Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
változhatna például a felállás és a kezdő 11.Vajon mi változhat 3 hét alatt?
Én meg azt érzem, h lesz egy erősen véleményes gólunk, legyen az kamu tizi után vagy les v akármi (, ami után megint lehet majd szénné oltani minket). Már a meccs után is ez ugrott be vmiért és azóta sem múlt el, tehát nevezhetjük meggyőződésnek is lassanGareth Tello írta: Én amúgy most éppen azt érzem, hogy meglesz, az Inter ellen nem lett meg, evidens, hogy egy nagyon hasonló szituációban (kétgólos hátrány, Camp Nou, milánói csapat) most továbbjutunk. Persze ehhez azzal a hozzáállással kell kimenni a pályára, amit az avám ír.
Illetve nagyon sokat számítana, ha Tito akkor már a kispadon ülhetne...
Naná, a végén még Pinto is lő egyet szabadrúgásból.Sanama írta:Nem értem miért aggódtok. Sanchez a kezébe veszi a dolgokat, és 15 perc alatt lő 2gólt, aztán a 2. félidőben még Pedro is lő 2őt, sőt még Fabregas is megajándékoz minket egy értelmes játékkal, és lő 1et![]()
mert unalmas és semmitmondó? ha nekünk laikusoknak lejött, hogy teljesen felénk nőttek szerdán, akkor nyilván nekik is, szakértőknek, ettől függetlenül lehet pozitívan és magabiztosan a jövőbe tekinteni, ez nem zárja ki azt, hogy tisztában vannak a gondokkal és megpróbálják kijavítani.#David Villa# írta: Mért nem lehet azt nyilatkozni, hogy megpróbáljuk megfordítani, mindent megteszünk?
.
Deus írta:
Nálam is ugyanez a probléma. Az rendben van, hogy optimisták, meg így kell hozzáállni az egészhez, stb... de akkor is nem kéne, mármint burkoltan kellene nyilatkozni, nem pedig nagy arccal kiállni a sajtó előtt, h sima lesz, továbbjutunk, stb. mert ha kiesünk, akkor szépen nézhetünk ki...
Inkább másképpen kellett volna nyilatkozni, pl. "hiszek abban, hogy kijavíthatjuk a hibát", "bele kell adnunk mindent", stb... Erre fabre felteszi a vagyonát a továbbjutásra... Pedig holott ő volt az egyik legrosszabbul játszó játékos az odavágón... Én a helyében baromira óvatosan nyilatkoznék, és nem pedig hősködni a média előtt.
Dettó. 2-1 lesz szerintem, vagy ha túl optimista vagyok, akkor 3-1.connor írta: Ez alapján is szinte biztos vagyok benne (99%), hogy győzni fogunk a Milan ellen, de kiesünk.
Nálam is ugyanez a probléma. Az rendben van, hogy optimisták, meg így kell hozzáállni az egészhez, stb... de akkor is nem kéne, mármint burkoltan kellene nyilatkozni, nem pedig nagy arccal kiállni a sajtó előtt, h sima lesz, továbbjutunk, stb. mert ha kiesünk, akkor szépen nézhetünk ki...#David Villa# írta:Eszem eldobom. Nem elég, hogy akkora pofont kaptunk, mint ide Buda, még megy a szájalás is.
Fabregas bármibe fogadna, hogy tovább megyünk, Roura is biztos benne. Két legnagyobb ludas a legbiztosabb. Fabregas bűn gyenge volt, Roura, meg azt sem tudta milyen rendezvényen van, semmit nem tudott reagálni a Milán taktikájára.
Azt hittem kicsit visszavesznek az arcból a pofon után.
Mért nem lehet azt nyilatkozni, hogy megpróbáljuk megfordítani, mindent megteszünk?
