Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő az olasz harmad- vagy az olasz negyedosztályban emelkedett ki annyira, hogy itt is megállná a helyét? Az a baj, hogy nekem egyiket sincs időm követni, pedig biztos egy aranybánya mindkettő...Xavi001 írta: Masi-t MEGVENNI , Középső védőnek megfelelő lenne, fiatal még, de tehetséges és remek védő, jól fejel.
Oszlassák fel a klubot, mert ami most folyik, az már valami fantasztikus ..S.Agüero írta:Adjuk el az egész csapatot, mert senki sincs formában!Xavi001 írta:Pedrot ELADNI
Alexist ELADNI
Masi-t MEGVENNI , Középső védőnek megfelelő lenne, fiatal még, de tehetséges és remek védő, jól fejel.
Neymart MEGVENNI Villa-Neymar-Messi , halálos trió lenne.
És a PSVből Depayt is szívesen látnám itt.
Adjuk el az egész csapatot, mert senki sincs formában!Xavi001 írta:Pedrot ELADNI
Alexist ELADNI
Masi-t MEGVENNI , Középső védőnek megfelelő lenne, fiatal még, de tehetséges és remek védő, jól fejel.
Neymart MEGVENNI Villa-Neymar-Messi , halálos trió lenne.
És a PSVből Depayt is szívesen látnám itt.
nagyrészt egyetértek veled,de valamiben nem.BritishKnight írta:HOLA!
Ez a szezon abszolút bukta, de szerintem pár jó igazolással még lehet nagyon sikeres a következő idény.
Ugye elvileg jön Neymar. Én úgy gondolom, ha jön akkor mindenképp megy Villa is, és remélem Alexist is elviszi a Juve. Jövőre így nézne ki a csatárfelhozatal: Messi, Neymar, Pedro, Tello, Deu. (szerintem Cucut is eladjuk.)
Ez szerintem nem rossz. Az alapkezdő az ugye egyértelmű(Pedor-Messi-Neymar), Villa és Alexis játékpercein megosztozik Tello és Deu. (Amennyit fejlődött tavalyhoz képes Tello, remélem annyit fog fejlődni jövőre is).
(Ha nem jön fel Deu akkor jó lenne megtartani Alexist)
A középpályássor talán a legegyértelműbb, oda nem is kell igazolás, mert lesz két B-csapatból feljövő emberke.
Íme: Busi, Song, Xavi, Ini, Cesc, Sergi Roberto, Rafinha
Remélem távozik Dos Santos
És most jön a védelem ami elég ingatag.
Ha jön Marquinhos, vagy Hummels akkor szerintem egyértelmű, hogy végleg távozik Fontás és Bartrának se lenne semmi értelme(így se sokat játszik). Remélem ha leigazoljuk Marquinhost akkor ő lesz a mi Varane-unk
A másik opció: Hummels. Brilliáns, kiforrott védő. Magas, gyors.
Én Alvest is kipenderíteném és Alves játékperceit megkapná Montoya és Adriano pedig a jobb és baloldal cseréje lenne. (Abidal középső védő). Alves távozásával szerintem sokkal kevesebb gólt kapnánk, hiszen Montoya nem menne fel annyira a támadásokkal, s így a bal szélünk lenne a dominánsabb Albával és Neymarral.
Tehát szerintem jövőre a védők:
Piqué, Puyol, Masch, Alba, Adriano, Abidal, Hummels/Marq/Bartra, Montoya.
A kapusposzt egyértelmű. Valdi távozik, én a helyére De Geát, vagy Ter Stegent látnám legszívesebben.
Visca el Barca.
Az ő nevét már máskor is írták, hogy figyelik.Valaki néz olasz focit, hogy hogy nyomja a srác?Bár már ha 25milliót adnánk is érte tényleg,akkor inkább már Hummels vagy David Luiz jöjjön!Nem hinném hogy sokkal többe lennének.25-30ért már Hummels is jöhetne szerintem,és hát nem kérdés, hogy melyikkel járnánk jobban!(bár én nem láttam még a gyereket játszani)salas9 írta:A spanyol mundodeportivo a Corriere dello Sport-ra hivatkozva azt írja, hogy a Barcelona 25 milliót ajánlott a Róma 18 éves brazil hátvédjéért Marquinhos-ért.
Teljesen egyetértek. Nem szeretem az FM-ezést az átigazolásokkal kapcsolatban, de látható, hogy itt változtatni kell.CsacsMate írta: Villa játszhatna, de nem játszik. Ergo ebből igazolás lesz, ha a vezetőség hülye, és nem bírja megoldani a játszatásával. Ez egy igazolás!
Kapus. Ezt nem kell magyarázni. Kettő!
Puyol helyére már régóta érik valaki. Ez se a két meccs miatt van. Elvesztette a gyorsasága egy jelentős részét. Piqué nem volt gyors soha, ezért újra kell egy gyors játékos mellé. Három!
Xavi helyett is illene már Thiago-t többet játszatni. Ha ez is elmarad, akkor el fog menni. Ő sem hülye, hogy a padon töltse el a karrierje jelentős részét. Ergo megint csak igazolni kell. Négy!
Meg lehet oldani házon belül, de a vezetőség nem hajlandó áldozatot hozni.
Montoya, Villa, Tello (ha van benne még potenciál, és fejlődik) pár éven belül Delufeou megoldás lenne. (Bartra-t nem írom, mert szerintem ő nem ez a szint)
Szerkezetet meg kell váltani meccs közben. Messi is kiment a szélre a Milan ellen ezekkel nincs gond. De nem ér el vele semmit, ha nem tudja kinek passzolni középen, mert nincs ék, valódi középcsatár..
