Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
tntnt
Barça C

2013.02.26. 23:16:14

Rendben lesz minden! Fel kell állni, meg kell verni a Milan-t, ami nem lehetetlen!!!!
A Bajnokságra és BL-re kell már csak koncentrálni. Bajnokságban van bőven előny, van idő szuszani. A milan ellen viszont oda kell tenni a rejtett energiákat.
csabcsi007
Barça B

2013.02.26. 23:14:16

Egyetértek. Sajnos még Messi sem teheti meg, hogy ennyire ne segítsen a védekezésben.
CR, Mariska a saját 16-osáig visszafut, és gyakran labdát szerez...
A visszatámadás, amit régen olyan jól tudtunk, megszűnt...
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.26. 23:13:51

csfero írta:fel kel fogni hogy vége a korszakos csapatnak már a cselzinél kiderült a barcánál ott vannak a szakemberek ha nem cserélik le a gárda felét és nem váltanak stílust ez megy tovább nem kell a játékosokat bántani ezt tanították nekik 10 éves koruktól de ennek a stílusnak a top csapatok megtalálták az ellenszerét ilyen egyszerű sehol se vagyunk de amit elértek hatalmas dolog de ha nincs változás megsemmisülek
Légyszives legközelebb pontot, illetve vesszőt rakj, mire végigolvastam majdnem megfulladtam :lol:
Kép

Titi - The Legend!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.26. 23:12:13

sjd írta:...
igen,a milan ellen ugyan ez lesz, azzal a különbséggel,hogy ők nem fognak gólt rúgni, hanem 0-0al lecsordogál a meccs,aztán lehet a 80+. percben találunk egy gólt, és elmondhatjuk,hogy majdnem megvolt.

Messis rész igaz,részben, mindamellett, hogy ő nem ér vissza, a társak meg nem érnek fel hozzá. volt a második félidő elején,egyszer megindult, az első társ 10 másodperc után érkezett,mikor pont elvesztette a labdát.
nehéz a helyzete, mert nem direkt a játékunk,neki is az ízlik,ha van területe, mehet lendületből oldalán 1-1 csapattárssal. de mivel a komplett csapatjáték romokban,így ő se tud csodát tenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tim
Mezei fórumozó

2013.02.26. 23:11:39

visca el barca írta:
Gareth Tello írta:Ja, amúgy ez a legkevésbé fontos sorozat volt.
ez ilyen tipikus vesztes duma :oops: :D nem is az a baj h kiestünk, sztem igazabol a kutyát nem érdekli, hanem h pont a real ellen.
Ráadásul milyen játékkal..Nem baj a fiúk mindent beleadtak :roll:
Azért remélem a bajnokságot nagy nehezen sikerül behúzni. Annak viszont idejét sem tudom mikor láttam ilyen gyenge védelmet. Na jó nagyjából tudom, a második van Gaal éra alatt.
Kép
csfero
Barça C

2013.02.26. 23:11:07

fel kel fogni hogy vége a korszakos csapatnak már a cselzinél kiderült a barcánál ott vannak a szakemberek ha nem cserélik le a gárda felét és nem váltanak stílust ez megy tovább nem kell a játékosokat bántani ezt tanították nekik 10 éves koruktól de ennek a stílusnak a top csapatok megtalálták az ellenszerét ilyen egyszerű sehol se vagyunk de amit elértek hatalmas dolog de ha nincs változás megsemmisülek
csabooo
Capitá del Barça

2013.02.26. 23:10:25

Nem is tudom mit írjak. Barca drukkerként, ez az egyik legnagyobb vereség amit a Real ellen láttam. Csak az idegesít, hogy egy cseppet sem voltak jobbak, csupán kihasználták a védelem gyengeségét, és a szerencse is velük volt. Nem bántom a srácokat, örökre Barca szurkoló maradok, legyen akármi is, de úgy érzem, hogy itt MOST valami nem oké. Pedig mintha picit élénkebbek lettek volna a srácok, mint a Milan ellen, de ez is kevés. Talán egy edző. Mert a keret megvan hozzá.

