A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
sztem is ez a lényeg. Messit ne szapulja senki. Nincs társa. A társak nem érnek fel hozzá középpályáról időben. Minden csapat tudja, hogy csak őt kell kivenni.Renka írta:Mert még mindig elhitték, h Puyolnak meg Xavinak csak össze kell szednie magát...remélem, h most már csak rájönnek, h itt másról van szó. Messi meg fejben nagyon el van fáradva. Fél éve nincsenek társai elől és minden valamire való csapatnak az első dolga, h Őt levegye a pályáról...és ha nem kap semmiféle segítséget, akkor ez rendszerint sikerül is nekik.Sipi24 írta:Én ezt az egész gálakezdőt nem értem, tudták, hogy a Milan ellen nem vált be, akkor miből gondolták, hogy majd pont a Real Madrid ellen beválik ? Most már tényleg nem értem, hogy Villát, miért kell kihagyni a csapatból, és csak kis csapatok ellen játszatni, vagy pl nagy meccseken csereként betenni, megértem ha menni akar más csapatba. Puyol és Xavi a mostani Barcának a szive lelke, de már nincsenek olyan formában mint régen, pl van nekünk egy Bartra, őt miért nem lehet beépíteni a csapatba? Vagy Xavi helyet Thiagot? Xavi és Puyol lehetne csere és kisebb csapatokon ellen kezdő (lehet hülyézni érte akkor is ez a véleményem) Nekem Messi úgy tűnik mintha kicsit elszállt volna attól a 4. aranylabdától. valahogy nem úgy teljesít mint a szezon első felében. Nem tudom az edzői stáb mit fog húzni a Milan ellen, de ha ez a gála 11 megy ki akkor tényleg vége mindennek és nem lesz esély a továbbjutásra, még minimális se.
A cikkből egy részlet pont jó a mondandódhoz:visca el barca írta:Lehet h egymás az egymás elleni meccseken ránk nőttek, de hosszabb távon még mindig mi vagyunk a jobbak. És ez tény (ld. a bajnoki tabellát.) nem szurkolói fanatizmus, meg mellébeszélés.

Mert még mindig elhitték, h Puyolnak meg Xavinak csak össze kell szednie magát...remélem, h most már csak rájönnek, h itt másról van szó. Messi meg fejben nagyon el van fáradva. Fél éve nincsenek társai elől és minden valamire való csapatnak az első dolga, h Őt levegye a pályáról...és ha nem kap semmiféle segítséget, akkor ez rendszerint sikerül is nekik.Sipi24 írta:Én ezt az egész gálakezdőt nem értem, tudták, hogy a Milan ellen nem vált be, akkor miből gondolták, hogy majd pont a Real Madrid ellen beválik ? Most már tényleg nem értem, hogy Villát, miért kell kihagyni a csapatból, és csak kis csapatok ellen játszatni, vagy pl nagy meccseken csereként betenni, megértem ha menni akar más csapatba. Puyol és Xavi a mostani Barcának a szive lelke, de már nincsenek olyan formában mint régen, pl van nekünk egy Bartra, őt miért nem lehet beépíteni a csapatba? Vagy Xavi helyet Thiagot? Xavi és Puyol lehetne csere és kisebb csapatokon ellen kezdő (lehet hülyézni érte akkor is ez a véleményem) Nekem Messi úgy tűnik mintha kicsit elszállt volna attól a 4. aranylabdától. valahogy nem úgy teljesít mint a szezon első felében. Nem tudom az edzői stáb mit fog húzni a Milan ellen, de ha ez a gála 11 megy ki akkor tényleg vége mindennek és nem lesz esély a továbbjutásra, még minimális se.
Mindkettő nagyon igaz, s ez a "gödör" alapja.ozsimiki írta:Középpályás védekezésünk hol van? Erről voltunk híresek,h egyből visszaszedtük a lasztikat,és gyors akciókat,kiugratásokat vezethettünk belőle, ez megszűnt létezni egy ideje.
Nem a mentalitással van itt baj,

