Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is zsákbamacska maradt..Maxi írta:Akinek jóformán mióta idejött nem volt jó megoldása...persze túlzok!Gokuci írta:Így kell megölni egy harmatgyenge Fabregassal egy kiváló formába lévő Iniestát...
Csak gratulálni tudok hozzá...
Jelenleg a világ legjobb irányítója játszik kint a szélen olyan miatt, akinek még nem volt ma értékelhető megoldása...
De a nap hozzászólása...Nem Sanchezt kell itt elüldözni, hanem Cescet, úgy látszik az Arsenal volt a plafon.
Szerintem meg 0-1 lesz ide, de ha döntetlen lenne, akkor sincs gond. Itthon bedaráljuk őket!vargaakos írta:Szerintem lesz amúgy gól a meccsen, 1-1-re tippelek.
És egyelőre még csak jobbak sem vagyunk. Sőt!Stalkyard írta:A Chelsea meccsek után én már nem merem ezt kijelenteni. Mondjuk nem, mintha ez a Milan akárcsak meg is közelíteni a tavalyi ( szintén nem túl acélos ) Chelsea-t, de a lényeg ugyanaz. Hiába vagyunk jobbak, ha kihagyunk mindent.Rivaldo11 írta: Kizártnak tartom, hogy a Campban ezeket ne verjük szanaszét.
Tény hogy nem játszik jól a csapat, de hogy a Milannak nagyobb helyzetei lettek volna, az azért túlzás. Az El Shaarawy elfutáson kívül semmi, amit még ha jól is tol meg kb 5ös sarkától elrúgni a kapus mellett, úgy hogy ott lohol a védő, nem nevezném ordító ziccernek és még ennyi se lett belőle, ennyi erővel a Pedro-nak belőtt labda az elején ugyanúgy helyzet. A Milan nem mutat semmit kb, alig van ott a labda, a Barca meg mintha túl óvatos lenne, de inkább ez mint nyíljunk ki, és kapjunk egy kontragólt, mert azért gyorsak a Milan támadói.Messidona10 írta:A baj az, hogy a Milan a második meccsen is ugyanezt fogja játszani. Éppen ezért el kellene kezdeni focizni a második félidőben, mert a végén még valami csúnya meglepetés történik... Gyakorlatilag nagyobb helyzetei voltak a Milannak, nálunk meg Xavi lövésén kívül nem is emlékszem semmire.
Nincs bal oldalon senki, Ini középen, Alba hátul. Jöhetne oda valaki a szélre, hátha az segítene áttörni ezt az ördöglakatot. Gyanítom, hogy Xavi 60. perc körül lejön, és jön a szélre egy csere. Pörögjünk fel!
Cesc és Pedro harmat, Messi is!!! Cselei nem jönnek be, őt is sorold szépen oda.mess2009 írta:egyénileg:Fabregas és Pedro harmat, Messi nem jut gólhelyzetbe, Iniesta is nagyon passzív. sem a Pedro Alves sem az Iniesta Alba szél nem támad, mindent középre erőltetnek de lassan. ebből egyelőre csak vereséget látok.
Akinek jóformán mióta idejött nem volt jó megoldása...persze túlzok!Gokuci írta:Így kell megölni egy harmatgyenge Fabregassal egy kiváló formába lévő Iniestát...
Csak gratulálni tudok hozzá...
Jelenleg a világ legjobb irányítója játszik kint a szélen olyan miatt, akinek még nem volt ma értékelhető megoldása...
A Chelsea meccsek után én már nem merem ezt kijelenteni. Mondjuk nem, mintha ez a Milan akárcsak meg is közelíteni a tavalyi ( szintén nem túl acélos ) Chelsea-t, de a lényeg ugyanaz. Hiába vagyunk jobbak, ha kihagyunk mindent.Rivaldo11 írta: Kizártnak tartom, hogy a Campban ezeket ne verjük szanaszét.
Dehogy is. Tudják, hogy ez az esélyük ellenünk. Mint annó a Chelseanek.mekkora írta:Szégyenteljes játékot játszik a Milan, egy ilyen múltú csapattól elvárja az ember hogy legalább megpróbálnak otthon, saját közönség elött játszani, de ők még a San Siroban is beszariak !Rivaldo11 írta:10 emberrel bekkelnek kb 25 méteren belül. Nehéz lesz így.