Szép és jó hogy azt mondjuk miért nem ugrott be valaki meg stb, de ez papíron meg elméletben ilyen egyszerű, visca el barca is ecsetelte ezt már, hogy gondoljon csak bele bárki, kihez lehet odamenni, hogy pajti hagyd ott a munkádat és ugorj be 2-3 hónapra ide, majd "pápá".
Nyilván mindenkinek kihívás egy Barcelonát irányítani, de akinek állása van ki kell vásárolni, akinek nincs meglehetne próbálni, de mindkét esetre igaz, hogy nem úgy működik idehozzuk Vasárnap mondjuk Fergussont (mást akartam írni, de nekem estek

) és Hétfőn akkor megy az élet ahogy elképzeljük, meg kell ismerni a játékosokat, taktika, saját képére formálás, nyelv és még 16 millió kis dolog, ami szükséges egy edzőnek.
Lehet nagyobb kár lett volna hozni valakit mintsem most mondjuk Roura (akit hirtelen azért de sokan elkezdtek savazni....)
Aki ISMERI a játékosokat, ott van velük már mióta, velük él, azonnal betud ugrani, míg egy "külsős" lehet 1 hónap múlva talál közös nevezőt, az alatt meg elmehet jó pár pont stb.
Én nem azt mondom ez volt a jó megoldás, csak arra próbáltam "rávilágítani" ez nem úgy működik hogy találunk egy új edzőt 2-3 hónapra aki beugrik, mert pénz, kockázat, s az edzői munka gyötrelmei egy új csapatnál amit fentebb említettem mind tényezők lehetnek, s koránt sem szabad figyelmen kívül hagyni.