Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NEM! Figyelj. Hidd el, nem könnyű, én is tisztában vagyok vele, hogy ez most meredek lesz, de a fenébe is, minek van a csapat? Azért, hogy játszanak, ez a dolguk! Ezért kapják a lét, és persze azért, hogy minket, szurkolókat szórakoztassanak! Te komolyan megfosztanád magadat ezen meccsek óriási élményétől??? ÉN NEM!!! Én féltem a csapatot, de akkor is azt akarom, hogy jussanak tovább, nyerjenek, játszanak a Realal, jöhet a Chelsea... és igen is ez a keret képes arra, hogy mindent vigyen!!!Ronal.10 írta:Srácok. nem szabad tovább jutnunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!feb.8 Barca-real feb.15 real-BARCA feb.21 csezkij-BARCA..... ez a real meccs elveszi dinho energiáját és még ezzel a kerettel a gyözelem sem biztos a real ellen. Kell eto'o,Deco......és nem beszélve a Bajnokságrol hiszen a BARCA-real....között még lesz Bajnokság is. KI KELL ESNÜNK,1GOLT LÖVÜNK ÉS JOL VAN!!!!!nem?
Tudom szemét vagyok,de nem lenne rossz,ha kiesnének a negyeddöntőben...Badi írta:február 10.Bodi írta:Mikor is lesz a döntő Afrikában?
Ha továbbjutunk,és Eto'o nélkül játszunk a Real ellen,akkor nem leszek nyugodt!
a negyeddöntő van 4.én, és könnyen elképzelhető, hogy elefántcsontparttal összekerülnek...
amúgy nekem is a cselszi meccs járt végig a fejemben a meccs folyamán...végig kísérteties volt a hasonlóság
február 10.Bodi írta:Mikor is lesz a döntő Afrikában?
Ha továbbjutunk,és Eto'o nélkül játszunk a Real ellen,akkor nem leszek nyugodt!
Ebben is van valami! Szóval: a Barcának jelen pillanatban szerintem nincs más esélye, csak az előre 'menekülés', már ha ezt íy fogjuk fel, mert azért nem ennyire vészes a helyzet. Tényleg lehet, hogy egy kissé túl drasztikusan fogjuk fel ezt az egészet, és a jövő heti visszavágón a csapat kb. 10-15 perc alatt bever kettőt, aztán majd gálázik, továbbjut, és kész!Zsolti írta:Arról már nem is beszélve,hogyha kizúgnánk a kupából,akkor mindenki azzal jönne,hogy a Barca bef**ott a reáltól.
Figyelj, az rendben hogy dühös vagy a vesztes meccsek után, de azért gondolkozz már el mielőtt véleményt mondasz. Ezt a felsőt pl akkor sikerült, amikor elkezdődött a MOSTANÁIG tartó győzelmi sorozat. Nem dől össze a világ, ha a kupáról lescsúszunk akkor sincs baj és majd kiváncsi vagyok 3 hónap múlva mit fog szólni az ember a mostani hszedhez...aynas 2005. szeptember 6-án írta:hát ennyi helyzetet kihagyni tényleg bravúr volt. eto helyzete volt a legdurvább. innen szép bajnokságot nyerni, bár félek hogy a margit hengerelni fog mi meg 2-4 hely valamelyikéért versenyzünk.