Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt már olvastuk párszor.messideco írta:Na, kész, ennyi. Többet ebből nem kérek...

Walcott mindig is tudott focizniStalkyard írta:Walcott mikor tanult meg focizni? Mert eddig csak futni bírt.
A Bayern meg nekiugrott az Arsenalnak idegenben is, mondjuk tőlük számítani lehetett erre, és ezért tisztelem is őket valamennyire. Nem alibizni jönnek idegenbe, hogy kihúzzanak egy x-et, mint a United múlthéten.
1. Hát nem tudom, én azért inkább Giroud-t raktam volna be.Game90 írta:Várható volt, hogy Wenger inkább egy biztonságosabb kezdőt választ majd.
Biztos jó meccs lesz, kár, hogy nem látom majd![]()
![]()
De figyeljétek meg, hogy Wilshere, Podolski, Cazorla, Walcott nagy meccset fog játszani
Várható volt, hogy Wenger inkább egy biztonságosabb kezdőt választ majd.Gareth Tello írta:Ramseyhez mit szólsz?

Ez a sport azért is rendkívül népszerű, mert egy látszólag esélytelen kis csapat is bármikor elkaphat egy nála nagyobbat. Sajnos manapság már ez is le lett rombolva némileg a rengeteg bunda üggyel.messideco írta:Szerintem simán bundagyanús. Otthon, ekkora különbséggel? Nem rossz csapat a Plzen, cseh válogatott játékosokkal tele, de azért hoznia kellett volna az olasz csapatnak.Gareth Tello írta:A Kazan győzelme nekem is meglepetés volt, de közel sem akkora, mint az, hogy a Napoli 3-0-ra kikapott a Plzentől.![]()