Ha mondjuk úgy állna ki a csapat, hogy Villa - Messi - Pedro.
Akkor egy tömör védelem ellen lehetne variálni, hogy Messi szélre megy, és Villa a régi posztjára középre. Közben Messi, Pedro cserélné a helyét állandóan.
Chino írta:Annyira bírom, hogy néhány gyengébb meccs után adjuk el a fél csapatot. Eddig Busquets volt a csapat egyik legfontosabb eleme, nélküle ezerszer gyengébb lenne az egész Barca. Kár hogy elment Yaya de Busival sokkal előrébb vagyunk stb. Ezek hangzottak el folyton, most pedig...
Én is tartom hogy Roura szerepe nagyon negatívan hat a csapatra. Idáig mindenkitől (főleg a madridistáktól) folyton azt hallottuk, hogy tök mindegy ki az edző ugyanúgy menne a játék. most láthatjuk ez nem igaz.
Ezek a srácok nem felejtettek el focizni, de hiába a nagy szavak fejben nagyon nincsenek ott a játékosok. Nem igazoltunk rosszul, de ezt nincs összerakva rendesen a csapat. Pont a legfontosabb meccsekre nem tudják felszívni magukat, ez pedig nagy mértékben az edző sara. Ha Iniesta, Messi, Villa, Alves elkapja a fonalat nem valószínű, hogy egy kétgólos vereség lett volna hazai pályán. Tartom, hogy nincs gond a játékosállománnyal, a taktikán se kellene alapvetően változtatni, de váltani nem vagyunk képesek. Sokszor bebizonyosodott hogy néhány váratlan dologgal, helyváltoztatásokkal stb. minden ellenfelünket zavarba tudtuk hozni. Ezeken kellene dolgozni, a cicázást csukott szemmel is tudják. A fontos meccsekre pedig fel kellene szívni magunkat, mert anélkül nem megy. Én még bízom a Milan elleni visszavágóban, de a legjobb az lenne ha szombaton kapna egy zakót a real.
Kérdés, hogy Tito is ezt érte volna csak el. Mert Roura-n látszik is az abszolút fogalmatlanság a csapattal kapcsolatban hiába másodedző. Igaz, hogy nincs egy éve itt, de legyen bátorsága húzni lapot, ha látja, hogy baj van. Hátha bejön. Még mindig jobb, mint a semmi, vagy a sabloncsere.sura írta:Egy nagytudású, tapasztalt új edző nélkül nem lehetséges a korszakváltás. Lehet, hogy ez ezzel az egyesületi vezetéssel nem megy - de ez egy másik probléma.CsacsMate írta:Korszakváltás!
Bocs,de ha azt hozza akkor ne jöjjön,semmi szükség rá ebben az esetben,pláne nem ennyi pénzért.Bob_Marley írta: ha tudja hozni azt a sok futásos, harapós játékot amit Sanchez előszokott adni, akkor nem lesz bajom Neymarral, meg most sincs vele emberileg, csak 2 sétamanót nem fogunk elbírni.
Meg is van az eredménye, két méretes zakó, a két legfontosabb meccsen az idényben. (eddig)Bob_Marley írta: Iniestát hányszor látod cselezgetni a szélen??Nem véletlen.
ezt itt fel se hozd, Busi a zisten, a tökéletes láncszem.Piqué írta:Ott rontottuk el az egészet,hogy elengedtük Yayat,most egy olyan szerepkörben mint a Citynél isten lenne.
Speciel a brazil meccsek nekem "jó időben" vannak, nem mondom hogy hú de nagyon nézem őket, de félszemmel, vagy háttérben vagy NBA meccs szünetében oda-oda szoktam tévedni, láttam már párszor Neymar gyereket, totálisan testidegen az ő játéka a minénkhez képest.visca el barca írta:
- gondolom Te is, mint itt sokan mások, fent vannak hajnalig és santos meccseket nézneka fikázók 95%-a látta kb két válogatott meccsen, meg látott rola 3 best of videot a youtuben (amin érthető h nem a szerelései vannak fenn). nem mellesleg halkan jegyzem meg, h sanchez se a védekezéséről volt hires udinében, aztán lásd saját magad mennyit dícséred mostanság
Teljesen más az hogy mezőnyben 1-1 testcselt benyomsz, átfordítod a játékot, vagy láb között teszed veszed, összerántod a védőket, kiugratsz, mint az esztelen cselezés, ráadásul szélen, ami a legkritikusabb pontunk, Iniestát hányszor látod cselezgetni a szélen??Nem véletlen.visca el barca írta:
messi, meg iniesta nem cselez? ne állitsuk már be a gyereket ugy mint egy analfabéta, aki majd akkor is cselezni fog, mikor látja h hárman állnak üresen középen
Na ezt nem tudtam, nekem "véznának" tűnik, lehet Sanchez csak picit súlyosabb, de izmosabb, legalábbis szemre, de az adatok biztos nem hazudnak legyen így hogy 3 kg van köztük.visca el barca írta:
iniesta, messi és sanchez is nagyjából 3 kg-val nehezebbek mint neymar .
Kardomba nem dőlök, de továbbra sem látom a helyét, meg hol tudna ő nekünk segíteni, nekem ne írja senki hogy 1-1 meg egyéb "bölcsességek" mert továbbra sem az a játék, meg a foci nem cselekről szól meg pörgetésről, tudatos előre megtervezett pontos játék az alapja mindennek.visca el barca írta: én elleneztem sokáig, de nem fogom magam megölni ha jön. ha nem illik bele a gépezetbe, egy év után uis ki fog derülni, de annyira rossszul nem fog tudni játszani, hogy rosszul jöjjünk ki belőle (anyagilag, kupák szempontjából stb stb)