shutterisland írta:na most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a BAJNOKI klasszikuson.
16 pont előnynél mit fog játszani velük mou, milyen felállásban és milyen felfogásban fognak pályára lépni.
ha a legerősebb felállással állnak ki, és teljesen komolyan veszik a klasszikust, akkor jelentősen csökkennek az esélyeik a mu elleni visszavágón.
mind fizikálisan és mind mentálisan olyan hendikeppel indulnának a vörös ördögök ellen, hogy így sokkal nagyobb eséllyel darálnák be őket a hazaiak.
viszont ugye egy klasszikust nem lehet félvárról venni, és cserecsapatot felküldeni, mert azért szerintem nagy sarat fog kapni mou.
ami biztos mondjuk, hogy di maria nem lesz a piros miatt.
kíváncsi vagyok, mi lesz.
Szerintem elég egyértelműen a hét első El Clásicoja lesz a meghatározó, az lesz a a Real legfontosabb meccse az idén. A bajnokságot már nem nyerhetik meg, ugyan páran még itt a Deportivo elleni meccs előtt is írták, hogy jó lenne ha pontot veszítene a Madrid, de igazándiból engem már az sem érdekelne, ha innentől kezdve az összes bajnoki meccsüket megnyernék. 100%, hogy a Barcelonáé a bajnokság, nem 99% vagy 99,9%, hanem 100%. És igen, ebben az összes bajnoki meccsben benne van a hétvégi klasszikus is, nem érdekel hogyha kikapunk,
amennyiben kedden Messiék jutnak tovább a kupában. Őszintén lenne bárkiben rossz érzés, ha kedden nyerünk 1-0-ra, hétvégén meg kikapunk mondjuk 3-1-re? Bennem az ég világon semmi.
Szóval szerintem ezzel ugyanígy van Mourinho is, a hétvégi meccs neki sem lesz már fontos. Azt azért nem mondom, hogy a Castillát fogja játszani, de ha valaki fáradtabb lesz, akkor azokat biztosan pihentetni fogja a BL-re.
Meg azt írod, hogy biztos nagy sarat kapna Mou, ha cserecsapatot küldene ki. Nos, sok edzőt ez biztos zavarna, de neki ez igazándiból már nem oszt nem szoroz