Dr.Dre írta:Neymar nem való ide? Pont hogy ő idevaló. Tipikus brazil cselgép,nagy tehetséggel. Gyors,gólerős,van egy brazil haverja is itt (

)
Jó lesz ő, majd meglátjátok. Messivel olyasmiket fognak csinálni, hogy csak na...Miért nem lehet neki örülni? Én végre örülök hogy egy ilyen tehetséges játékost igazol le a klub...(Remélem hogy leigazolják)
HA Neymar nem illik ide, akkor ki? Torghelle? khm.
Igen, tipikus brazil cselgép a brazil bajnokságban, amitől még állítom, hogy az NB1-ben keményebb védekezés van. Ne vicceljünk már...melyik bajnokságban látni olyat, hogy a csatár leveszi a labdát, megáll, a védő is megáll, majd 3 mp múlva a védő csípőre teszi a kezét, majd a csatár is, és 10 mp-ig meg se mozdulnak...itt egy Ramos úgy alávágna, hogy éhen hal a levegőben...itt sokszor arra sincs ideje egy támadónak, hogy átvegye a labdát, nemhogy még kigondolja hogy melyik cselt csinálja meg.
Az angolok elleni meccsen tökéletesen bebizonyosodott számomra amit eddig is éreztem, hogy Neymar egy óriási hype következménye, és ha eljön Európába, akkora bukás lesz, hogy csak na...semmit nem csinált, úgy leszedték a pályáról, mint a huzat...Eddig láttam játszani ellenünk, Ghána ellen, az angolok ellen, meg még valamelyik válogatott meccsen, nem emlékszem már, de nem amatőrök voltak, és ezen a 4 meccsen egyetlen egy olyan megmozdulása sem volt, amire azt mondom hogy húúúúú ez a gyerek mekkora király...
Komoly csapatok, komoly védők ellen 0 a teljesítménye. Maradjon Ő csak otthon, fizetése, reklámbevételei jók, nem kell neki ide jönni. Felőlem elmehet a Real-ba is. Legalább nem mi fogunk rajta óriási lóvét bukni.