Sajnos ideje el gondolkozni, azon hogy lehet Mou emberileg rongy, egy senkiházi, viszont megtanította a Realt ellenünk focizni, ez kezdetben a szoros x-ekkel, majd ugye 1,2 győzelem, a mai a legnagyobb. Ők alkamazkodtak hozzánk, az a kérdés mi alkalmazkodunke egy picit is az ellenhez, úgyértve, pl. most is, vége az öt nulláknak, meg a hatkettőknek, nincs gálázás már, de akkor találjanak ki egy olyan taktikát, amivel meg lehetne őket lepni, ne a sablon tiki takát. Nem azt mondom haggyunk fel a hagyományainkal, de lehetne 'fűszerezni valamivel, mert bizony ebből a nagyvilág is táplálkozik, ebből a verésből, hogy hogy is lehet megverni ezt a Barcát. Lehet én gondolom rosszul, de szerintem ideje lenne a 'nagyok' ellen valami újat is becsempészni a játékba.

Az elkeseredettség mellett, remélem hogy a fiúk tanulnak ebből, és legalább a szurkolókért a bajnokit behúzzák, és reménykedek a BL továbbjutásra is.

VAMOS BARCAAA :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.02.26. 23:10:19

Megint elveszítenek mindent egy hét alatt. Miért csak akkor cserélt, mikor már elment a meccs? Valahogy fel kéne őket ébreszteni.
Messit hosszan pihentetném, hátha megjön a kedve a játékhoz. Puyol lehetne valami edző szerűség, de már ne focizzon. Fabregast adjuk vissza az Arsenalnak. Jordi Alba nem balhátvéd, legalábbis nem ezen a szinten. Busi is egyre szürkébb, jobb ha a padon van. Minden góllővőt elüldöztünk Messi miatt, és most tessék, nem akar focizni.
Talán a bajnokság meg lesz, bár ez a játék ahhoz is kevés. Ne fogjuk a Rourára, erről nem ő tehet. Nem lehet egy emberre építeni egy csapatot. Nincs játék beli variáció, nincs meccs közben taktika váltás. Lehet, hogy ez törvényszerű volt, de már nem a Barca a világ legjobbja.
Ugye a Milán ellen megcáfoltok! Hajrá Barcelona.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.26. 23:08:13

Egyszerűen tényleg nem tudom túltenni magam azon, hogy a csapat és az edzői stáb teljes nyugalommal képes elkövetni újra és újra ugyanazokat a hibákat. Amikor mondtam, h irtó gáz, hogy a Celtic ellen két hét alatt nem sikerült semmi újdonságot kitalálni, és csak mentünk neki újra fejjel a falnak, akkor még én voltam a vészmadár meg a divatdrukker, de most tökéletesen látszik, hogy a csapat és Tito nem tanult semmit sem azokból a meccsekből, sem a Milan elleniből, sem az odavágóból. Megint nekiálltunk középcsatár nélkül kényelmesen körbepasszolgatni az ellenfelet, mindenféle taktikai elképzelés és motiváció nélkül és ennyi. És most már nem lehet továbbra is kifogásként mondani, hogy kellett ez a pofon, egyrészt mert már baromira ez a sokadik pofon, ami kellett ilyen alapon, másrészt meg ennek a szövegnek akkor lenne értelme, ha ennek köszönhetően valamilyen fejlődést bemutatna a csapat. Most megmondom, 7végén meg a Milan ellen ugyanez lesz, és ugyanígy fogunk szívni. Én őszintén szólva idáig bíztam bennük, hinni továbbra is fogok, de már egy percig sem bízom abban, hogy a bajnoki címen kívül idén még összejön valami. (És azért ott is inkább nyugtával dicsérjük a napot ezek után)

"7.3 km"-t meg nem értem miért kell ilyenkor is fényesre nyalni, komolyan mondom már az állt elő, hogy még az ürüléke is színarany. A világ legjobb játékosától az bizony édeskevés, hogy a legfontosabb meccseken pályán sincs, gyakorlatilag annyi labdát veszít, hogy egy fekete lyuk a mezőnyben, emellett pedig még addigra sem ér vissza, mire már rég visszaszereztük a labdát, de persze a Depor ellen majd megint lő kettőt, hogy azért az aranycipő meglegyen, és megint ő lesz az Isten.
splinter
Jugador del Barça

2013.02.26. 23:07:07

Most olvastam face-n a Tot el Camp bejegyzését... BIG UP!
"Ha választott edző lenne, most már egyértelműen kijelenthetnénk, hogy Roura megbukott. Mivel kényszerből vállalta, nem tisztességes rajta számon kérni, de elég fájdalmas látni, ahogy szétesik a csapat (és a szezon)"
joe.kacsa
Barça C

2013.02.26. 23:06:52

Engem nem az idegesít hogy kiestünk, nem is az hogy ki kaptunk, az már egy kicsit igen hogy a Real Madridtol, de még az is beleférne, de a 1-3, itthon és pont tőlük. AZ MÁR NEM!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joe.kacsa 2013.02.26. 23:07:29-kor.
geridoss
Director del Fútbol

2013.02.26. 23:05:21

ozsimiki írta:Remélem senki sem akarja bántani a srácokat!

