Remélem Femenía helyett ő kezd elől :twisted: Dongounak viszont nagyon örülök, ha játszik :wink:
Gareth Tello írta:Már csak ezért is érdemes lesz megnézni a mérkőzést, Grimaldo nagy kedvencem a B-ből. :P
Ha már kedvenceknél járunk, akkor Rafinha :P Mondjuk Luis Alberto is egyre jobban "bejön" :D
Gareth Tello írta:Streamet hozok majd minden bizonnyal.
Esetleg talán megengedjük :lol:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.23. 11:50:31

shutternek ajánlva:
Messi és Deulofeu :D

Ma 8-tól pedig Barça B-Hércules, jó ráhangolódás lesz a Sevilla-meccsre. :)
Deulofeu ugyebár múltkori piros lapja miatt hiányozni fog a csapatból. A Marca szerint ismét Grimaldo fog balszélsőt játszani, ahogy az előző fordulóban is - már csak ezért is érdemes lesz megnézni a mérkőzést, Grimaldo nagy kedvencem a B-ből. :P
A várható kezdőcsapat:
Oier - Balliu, Lombán, Sergi Gómez, Planas - Rafinha, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Dongou, Grimaldo.
Streamet hozok majd minden bizonnyal.
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.20. 18:41:03

ZS10 írta:Barcelona - Chelsea
Köszi a linket! :wink:

Egy két érdekesség: a mérkőzésre nevezett játékosok közül Samper az U19-es, Quesada, Herrera, Calvet és Brian az U17-es, míg Adama és Quintilla az U16-os spanyol válogatott tagja. Rajtuk kívül a Babunksi pedig macedón U21-es válogatott. Van még a keretünkben (gondolom az Eto'o akadémiáról) négy kameruni kiscsávó is :D

Utánalestem gyorsan a dolgoknak. A mai párharc továbbjutója a negyeddöntőben a tavalyi bajnok Internazionale és az Arsenal párharc győztesével találkozik majd.

Szerk.: közben vezet a Chelsea 0-1 :roll:
Kép
ZS10
Jugador d'estrella

2013.02.20. 18:09:46

Next Gen

Barca - Chelsea

Élőben:

http://www.youtube.com/watch?v=MISDKVZHDOY
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.20. 16:41:37

Legújabb top10:
http://www.youtube.com/watch?v=UFCRnMkX62s
Pleguezuelo már megint. :D
És még egyszer. :shock:
Ebwelle mekkorát vágott a végén! :shock: :D
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.17. 00:27:34

rendesen felhúzta a bugyit a gyereknek deu a kiharcolt tizenegyesnél. :D

ismét vezeti a góllövőlistát a másodosztályban, 15 góllal (1520 játékperc alatt), holtversenyben.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.16. 18:49:10

Messa írta:0-1 Deu 8)
Egyenlítettek. :?

szerk.: Közben 3-1-re vezetett a Ponfe, aztán Deulofeu rúgott még egyet, aztán kiállították. :oops: :lol:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.02.16. 18:31:44

0-1 Deu 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.16. 18:07:04

Már megy a Ponferradina-Barça B, ha érdekel valakit.
Kezdőnk:
Oier - Balliu, Lombán, Sergi Gómez, Planas - Rafinha, Luís Gustavo, Grimaldo - Luis Alberto, Dongou, Deulofeu.

http://www.firstrow1.eu/watch/169337/2/ ... ona-b.html
Itt elvileg nézhető.
sura
Jugador d'estrella

