ferninho írta:a szögletről itt a végén:
1.
lehet a félidőben rászóltak a sporira, hogy a United gól előtt nem is volt szöglet azt visszaadta
2.
92:33nál ment ki a labda és 27 sec alatt nem bírták elvégezni, aztán meg ott pampognak. tény, nem ez a megszokás, de volt rá idejük bőven.
a meccsről meg csalódtam egy picit a Manchesterben, tudnak ennél többet is, remélem a köv. meccsen már nem ezt művelik le és mutatnak is valamit, bármilyen furán is hangzik ez

Itt csak annyi a gond,hogy megítélte a szögletet. Ha kimegy a labda,és azt mondja elég volt, lefújja,nincs semmi,de itt megítélte, aztán nem engedte elvégezni. egy tizenegyes előtt áll 2 percet a játék, mégse fújja vissza.
Amúgy ez a mu nagy csalódás,bár mondhatni ezért jöttek, de ha nem lépnek, úgy pottyannak ki a bl-ből mint annak a rendje. Rooney momentum nélkül, a top1-es van Persie mindent kihagyott,még azt is, amit talán Sánchez is megoldana.
Hiába volt jobb végig a real, a nagy helyzeteket a mu hagyta ki. (Welbeck, Persie 2x)
Azt nem értettem, hogy a real miért a levegőben akarja megverni a mu-t? ha a földön tartották volna 3 passz erejéig a labdát, az angolok úgy futottak volna egymásnak, ahogy kell, fogalmuk nem lett volna, ehelyett a real erőltette az íveléseket. érthetetlen.
A real meg idegenben is fog találni egy gólt, szóval ez az eredmény a mu-nak se jó. Mindenesetre, az kiderült, hogy a realt át lehetne importálni a premier league-be,oda valók, nyomatják azt a stílusú focit. jobban jártam volna a sahtar-dortmund meccsel, mert ez kínszenvedés volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."