nem ugyanazt a csapatot nézzük. Nem csak akkor lehet meglátni a problémát ha veszítünk. Sztem mindent leír: Nézd vissza a Pep érás barca első 2-3 év( lehet csak kettő) meccseit a reál ellen. És nézd vissza az utolsó kettőt. Megértitek miről beszélek. És az utolsó 2 évben nem az eredményekkel van a bajom. És mára eljutottunk oda, hogy otthon a 83p-ben 0-3 az eredmény. Sokat mond. És nem akarom a reálra kihegyezni a dolgot, csak a példa megmutatja a jelenlegi leszállópályát, a lényeget. Meg hogy mit tudunk a kemény, szervezett csapatok ellen.salas9 írta:A kiemelt rész a lényeg Charlie mondadójábanfcbarca78 írta: Szóval itt valami sajnos nem működik. Ha most továbbmegyünk emellett a vereség mellett láthatjuk ezt még 1-2 évig. Ezt a félig szenvedős, félig jó Barcát, aki komolyabb csapatokkal nem bír.![]()
Charlie írta:Tévhites real drukkereknek itt a bizonyíték, hogy egy ilyen csapatnak nincs szüksége edzőre és Pep Barcájával még én is Bl-t nyertem volna dumák mennyire állták meg a helyüket. Szárnyaló csapat hetek alatt teljesen leépült edző nélkül.
C.
lehetősége nem sok volt bizonyítani, de amikor játszott szembeötlött, hogy lassú. Akkor inkánn masc játszana nálam középpályánAlexis9Sánchez írta:Song ugyan miért menjen? (bár ennyi játék után 1-2év és elmegy ugyis! )fcbarca78 írta:Sziasztok!
A tegnapihoz.
Aki nem veszi észre, hogy oriási változtatásokra van szükség az VAK. A jeleket már lehet látni 1-1,5 éve. Az a kérdés, hogy kell-e 1-2 igazi szenvedős év, hogy meglássa a vezetés vagy lesz elég bölcs, hogy most a folyamat ( leszálló pálya)első harmadában vált.
Xavi, Pedro, Alexis, Villa ( sajnos), Alves ( mégjobban sajnálom), Song MENJEN.
Új csapatot kell építeni. Többször írtam: Xavi kiöregedettt. Aki nem veszi észre VAK. Fontos meccseken soha nem tud hozzátenni. ( nézzétek meg, hogy mi volt a különbség tegnap thiago, és xavi semmitnemcsinálása között: Thiago mindezt előre próbálja, egy-egy csellel, de xavi már csak alibizni tud)
Aki Tito hiányára fogja az egészet az VAK. Lehet Titoval csak 0-1-re kapunk ki, de akkor is elindult egy tendencia.
Számomra tényleg a legfájobb kérdés az ( és azt hiszem a választ mindannyian tudjuk, így beleteszem a kérdésbe): Miért kell 1-2 év igazi szenvedés, hogy megtörténjen majd a változtatás, hisz a folyamat ami elindult már most nyilvánvaló.
Nagy csapatokkal, fegyelmezett védekezéssel nem tudunk mit kezdeni az utóbbi időben.
A kiemelt rész a lényeg Charlie mondadójábanfcbarca78 írta: Szóval itt valami sajnos nem működik. Ha most továbbmegyünk emellett a vereség mellett láthatjuk ezt még 1-2 évig. Ezt a félig szenvedős, félig jó Barcát, aki komolyabb csapatokkal nem bír.
Charlie írta:Tévhites real drukkereknek itt a bizonyíték, hogy egy ilyen csapatnak nincs szüksége edzőre és Pep Barcájával még én is Bl-t nyertem volna dumák mennyire állták meg a helyüket. Szárnyaló csapat hetek alatt teljesen leépült edző nélkül.
C.

Song ugyan miért menjen? (bár ennyi játék után 1-2év és elmegy ugyis! )fcbarca78 írta:Sziasztok!
A tegnapihoz.
Aki nem veszi észre, hogy oriási változtatásokra van szükség az VAK. A jeleket már lehet látni 1-1,5 éve. Az a kérdés, hogy kell-e 1-2 igazi szenvedős év, hogy meglássa a vezetés vagy lesz elég bölcs, hogy most a folyamat ( leszálló pálya)első harmadában vált.
Xavi, Pedro, Alexis, Villa ( sajnos), Alves ( mégjobban sajnálom), Song MENJEN.
Új csapatot kell építeni. Többször írtam: Xavi kiöregedettt. Aki nem veszi észre VAK. Fontos meccseken soha nem tud hozzátenni. ( nézzétek meg, hogy mi volt a különbség tegnap thiago, és xavi semmitnemcsinálása között: Thiago mindezt előre próbálja, egy-egy csellel, de xavi már csak alibizni tud)
Aki Tito hiányára fogja az egészet az VAK. Lehet Titoval csak 0-1-re kapunk ki, de akkor is elindult egy tendencia.
Számomra tényleg a legfájobb kérdés az ( és azt hiszem a választ mindannyian tudjuk, így beleteszem a kérdésbe): Miért kell 1-2 év igazi szenvedés, hogy megtörténjen majd a változtatás, hisz a folyamat ami elindult már most nyilvánvaló.
Nagy csapatokkal, fegyelmezett védekezéssel nem tudunk mit kezdeni az utóbbi időben.
sztem ez a lehető legrosszabb hozzáállás. Mert ez csak az áporodottságra, a megállásra, az elfogyásra jó hozzáállás. Itt nem arról van szó, hogy egyszer kikaptunk. Senkit nem érdekelne. Figyeltétek a tegnapi meccset? Ha hátrányban voltunk régen, mentünk, nyomtunk, helyzeteket alakítottunk ki. Tegnap? Vagy a Milán ellen? Vagy normális csapatok elleni vereségnél mostanában?salas9 írta:Ez itt a lényegozsimiki írta:Remélem senki sem akarja bántani a srácokat...![]()
Egyszer fent, egyszer lent. Én bízok benne, hogy a Milan elleni mérkőzésig újra jó állapotban leszünk
1.fcbarca78 írta: Többször írtam: Xavi kiöregedett. Aki nem veszi észre VAK. Fontos meccseken soha nem tud hozzátenni.

1.fcbarca78 írta:Aki Tito hiányára fogja az egészet az VAK.
Mindig is ez volt.fcbarca78 írta:Nagy csapatokkal, fegyelmezett védekezéssel nem tudunk mit kezdeni az utóbbi időben.