2013.02.16. 06:27:29

[quote="shutterisland"]a real szerintem amúgy sem vinné deut, főleg azért is, mert a saját hasonló korban lévő tehetségüket, jesét (akivel együtt butítottak az utánpótlás vébén) sem építik be...akkor miért vennének máshonnan.[/quote]

csak11 Vissza a topikba 2013-02-16 00:23:18 (#178392)
Ráadásul a madridi lapok most megírták, hogy Perez titkos nagy dobása Dulifuli elcsábítása lenne...
A fiú egyelőre nem állt kötélnek, jövőre szeretne a Barca nagyjai között szerepelni.
Mit lép Rosell?
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.15. 18:21:51

a real szerintem amúgy sem vinné deut, főleg azért is, mert a saját hasonló korban lévő tehetségüket, jesét (akivel együtt butítottak az utánpótlás vébén) sem építik be...akkor miért vennének máshonnan.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.15. 15:55:27

Castiel írta:Azt nem tudtam, h a City is vinné??? :shock:
Ezeket a híreket szerintem nem kell komolyan venni, gyakorlatilag hetente röppennek fel olyan hírek, hogy a City, a Chelsea, az Arsenal vinné a fél Barça B-t. :roll:
Tavaly nyáron is mindenkit összehoztak mindenkivel, Montoya megy a Spursbe, Deulofeu a Citybe, Rafinha és Thiago (!) a Chelseabe, satöbbi.
Wengert ismerve egyedül annak van realitása, hogy a Senal visz el valakit. :twisted:
miihii írta:Én már visszasírom az egysorosaidat :twisted:
Sokakat a porba tiporsz ezekkel a megjegyzésekkel. :lol:
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.15. 14:29:33

http://barcanoticias.blog.hu/2013/02/15 ... n=blhshare
Nem tudom hogy gerri el akarna e igazolni amikor a klub az első csapathoz szeretné "csatolni" Bár Neymar neve hátulütő lehet ebben a témában.
Azt nem tudtam, h a City is vinné??? :shock:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
FCBarcelonaFAN
Barça C

2013.02.15. 10:45:53

[quote="sura"][quote="FCBarcelonaFAN"]Sziasztok!
Én sztem is még hagyni kellett volna a fiatalokat a B csapatban mert nekik rendszeres játéklehetőség kell és ebbe a Barcába nem könnyű beférni. Mindkét srácot nagyon tehetségesnek tartom, rendszeresen figyelem őket a B meccsein is...[/quote]

JDS azzal tett botot a küllök közé, hogy az istennek se akart elmenni felnőtt szerződés birtokában. Ezeknek a hármaknak meg nem felel meg az ifi - szerződés és a másodosztály. Ha nem férnek be az A keretbe, akkor el akartnak menni - és a mostani szabályok szerint tudnak is menni.[/quote]

Sztem ebből a csapatból egy játékos sem akar elmenni főleg nem egy fiatal gyerek. Villa esete más, ő klasszis játékos és egy ilyen kaliberű játékosnak azt hiszem alapembernek kellene lennie. Ezért is fog elmenni. Dos Santost meg már le is igazolta volna vmelyik csapat de inkább maradt annak ellenére, hogy tudta nem fog játszani.
miihii
KHAL

2013.02.15. 07:33:27

sura írta: JDS azzal tett botot a küllök közé, hogy az istennek se akart elmenni felnőtt szerződés birtokában. Ezeknek a hármaknak meg nem felel meg az ifi - szerződés és a másodosztály. Ha nem férnek be az A keretbe, akkor el akartnak menni - és a mostani szabályok szerint tudnak is menni.
Komolyan mondom hihetetlen amit már hetek óta művelsz ebben a témakörben a különböző topicokban. Nyomatod itt a fejedből kipattanó nagy gondolatokat, amik csak a te gondolkodásmódod alapján tűnnek ésszerűnek/reálisnak és még saját magadnak is ellent mondasz időnként. Kicsit uncsi, de hát ez ugye egy fórum...

