Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nincs sok más .......alulteljesítették magukat. Rég láttam ennyire enervált csapatotStalkyard írta:Szégyen.
Még egy ilyet? Gyakorlatilag a téli szünet óta ezt produkáljuk... Megtört ott a lendület.Rivaldo11 írta:A visszavágón még így is kötelező a továbbjutás. Képesek is vagyunk rá, még egy ilyen meccset nem produkálunk, az ziher.
A Milan gyenge mint a harmat, ez kb mutatja is, h. mi milyenek voltunk ma.
Úgy vettem észre nem nagyon volt kedvük játszani... Néha esküszöm rossz volt nézni, mintha unalmas lenne nekik a mérkőzés. Egy átlövés egész meccsen... Nem akarok senkit se pozitív se negatív irányba kiemelni. A csapat nyer, a csapat veszít. Fel a fejjel a visszavágón bármi megtörténhet!miihii írta:De azért bízom a csapatunkban, h nem matekoznak és lesz kedvük játszani
Kezdők alapján osztálykülönbség, de ennek ellenére én is szenvedést várok, max. egy sovány győzelmet.alex27 írta:A Barca kezdőcsapata: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro, Messi.
A Milan kezdője: Abbiati - Abate, Mexes, Zapata, Constant - Montolivo, Ambrosini, Muntari - Boateng, Pazzini, El Shaarawy.