CsacsMate írta:
Szerintem ez a max. kettő így hülyeség. Ha olyan sorozatot nézel, ami még fut, és nem zártak le, akkor lehet több is. Nekem például 4-5 van. Bőven elférnek egymás mellett, hiszen amíg az egyiknek befejeződik az évada, addig a másik elindul. Így sosem maradok sorozat nélkül.
Persze, ha egy befejezett sorozatot, vagy már látottat támadna kedvem megnézni, akkor arra az egyre koncentrálok. Meg egyébként is, ha tudod, hogy megvannak a részek, mi a fene vinne rá, hogy mást nézz? Nem bírná ki az ember.
Hát nem tudom, igazából ha nagyon ráfekszek egy vagy két sorozatra, akkor nem is nagyon tudnék többet nézni, mert általában annyira beszippantanak, hogy addig képtelen vagyok mást nézni, amíg kicsit is érdekel az adott sorozat.
Egyébként az egyszerre futó sorozatoknál az is jó, hogy mindig másnap jönnek ki, így jut a hét mindegyik részére.
Ezt adom, és biztosan így van, de eddig jobbára soha sem néztem TV-ben sorozatokat, nem is nagyon vagyok képben a témában, csak amiről sok jó véleményt hallok, azokkal általában teszek egy próbát. És mivel ez mindig pár évvel a sorozat kezdése után történik, soha sem TV-ben nézem, hanem letöltve. Így pedig, ahogy mondtam, nem nagyon fordul másfelé a figyelmem, amíg nem végzek ( így vagy úgy) az aktuálissal.
Szerk.: Én nem mondtam, hogy az évad rossz, csak az utóbbi két rész kicsit erős váltás volt az eddigi pörgős eseményekhez képest. Persze kell egy kis lelkizés is, de ha a következőben is ez lesz, akkor elment a sorozat egy rossz irányba.
Nekem a második évadban is kifejezetten tetszettek a kicsit lelkizősebb részek. Valószínűleg ott is már időhúzásnak szánták őket, de ennek ellenére szerencséjük volt, mert bejött.

De abban egyetértek, hogy huzamosabb ideig valóban nem túlzottan jó.