Ugye kezdted még anno azzal, h kb a fél B csapatot fel kell hozni azonnal, mert elkallódnak és becsukhatjuk a La Masiát és Rosell az idióta miatta. Aztán itt van a "nem hozunk fel fiatalt" gondolatod egyik ellenérve, JDS. Akit meg szidsz, h megakaszt vmi kereket azzal, h maradni akart és küzdene a helyéért. Viszont mindenképpen legalább a 3 srácot fel KELL hozni, mert muszáj lesz, mivel el fognak menni ha nem. Bennük nyilván nem lehet meg az a dolog, h kijárják a ranglétrát és szépen fokozatosan épüljenek be, gondolom ismered őket, ezért jelented ki, h el fognak menni. Ellenben ha feljönnek (akár ők, akár mások) és teszem azt nem válnak be, illetve nem tudnak helyet kiharcolni maguknak (ami nem is olyan elképzelhetetlen egy ilyen A keret mellett) , akkor a klub a hülye, h elkótyavetyélik őket (kedvenc kifejezéseddel élve) azzal, h melegítik a lócát avagy megválunk tőlük, h ne fogják a helyet. De ezzel nem kell foglalkozni, előre gondolkodni, mert az a lényeg, h égetően fontos minden szezonban legalább 4 ifistát felhozni, különben el fog menni mindenki és üresen kong majd a La Masia.

Teljesen logikus a gondolatmeneted: ha maradnak a fiatalok a B-ben és nem kapkodunk az előmenetelüket tekintve, akkor idióta a klubvezetés. Ha pedig felhozzuk őket és nem találnak helyet, akkor azért idióták. De ha a srác még csak el sem akar menni utána, akkor ő is idióta kerékkötő. Pedig rohadt gyorsan le kéne pattannia, nehogy a végén ne tudjunk felhozni vki mást a helyére, mert a végén még elmegy a B-ből az illető, tehát idióta a vezetés, h ezt engedi. Ha pedig teszem azt a felkerülő fiatal meg tudja vetni a lábát, akkor gondolom azért idióta a vezetőség, mert nem hozták fel előbb. Talán nem hagytam ki semmit :)

Ha javasolhatok vmit, egy pár napra próbálj meg lepattanni erről a rugóról, amin feszülsz, mert rá fog menni az egészségedre. Meg a miénk is, mert ennyi légbőlkapott, fogalmazzunk úgy, h "érdekes" eszmefuttatás meg fogja feküdni a gyomrunkat :D

Én már visszasírom az egysorosaidat :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sura
Jugador d'estrella

2013.02.15. 06:09:14

[quote="FCBarcelonaFAN"]Sziasztok!
Én sztem is még hagyni kellett volna a fiatalokat a B csapatban mert nekik rendszeres játéklehetőség kell és ebbe a Barcába nem könnyű beférni. Mindkét srácot nagyon tehetségesnek tartom, rendszeresen figyelem őket a B meccsein is...[/quote]

JDS azzal tett botot a küllök közé, hogy az istennek se akart elmenni felnőtt szerződés birtokában. Ezeknek a hármaknak meg nem felel meg az ifi - szerződés és a másodosztály. Ha nem férnek be az A keretbe, akkor el akartnak menni - és a mostani szabályok szerint tudnak is menni.
FCBarcelonaFAN
Barça C

2013.02.14. 13:52:01

Sziasztok!
Én sztem is még hagyni kellett volna a fiatalokat a B csapatban mert nekik rendszeres játéklehetőség kell és ebbe a Barcába nem könnyű beférni. Mindkét srácot nagyon tehetségesnek tartom, rendszeresen figyelem őket a B meccsein is. Nyilván Xavi előbb utóbb kiöregedik (bármilyen meglepő) és klubon belül próbálják megoldani a problémát Robertoval. Rafinha inkább támadóbb felfogású (Fabregas stílusú/feladatkörű) játékos őt nem tudom hova szeretnék. Dos Santost már nyáron el akarták engedni de ő még maradni akart 1 évig, nyilván úgy volt vele, hogy kihasználja az alkalmat és edzhessen a legnagyobb sztárokkal. Villát nem adnám el és elég kockázatosnak tartom Neymar megvételét, helyette inkább megpróbálnám Hummelst elhozni, mert a védelemre jobban elkél az erősítés. Bartrát is tehetségesnek tartom de alig kap esélyt a bizonyításra...
sura
Jugador d'estrella