Legyünk igazi DRUKKEREK, az ilyen vereségek (fájóbbak közül való ez is) után értékeljük még inkább azt,hogy mennyi nagy győzelmet,trófeát köszönhetünk ezeknek a srácoknak! Mutassatok egy csapatot,akik hosszabb ideig voltak meghatározóak hazai,és nemzetközi szinten is. Egy stílust adtak,sok szépséggel. Sajnos mindent nem bír el ez a csapat sem,és most úgy tűnhet,h kell a megújulás, szerintem "csak" egy edző kell a padra.

A Madrid megérdemelten ejt ki minket, kihasználták a helyzeteiket, mi az odavágón nem,és az itteni lehetőségeket sem. Ez van.
Nem is hatna nagyon meg,ha nem az a portugál tróger lenne az edzőjük.

Szóval a vereség ellenére is természetesen,és örökre: FORCA BARCAAA!!!

Bajnokság biztos,h meglesz, az sem hétköznapi eredmény azért!
Igazad van ozsi, belőlem is csak a csalódottság beszélt az Élő topicban, de nem felejtem el azt, amit ettől a csapattól kaptam, főleg az utóbbi pár évben. Egy igazi vizuális orgazmusban volt részünk, aminek - nem biztos, hogy- lassan vége. Ezt el kell fogadni, tudtunk, hogy eljön ez a nap, amikor azt is tudtuk, hogy 2006-os BL döntő után sem maradunk örökké a világ trónján...

Engem csak az bánt, hogy így kapunk ki... Na de ezt már kifejtettem elégszer.

ozsimiki írta:Kiváncsian várom, mikor térünk vissza a megfelelő lelki állapotba,és tudjuk pályára vinni a csapatban rejlő lehetőségeket majdnem maximálisan. Ehhez sok sikert REMÉLHETŐLEG TITONAK! és a srácoknak!
Ezt külön kiemelném, mert szerintem megér egy fejezetet. A válaszom egyértelműen az, hogy akkor, amikor Tito mester visszatér!
Azt se felejtsétek el, hogy az utóbbi időszakban micsoda tragédiák érték a klubot, gondolok itt az Abidallal és Titoval történt borzalmakra. De szerintem idevehetjük Pep távozását is, több volt ő itt a fiúknak, mint egy edző. Biztos nem volt könnyű ezeket feldolgozni, nem is hiszem, hogy 100%-ban sikerült. De ennek ellenére eddig mindig láttam a küzdést és az akarást. Bízzunk a legjobbakban.
ozsimiki írta:talán egyetlen egy pozitívuma lesz az elmúlt napok kudarcainak: kevesebb divatdrukker itt :)
ÁMEN
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.26. 23:04:43

ez ilyen tipikus vesztes duma :oops: :D nem is az a baj h kiestünk, sztem igazabol a kutyát nem érdekli, hanem h pont a real ellen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.02.26. 23:03:35

A kezdőt illetően meg igazából mindegy mit írunk. Fabre zseniálisan tolta az őszt a Sevilla elleni derbi óta. Most visszaesett. Sajnos egyszerre zuhant vele Xavi, Pedro, és Messi is. Ez így sok. Ha e négy fiatalember elkapná a fonalat ismét, nem lenne gondunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.26. 23:02:18

Ja, amúgy ez a legkevésbé fontos sorozat volt.
zalazs88
Barça B

2013.02.26. 23:02:09

Gyerekek ez van az élet már csak ilyen,egyszer fent és egyszer lent, az élet olyan mint a citrom, savanyú csak az a kérdés hogy te hogyan használod fel belenyalsz mint a kisgyerek vagy feltalálod magad és limonádét csinálsz belőle. Most lehet hogy kikaptunk de ha belegondoltok hányszor vertük már el őket még ennél is jobban szóval ne legyünk annyira elkeseredve
Pick
Barça C

