2013.02.20. 23:45:35
Bekövetkezett amitől féltem,amit már tegnap leírtam,hogy megy majd a szokásos alibi,várjuk a csodát. Most két góllal kaptuk. megérte a nagy szervezett,biztonsági játék. Észre kéne venni fent,hogy a barca nem erről szól,sose erről szólt. Arról szólt,hogy felment az aktuális 11en,és élvezték a focit,és eggyel többet rúgtak mint az ellen. Most meg? kikérem magamnak ezt az egész játékot,amit a barca előad ebben az évben.
Kritika,nem csak a mai meccsről,hanem erről a szezonról.
Probléma:
1. Xavi. neki már nem szabadna játszania,totál lassítja az amúgy sem pörgős játékunkat. Ott van Thiago,Cesc,Iniesta,nekik kéne a kp-n játszani folyamatosan.
2. Puyol dettó, hiába a szív,már az sem tudja pótolni a hiányosságait.
3. Vezetőedző nélkül nem lehet, egy csapat sem engedheti meg magának, megyei szinten sem,nemhogy itt.
4. Nagy meccseken,amikor oda kéne tennie magát a csapatnak nullák vagyunk. Szuperkupa visszavágó, bajnoki őszi klasszikus, kupa klasszikus odavágó most, meg ez a mai. Egyiken se tudtuk megmutatni a különbséget,ami egyre valószínűbb,hogy nincs is meg. Régen a nagy meccsekre akkora szívvel ment ki mindenki,olyan pörgés volt,amilyet ritkán látni.most meg,végig megy az alibizés,és ami szomorú,már hazai pályán is.
Amit szeretnék látni a visszavágón,meg úgy innentől kezdve a szezonban:
Busi-Cesc/Thiago,Iniesta kp. És 3 támadóval felálló támadó alakzat.
Visszavágó meglehet, ha kellően pörögnek a srácok,ami persze ebben a szezonban elég nehezen megy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."