2013.02.14. 10:00:27

A középpályásokra vonatkozó hír nem lehet nem összefüggésben a vezetőség Titonál tett látogatásával. Az is kizárt, hogy ne került volna szóba Deu. Én egy dologban vagyok biztos: hármuk közül egyik se marad jövőre a B-ben-
Chino
Llegenda del Barça

2013.02.13. 18:27:48

Gareth Tello írta:Érdekes dolog ez, én mondjuk még egy szezonig hagytam volna őket a B-ben. Viszont ha mindketten a nagycsapat tagjai lesznek, nagy kérdés, mekkora lesz a rotáció. Mert annak nincs értelme, hogy felhozzák őket, aztán annyit játszanak, mint Jonathan idén...
Xavi, Thiago, Iniesta, Fabregas, Rafinha, Sergi Roberto.
Sok jó ember kevés posztra. :D Így amúgy már nagyobb esélyt látok arra, hogy nem jön támadó a nyáron, és Iniesta többet fog balszélsőként játszani, mögötte pedig a maradék öt váltakozva.
A mondandód első felét teljesen adom. Még legalább egy év ráfér mindkettőjükre, kell nekik a folyamatos játéklehetőség amit a nagycsapatban nem kapnának meg.
Azt pedig nem hiszem, hogy egy támadó ne érkezzen nyáron. Villa úgy néz ki biztos távozó, akkor pedig marad a Pedro, Messi, Alexis vonal, mellé pedig Tello. Én Cucuval már sajnos nem számolok ismerve a kölcsönadási politikánkat. Azt pedig nem tartom valószínűnek, hogy a 4 (de inkább 3 és fél) csatár mellett csupán az Ini/Cesc megoldás legyen. Főleg úgy, hogy láthatjuk/láthattuk a támadóink (Messit kivéve) enyhén hullámzó teljesítményét és a hosszantartó sérüléseket. Legalábbis nem tartom a legszerencsésebb dolognak hosszútávon Init erőltetni szélen, csak a vak nem látja mennyivel többet tud hozzátenni a játékhoz középen.
Emiatt is ellenzem a két fiatal felhozatalát.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.13. 16:08:08

Érdekes dolog ez, én mondjuk még egy szezonig hagytam volna őket a B-ben. Viszont ha mindketten a nagycsapat tagjai lesznek, nagy kérdés, mekkora lesz a rotáció. Mert annak nincs értelme, hogy felhozzák őket, aztán annyit játszanak, mint Jonathan idén...
Xavi, Thiago, Iniesta, Fabregas, Rafinha, Sergi Roberto.
Sok jó ember kevés posztra. :D Így amúgy már nagyobb esélyt látok arra, hogy nem jön támadó a nyáron, és Iniesta többet fog balszélsőként játszani, mögötte pedig a maradék öt váltakozva.

De szerintem a legjobb az lenne, ha Rob fiút kölcsönadnánk egy évre egy élvonalbeli csapathoz, mert szerintem Rafinha előrébb van nála a sorban (én legalábbis az eddigiek alapján tehetségesebbnek gondolom Thiago öccsét), így pedig sok értelme nem lenne annak, hogy hatodik számú támadó középpályásként jonathanozzon egész évben.
Aztán ha visszajön, már okosabbak leszünk, meglátjuk, Rafinhának hogy megy, satöbbi.

Rafinhának külön örülök amúgy, nagy kedvencem a srác (naná, hiszen Thiago tesója :D ), azt meg pláne várom, hogy a két labdazsonglőr egyszerre legyen a pályán. 8)

Újabb top10: http://www.youtube.com/watch?v=V0JNtyH4rRY
El Haddadi megint elvolt. :D
Ezt a Kais Ruiz gyereket is lehetett látni korábban ezekben a videókban, nem rossz a fiú. :)
Válasz küldése