2013.02.26. 23:01:52

Ilyen kezdővel ki sem kellett volna állnunk. Főleg VILLA nélkül kezdeni bűn, ha nem jön be a "gálacsapat". Tito nagyon kéne már. Fabregasról egy szót se, remélem elvesztette a vagyonát amit feltett a mai barcára :D Mostmár csak a Milant kéne odaverni...
Castiel
Capitá del Barça

2013.02.26. 23:01:18

Kép
Ezzel búcsúzom! több ilyet ne lássak!
Viva les corts!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
DavidsNeD
Jugador del Barça

2013.02.26. 23:01:13

splinter írta:A stickem utolsó pár kilobyte-ját is majdnem elvette a meccs. De nem sajnálom... 5 év után egy olyan hullámvölgy jött, amiből élmény lesz végre kimászni....t'extrañamos Tito!!!!!
Egyet értek! :wink:
lahertitty
Jugador del Barça

2013.02.26. 23:00:47

Hát ez van, azért még várjuk meg a BL visszavágót, nincs az még lefutva, de ha onnan is kiesünk, akkor is simán megvan a bajnokság, annak lehet örülni. Jövőre meg kéne venni 1-2 középső védőt és középcsatárt (igazi 9-est).
Kép
ggbuffon
Jugador del Barça

2013.02.26. 23:00:27

a legnagyobb gond, h lassú a középpályás védekezés, nincs pressing, a Real kénye kedvére hozhatta ki a labdákat a saját térfelükről, amit Ronaldo-ék a maguk sebességével köszönték szépen
Pavel
Entrenador del Barça

2013.02.26. 23:00:00

Rivaldo11 írta:Lehet hogy ez hiányzott ahhoz, hogy elkezdjünk futballozni. Ma a Sevilla, az Atletico, de még a Valencia is elvert volna minket, satuegyszerű taktika elég ellenünk-ezt már Allegri is bizonyította.
Kell, hogy valaki vállaljon 1vs1-et, mert az ilyen jellegű meccseket a győztes párharcok útján lehet megnyerni.
Kiváncsi vagyok, mi lesz a Milan ellen. Ma kb ugyanazt hoztuk, mint ellenük.

Ezzel a kezdővel kiesünk. Remélem ott is észrevették ezt.
XCsabesz11
Barça B

2013.02.26. 22:59:32

SOKAKNAK üzenem vegyenek példát azokról a barca szurkolóktól akik végig éltették és biztatták a csapatot !!! ők nem sírtak hanem hajtásra késztették a csapatot ! Alba Gól a végén nekem igy is örömet hozott azért egy 1-3 nekem jóval jobban hangzik mint egy 0-3 de Volt itt Szerencséje is a Reálnak bőven hiába szidalmazták sokan a csapatot (ez az amit nem értek hogy szurkoló gyalázza a saját csapatát) AZt mondom ELŐRE A HÉTVÉGI GYŐZELEMÉRT ! ÉS ÁLLJUNK A CSAPATUNK MELLET VÁLSÁGOS IDŐKBEN IS !

VISCA EL BARCA !!!!
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.26. 22:59:12

Na a helyzet azt mutatja, ha más felállásban kezdünk, vagy nem 2:0 után húzzuk meg a cseréket talán lett volna valami esélyünk. Így semmi nem volt.
Vak is látja, hogy Villával sokkal veszélyesebbek voltunk. Na meg Thiago kiszámíthatatlan mozgása is mutatja, hogy Milán ellen ő kell.

Semmi esélyünk a Milán ellen, de ha Villa és Thiago nem kezd, és nem nyerjük meg a meccset legalább 1:0-ra akkor végünk. Már így is. Egy hát alatt két kupa elbukása. Nem semmi. Nagyobb csapatok ellen kevés már ez a taktika.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.02.26. 22:58:30

Lehet hogy ez hiányzott ahhoz, hogy elkezdjünk futballozni. Ma a Sevilla, az Atletico, de még a Valencia is elvert volna minket, satuegyszerű taktika elég ellenünk-ezt már Allegri is bizonyította.
Kell, hogy valaki vállaljon 1vs1-et, mert az ilyen jellegű meccseket a győztes párharcok útján lehet megnyerni.
Kiváncsi vagyok, mi lesz a Milan ellen. Ma kb ugyanazt hoztuk, mint ellenük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése