Ez a szezon abszolút bukta, de szerintem pár jó igazolással még lehet nagyon sikeres a következő idény.
Ugye elvileg jön Neymar. Én úgy gondolom, ha jön akkor mindenképp megy Villa is, és remélem Alexist is elviszi a Juve. Jövőre így nézne ki a csatárfelhozatal: Messi, Neymar, Pedro, Tello, Deu. (szerintem Cucut is eladjuk.)
Ez szerintem nem rossz. Az alapkezdő az ugye egyértelmű(Pedor-Messi-Neymar), Villa és Alexis játékpercein megosztozik Tello és Deu. (Amennyit fejlődött tavalyhoz képes Tello, remélem annyit fog fejlődni jövőre is).
(Ha nem jön fel Deu akkor jó lenne megtartani Alexist)
A középpályássor talán a legegyértelműbb, oda nem is kell igazolás, mert lesz két B-csapatból feljövő emberke.
Íme: Busi, Song, Xavi, Ini, Cesc, Sergi Roberto, Rafinha
Remélem távozik Dos Santos
És most jön a védelem ami elég ingatag.
Ha jön Marquinhos, vagy Hummels akkor szerintem egyértelmű, hogy végleg távozik Fontás és Bartrának se lenne semmi értelme(így se sokat játszik). Remélem ha leigazoljuk Marquinhost akkor ő lesz a mi Varane-unk

A másik opció: Hummels. Brilliáns, kiforrott védő. Magas, gyors.
Én Alvest is kipenderíteném és Alves játékperceit megkapná Montoya és Adriano pedig a jobb és baloldal cseréje lenne. (Abidal középső védő). Alves távozásával szerintem sokkal kevesebb gólt kapnánk, hiszen Montoya nem menne fel annyira a támadásokkal, s így a bal szélünk lenne a dominánsabb Albával és Neymarral.
Tehát szerintem jövőre a védők:
Piqué, Puyol, Masch, Alba, Adriano, Abidal, Hummels/Marq/Bartra, Montoya.
A kapusposzt egyértelmű. Valdi távozik, én a helyére De Geát, vagy Ter Stegent látnám legszívesebben.
Visca el Barca.