Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lenne nyerni, még Deu nélkül is. Ősszel 3-0-ra nyertünk(L.Alberto, Lombán, Espinosa), de csak a 72. bercben tudtuk feltörni a védelmüket... Amúgy a kezdőre visszatérve: Araujo?!Gareth Tello írta:Ma 8-tól pedig Barça B-Hércules, jó ráhangolódás lesz a Sevilla-meccsre.
Oier - Balliu, Lombán, Sergi Gómez, Planas - Rafinha, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Dongou, Grimaldo.
Ha már kedvenceknél járunk, akkor RafinhaGareth Tello írta:Már csak ezért is érdemes lesz megnézni a mérkőzést, Grimaldo nagy kedvencem a B-ből.![]()
Esetleg talán megengedjükGareth Tello írta:Streamet hozok majd minden bizonnyal.
Köszi a linket!ZS10 írta:Barcelona - Chelsea
Egyenlítettek.Messa írta:0-1 Deu
Ezeket a híreket szerintem nem kell komolyan venni, gyakorlatilag hetente röppennek fel olyan hírek, hogy a City, a Chelsea, az Arsenal vinné a fél Barça B-t.Castiel írta:Azt nem tudtam, h a City is vinné???
Sokakat a porba tiporsz ezekkel a megjegyzésekkel.miihii írta:Én már visszasírom az egysorosaidat![]()
Komolyan mondom hihetetlen amit már hetek óta művelsz ebben a témakörben a különböző topicokban. Nyomatod itt a fejedből kipattanó nagy gondolatokat, amik csak a te gondolkodásmódod alapján tűnnek ésszerűnek/reálisnak és még saját magadnak is ellent mondasz időnként. Kicsit uncsi, de hát ez ugye egy fórum...sura írta: JDS azzal tett botot a küllök közé, hogy az istennek se akart elmenni felnőtt szerződés birtokában. Ezeknek a hármaknak meg nem felel meg az ifi - szerződés és a másodosztály. Ha nem férnek be az A keretbe, akkor el akartnak menni - és a mostani szabályok szerint tudnak is menni.
A mondandód első felét teljesen adom. Még legalább egy év ráfér mindkettőjükre, kell nekik a folyamatos játéklehetőség amit a nagycsapatban nem kapnának meg.Gareth Tello írta:Érdekes dolog ez, én mondjuk még egy szezonig hagytam volna őket a B-ben. Viszont ha mindketten a nagycsapat tagjai lesznek, nagy kérdés, mekkora lesz a rotáció. Mert annak nincs értelme, hogy felhozzák őket, aztán annyit játszanak, mint Jonathan idén...
Xavi, Thiago, Iniesta, Fabregas, Rafinha, Sergi Roberto.
Sok jó ember kevés posztra.Így amúgy már nagyobb esélyt látok arra, hogy nem jön támadó a nyáron, és Iniesta többet fog balszélsőként játszani, mögötte pedig a maradék öt váltakozva.