C.
nincs mitCharlie írta:Badi még jó hogy a világon vagy különben ez sose jut az eszembe,lehet hogy azért mert nem sűrűn használom a chatet
Kösssz![]()
![]()
BARCELONA!
C.
Pontosan, megha már nincs balhé nélkül élet, akkor aztBadi írta:naja meg nibcs is nagyon mostanában okuk rá.jokedvu írta:Jó kis csoport persze:)
De azért az ilyen Laporta elleni fenyegetésekre meg
hasonlókra nem lennék büszke...
naja meg nibcs is nagyon mostanában okuk rá.jokedvu írta:Jó kis csoport persze:)
De azért az ilyen Laporta elleni fenyegetésekre meg
hasonlókra nem lennék büszke...
a nou campban általában mindenütt Barca tábor van:))Barcelinho írta:Ez a boixos nois nagyon király csoport.sokat hallottam már roluk.Nem tudjátok,hogy a barca tábor hol szokott lenni?a kapu mögött?
kapu mögött de Laporta már jó párszor kitiltotta öket, ezért szokott mostanság gyakran üresen tátongani az a hely.Barcelinho írta:Ez a boixos nois nagyon király csoport.sokat hallottam már roluk.Nem tudjátok,hogy a barca tábor hol szokott lenni?a kapu mögött?
na egy ilyan vagy ehez hasonló Antimadridista sálat szerezzen nekem valaki!!! remélem az eurobarcás ajándékboltban lessz ien,mert egyszerüen sehol nem találok ijet.. csak Barcelonában lenne, de oda csak nyáron megyek, szoval ha valaki tud iet vagy hasonlót akkor jelezzeBadi írta:micsoda tök jó képet találtam má
mint már említettem jelenleg levan terhelve, próbálkozz később vagy holnap. sajnos ez van..Charlie írta:Nem menged be a chat-revmi oknál folytán,pedig azt mondtátok nem kell reg.A regisztráció gombot be se hozza nekem,nem találom![]()
![]()
C.