Csalódtam az eredményben, és csalódom a fiúk hozzáállásában is, na meg a stáb teljes tanácstalanságában....
szerintem teljesen érthető h sokan világvégének élik meg h minden bizonnyal kiesünk. gondolj bele, van egy középkategorias fizetésed, meg egy középkategorias életed, aztán szépen felépíted a karrieredet, luxus láz, luxus autók, luxus nők, aztán egy napon arra ébredsz h megint suzukival jársz....torotam írta:Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Bennem is az fogalmazódik meg, hogy a 2000-es évek elején egy ilyen eredmény nem okozott ekkora felháborodást, sőt, volt idő mikor felugrottunk Rivaldo BL indulást érő ollózására. Ma pedig világvége hangulat uralkodik mindenkin...mess2009 írta: valószínű hogy lejjebb kell szállítanunk az ígényeinket az lehet a megoldás, és arccal a még lehetséges sikerek felé fordulni.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Bennem is az fogalmazódik meg, hogy a 2000-es évek elején egy ilyen eredmény nem okozott ekkora felháborodást, sőt, volt idő mikor felugrottunk Rivaldo BL indulást érő ollózására. Ma pedig világvége hangulat uralkodik mindenkin...mess2009 írta: valószínű hogy lejjebb kell szállítanunk az ígényeinket az lehet a megoldás, és arccal a még lehetséges sikerek felé fordulni.
Nincs másik csapat a Barcelonán kívül, amivel akár egy kicsit is szimpatizálnék, de a tegnapi Liverpoolnak hatalmas tisztelet. Látszott az elszántság, az akarat, úgy mentek végig a meccsen az első perctől kezdve, mint a mérgezett egér, Hulk gólja után sem adták fel.shutterisland írta:egy kis bíztatás a mai EL-ből:
a zenit otthon verte 2-0-ra a poolt, ma 3-1-re nyertek otthon a vörösök, így idegenben lőtt góllal kiestek.
de azt az egy gólt is úgy kapták, hogy carragher röviden adta haza, kapitális baki volt, és azzal lett ma 0-1.
(Köszigergo9 írta:
miihii!
Először is boldog szülinapot utólag!![]()
Más azért a tavalyi cselzi meccset kivenném a kalapból mert ott abszolút balszerencsénk volt tegnap viszont azt kaptuk amit megérdemeltünk.
Visszavágón elsősörban Xavit nem szeretném a csapatban látni.
DelaBarca írta:
Forrásaim személyek, nem linkek, elsősorban politikai megközelítésűek, így aligha hihetném, hogy valaha is hozzájutsz. Ehhez kapcsolódik Pep szerepe is, mikor katalánul beszél vhol Ázsia szélén, ahol a jakok se értik. Ténykedése sokkal összetettebb, mint azt felvetettedmég akkor is, ha - gondolom - idézőjelesen tetted. Mindenesetre Laportát pártjával együtt bejuttatta a parlamentbe. Mellékesen ezt itt a fórumban is megírtam, a Yaya Toure posztban a KATALÁN VÁLASZTÁSOK ELŐTT KÖZEL FÉL ÉVVEL, a szokásos értetlenség és gúnyolódás mellett.
DelaBarca írta: Először is két alapvető dolgot, ami láthatóan hiányzik a köztudatból.
ad1: A futballban évek óta TITO VILANOVA az ész. Guardiola játékosadása-vevése hibáit leszámítva jól kiegészítette
Remélem hogy ezek a személyek az Idézet gomb használatával is tisztában vannak és hamarosan informálnak mert eléggé átláthatatlan amit írsz.Forrásaim személyek, nem linkek, elsősorban politikai megközelítésűek, így aligha hihetném, hogy valaha is hozzájutsz.
hát én nem hinném h ez a milan maga alá csinálna. de remeljuk a legjobbakat. én tovabbra is azt látom a legnagyobb problémának h minden bizonnyal 4-et kell lőnünk. és az sok. nagyon-nagyon sok...Zozzy 5 írta:ha esetleg gyorsan tudnánk lőni egyet és felrobbanna a stadion 90 ezer emberrel. be fognak kakálni egy kicsit