Sanama írta:Miami nyilván nem érinthetetlen, ha 1-1 meccsekről van szó, de 4et fogni ellenük úgy hogy fizikálisan is tropára tesznek főleg 10-14 nap alatt végrehajtani ezt, maximális koncentrációval védekezésben??Rohadt nehéz s itt a kulcsszó a 4 nyert meccsen van, felőrölnek szellemileg fizikálisan.
Tavaly is ez volt, aztán a Boston nagyon, és még a Pacers is megszorította őket rendesen, szóval kiabáljátok csak el, én örülnék neki, ha még a döntőben sem lennének

Nyilván igen, átszakadt a gát, stbstb. de ők is emberek, tavaly is meg lettek szorítva elég rendesen, idén sem sétagalopp lesz a gyűrű, vagy a döntő, legalábbis nagyon remélem, ha más nem, jön a Lakers és Sacre
Indiana-Boston-Chicago ez a 3 keletről megszoríthatja őket, s tavaly is mi ott voltunk, de pont amit írtam is, fizikálisan felőrölnek, mi gyakorlatilag 200%ot nyújtva elhoztuk az 5ik meccset, ott volt a reménysugár, jött James tudjuk a 6ikat, s a 7iken meg még szívből extázisban bírtunk 3 negyedet, de azt se felejtsük el az Indiana meg a Celtics ellen nem volt Bosh, s ő rohadt fontos kis Puzzle darab ebben a játékban, s az ő biztos tempó dobása.
Indiana magasságból nem fekszik nekik meg George azért átlagon felül Jamesre, de ők még érzésem szerint szertelenek, fejben nem bírják el a terhet, mi már lábon

Chicago az akire azt mondom nagyon komoly gondot jelenthet nekik, ha egészséges Rose (bár ugye akkor meg ki védekezik Rose-on???Hát nem Chalmers

) ott rohadt jó a kollektív védekezés, pattanóban rohadt jó a Chicago, Deng amennyire ember képes limitálni Jamest azt megteszi, csak ott a kettes poszt elég gyér, Hamiltonnal Belinellivel (bár egy Jimmy Butler-Deng 2-3 felállás nagyon érdekesnek ítélnék a Wade-.James duóra)
Chicago taktikailag emberanyagra, tempóra nagyon ott lehet rajtuk, de ennek fügvénye azért egy 1es számú játékos, mert Deng, Noah stb emberek meccset nem fognak tudni nekik nyerni ahhoz kell egy Rose.
NY-ot persze nem írnám le, de nekik a Miami pont a rémálom, Melo-James megint nem egy szint, főleg míg az egyik rendesen gond a másiknak védekezésben.
Én nem látom magam előtt hogy kilehetne őket ejteni, hangsúlyozom továbbra is, 4 meccset nyerni ráadásul pályahátrányból (nem mintha oroszlánbarlang lenne szurkolás szempontból a Miami csarnok, de azért hazai pályán hazai fújás "adott" ) nézek egy ideje NBA-t, papírforma persze nincs, de őket kiejteni??Én ne4m látom hogy ez sikerülne.De ne így legyen, s főleg a Celtics ejtse ki őket

Mert már nagyon uncsi, hogy mindig ők ejtenek ki minket mostanában

De az tény, a PO-ig még van 2 hónap, sok víz lefolyik még a Dunán, sérülés, csere stb, jelenlegről írom, Miamit rohadt nehéz megfogni, már nem az a csapat mint mondjuk a Dallas ellen, idén nem engednének ki egy nagy előnyt (az volt a fordulópont akkor a Mavs ellen érzésem szerint) idén James megy, lerendezi, 0 érzelemmel.
Én is bízok benne valamit kitalálunk, mert nálunk is lenne rá lehetőség, csak mi meg egyszerűen fizikálisan megrogyunk már, s pl a Miami ellen Rondo nagyon kellett volna, de ez ugye nincs, csapatként lehet velük valamit kezdeni, csak mindig az van előttem 4szer kell tökéletes meccset hozni, rohadt rövid időn belül.

(s néha a tökéletes meccs sem elég) S nálunk meg pláne nem mai csirkék vannak, ezért is picit aggasztó nekem hogy már most pörgünk egy magas szinten, TÚL KORÁN VAN.Úgy kell bemenjünk a PO-ba, hogy legyenek tartalékok, mert szívből látható hogy nem lehet megoldani, még ha óriási szíve is van a csapatnak, de egyszerűen fizikálisan mindig megtörünk
Durant-James dologban meg mondom "felesleges" vitázni, nálam alapból ezek nem érvek, hogy szebb mozgású, könnyedebb (főleg hogy utóbbi szerintem nem teljesen igaz már) érvek, mert ezzel az erővel CR jobb képűbb, aranyosabb, nagyobb a combja, mit tudom én, teljesítmény számít egyedül nem a körítés, abban meg James jobb érzésem szerint.