MQuC írta:MEleg a pite. Nehéz felállni innen, de egyáltalán nem lehetetlen. Ahogy ők lőttek kettőt, úgy nekünk is van 90 percünk rá. Talán az adhat még egy kis segítéget, hogy nagy a pályánk, széles, ami kedvezhet a támadójátékunknak, nem tudnak annyira betömörülni. Hatalmas csata lesz ez még szerintem.
Ez mind szép és jó, szerintem otthon beverünk nekik 2őt, de abban is biztos vagyok benne, hogy ők is lőni fognak egyet (ekkor már 4 kell, ami defenzív csapat ellen lehetetlen). Hiszen a védelmünk kritikán aluli, főleg az Alves oldala. Ott gyakorlatilag üres a terület. Nem tudom mi a fenét csinál Alves, de nem végzi el rendesen a védőmunkát. S ezeket a hibákat kihasználják rendesen. Minden meccsen bekajálunk egy gólt legalább. Ez itt a baj.
Úgyhogy, baromira nem hiszem, hogy összejön a továbbjutás. Ahhoz csoda kell, hogy ne találjanak be nekünk otthon.
De továbbra is barcás pólóban leszek, nem érdekel ki mit mond.
Ja és, még mindig nem tudom felfogni ép ésszel, hogy 90 perc alatt csak EGYSZER lőttünk
TÁVOLRÓL. Ilyen defenzív csapat ellen távol lövés a megoldás, de ezek nem fogják fel. Inkább erőltetik a tikitakát a 16oson, ezután szipogva kullognak az öltözőbe... Könyörgöm, nem minden csapat ellen válik be a tikitaka. Az olyan csapat ellen, amely minimum 6-7 játékos van a 16osban, akkor távollövés a megoldás. Nálunk van egy jó pár playa aki tud távolról lőni: Messi, Xavi, Adriano, Iniesta, stb... Őket kell erőltetni a kapura lövésre.