Hiába beszélünk Varanéről, úgy sem fog ő idejönni.

Viszont azért szép számmal vannak védők a piacon, akik alkalmasak lennének itt játszani. Sakho például nagyon jól tolja a PSG-ben, le lehetne csapni rá, olyan Abidal szintű szerintem, elég megbízható, ügyes játékos. Vagy pedig Vermaelen, akit elég gyakran összeboronálnak velünk. Ő azért sokba fájna, habár nem kétséges, hozza a szintet. Lehetne a Cityvel egy Alves-Kompany cserét

. Engem már nagyon idegesít a brazil majomkodása és össze-vissza passzolgatása, rohangálása. Én speciel Montoyat sokkal de sokkal szívesebben nézem. Emellett ott van még Hummels, Agger és Ranocchia. Én őket szívesen látnám a védelembe. De lehet, hogy megint egy kisebb név jön.
Csatársorba jön ugyebár Neymar, de ha mégsem, én nem örülnék Agüeronak. Sokkal inkább egy szívos, kemény támadónak. Olyannak, aki alázatos, de ha kell, el tud lökni 4 védőt is testi erejével. Én még arról sem mondtam le, hogy Bojan visszatér és nem adják el. Állítólag jó kapcsolatot ápol Vilanovával és szeretne is visszajönni (ki nem?!). Valahogy most a fizikuma és javult, én még reménykedem.
Kapuba meg Ter Stegen jó lenne, de én leginkább Vormot szeretném a Swanseaból. Ügyes kapus, magabiztos és erős.
Jöhetne: Sakho, Bojan, Neymar, Vorm, Deu
Menne: Alves, Alexis, Villa