Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor ki lő gólt?TT írta:úgy csapnám padra Messit ahogy van

Jajj nem azért mondtam, hogy fúúú még nincs gólunk, csak a Milan ellen jól jönne egy hamar szerzett gól, hátha ők is megzavarodnának, mint mi Boateng góljánálStalkyard írta:Fél óra után talán még nem dőlök a kardomba emiatt.zola8787 írta: Oké, de gólt még nem lőttek!Amúgy meg nincs sokkal könnyebb dolgunk, mint Szerdán, mégis ígéretes helyzetek sorát alakítottuk ki eddig. Van különbség.
Fél óra után talán még nem dőlök a kardomba emiatt.zola8787 írta: Oké, de gólt még nem lőttek!
Oké, de gólt még nem lőttek!Stalkyard írta:Ezt a hozzáállást akarom látni a csapaton a következő meccseken. Küzdenek, motiváltak, ha elvesztik a labdát, egyből 3-an üldözőbe veszik és letámadják az ellenfelet.
Végre már valaki leírja... Bízok benne h Tito hamarosan visszatérhet.knor írta:Szerintem, Tito nélkül eddig volt lendülete a csapatnak. Jó lenne ha vissza tudna már térni.#David Villa# írta:Egy hiányzókkal teli Realt nem vertünk meg, Majd egy gyenge, és hiányzókkal teli Milán sem. Edző nélküli játékból kezd elegem lenni!

Szerintem, Tito nélkül eddig volt lendülete a csapatnak. Jó lenne ha vissza tudna már térni.#David Villa# írta:Egy hiányzókkal teli Realt nem vertünk meg, Majd egy gyenge, és hiányzókkal teli Milán sem. Edző nélküli játékból kezd elegem lenni!
Én már két évvel ezelőtt ezt hangoztattam: miért nem tanulnak meg távolról lőni?salas9 írta:Az a gond évek óta ez van, hogy felállnak ellenünk és meccsenként egyszer jut eszünkbe az, hogy távolról kísérletezzünk...Deus írta:Nem ismerik a tavolloves szot? Egyedul Iniesta probalkozott, azt annyi.