Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahha. És eddig miért nem láttunk ebből semmit? Ma miért nem lőttünk akár csak egy vacak gólocskát? Talán nem akartunk? Nekem az az érzésem, hogy saját magunkat akarjuk becsapni ezzel az önámítással. Olasz csapatot emberemlékezet óta nem vertünk még 3 góllal sem, nem hogy 4-5 gólokat gurítsunk nekik (hacsak nem számoljuk ide az EB-döntőt is). Senkinek ne legyenek illúziói a visszavágóval kapcsolatban. Egy olasz csapat képes kihúzni a számára kedvező eredményt, hacsak valami orbitális bírói baki nem történik (mint pl ma) vagy a Barca olyan teljesítménnyel nem rukkol elő, amit talán szökőévente látunk tőlük. És persze mindezek mellett még óriási szerencsére is szükségünk lenne, amire a mai teljesítmény alapján nagyon nem szolgáltunk rá.Pavel írta:Teljesen egyetértek.Rivaldo11 írta:Hm. Én nem lepődnék meg azon sem, ha már az első 45 percben ledolgoznánk a hátrányt. A pörgéstől függ majd minden. Ezek a játékosok képesek arra, hogy fordítsanak.
Ma viszont a hozzáállásunk volt az, ami leginkább felháborított. A bíróra semmit nem mondanék, ezt a Milant úgy is verni kellett volna, ha ők dobhatják is a zsugát.
Ha van csapat, aki tud 4-5 gólt rúgni a Milan-nak, akkor az a Barca.
Igazad van, most kicsit utánanéztem és Messi soha nem szokott a sokat futók között lenni. Szóval ez valóban felesleges infó volt, elnézést.Varatrix írta:Optimistább vagyok mint sokan mások, de ez a statisztika asztán végképp semmit nem árul el a meccsről. Messi kevesett futott, és akkor mi van?
Nem akarok én lenni a légy a levesben. Optimistább vagyok mint sokan mások, de ez a statisztika asztán végképp semmit nem árul el a meccsről. Messi kevesett futott, és akkor mi van? Minden szeretetemmel együtt kritizálom most őket. De Xavi és Cesch volt ma a két legnagyobb nulla. érdemes lenne visszaszámolni Xavi eladott labdáit. Ellenben Messi hasznosnak minősíthető megmozdulásait. Persze hogy nem tud érvényesülni ha az egész meccset a középpályán kell töltenie, hogy mások dolgát korrigálja.JanPieterzoon írta:Messi amúgy 7340 métert futott a meccsen, ami nekem kicsit kevésnek tűnik. Fabregas, aki lejött a 62. percben futott 7880-at, Pedro például 10700-at, Xavi 11600, Iniesta is 10000 felett (uefa.com alapján, nem tudom mennyire pontos). Be kell látni sajnos, hogy nagyon függ a csapat tőle, ha kicsit gyengébben megy neki, kiveszik a játékból vagy kedvetlenebb, akkor baj van.
Teljesen egyetértek.Rivaldo11 írta:Hm. Én nem lepődnék meg azon sem, ha már az első 45 percben ledolgoznánk a hátrányt. A pörgéstől függ majd minden. Ezek a játékosok képesek arra, hogy fordítsanak.
Ma viszont a hozzáállásunk volt az, ami leginkább felháborított. A bíróra semmit nem mondanék, ezt a Milant úgy is verni kellett volna, ha ők dobhatják is a zsugát.
egyetértek azzal, hogy pedro is kuka. Ő tengernyi lehetőséget kapott. Játszon Villa. Puyol ( a motor) kell a kezdőbeWolfy11 írta:Nincs más esély, bunker foci ellen tank felállás
Tello-Messi-Pedro
Busi-Fábregas-Ini
Alba-Macso-Pique-Montoya
Pinto!
Ezt tudnám elképzelni, nincs más esély, Alves kuka, Alexis kuka, Valdes kuka és Pedro is nagyon ezen az úton kúszik.
idegenben szerintem mindig is a maival megegyező volt a szitu, azért, mert volt néhány helyzetünk nagyobb védelmi hibákból, még nem látom másnak a képet. taktikailag nem először lettünk lefocizva, pep ugyan úgy nem tudott semmit változtatni, ugyan úgy meghúzta az alibi cseréket és ment tovább a tologatás.herlius írta: Csakhogy Pep idejéből nem nagyon rémlik olyan, hogy helyzet nélkül hoztunk volna le egy meccset. Természetesen akkor is voltak szenvedős meccseink, meg érthetetlenül bekapott gólok, de hogy 90 percet egyetlen távoli kapuralövéssel hozzunk le, olyan biztosan nem volt. A második félidőben szinte a félpályát is alig tudtuk átlépni, pedig már az első félidőben is rémgyengék voltunk. Az Inter és a Chelsea elleni meccseken is döntő tényező volt a szerencse, de ma konkrétan le lett focizva a csapat és még mi örülhetünk, hogy csak 2 volt közte.
Gondolom most magunkra gondolsz, mert ma egy csapat volt a pályán és azt nem Fc Barcelona-nak hívták.Wolfy11 írta:Nem is tudom mikor láttam ekkora antifocit, (Cselszki, Inter-t kivéve)
Most őszintén szerinted Pep mit csinált volna? Látom magam előtt ahogy áll az oldalvonalnál tátott szájjal... Az ő idejében még volt veszélyes csatára a Barcának, idén már csak Messi meg néha Pedro van.messideco írta:Guardiolat vissza, Laportat vissza, mindent vissza...