Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alcantara írta:Nagyon jó vételnek tűnik
+1Barcaman14 írta:...
Én sokszor láttam és ő egyenesen a kapuig is sokszor elmegykurdt írta:
David Luizt sokkal kevesebbszer láttam játszani, mint a két említett fazont, úgyhogy róla nem tudok érdemben nyilatkozni. Valamiért az rémlik vele kapcsolatban, hogy nagyon jók a becsúszásai...de lehet h keverem valakivel.
Nem, nem. Február elején a sport.es is írt róla, hogy még mindig figyeljük. Véleményem szerint ha kiadunk ennyi pénzt (20-30 között) egy védőért akkor inkább Hummels mint Luiz. Én több potenciált látok benne... http://www.sport.es/es/noticias/barca/h ... ca-2311861Varatrix írta:Én is Hummels! De erről a sajtó írt valamit, vagy csak a fórum egyöntetűen örülne a németnek. Mert én eddig róla nem olvastam semmit.
Én is Hummels! De erről a sajtó írt valamit, vagy csak a fórum egyöntetűen örülne a németnek. Mert én eddig róla nem olvastam semmit.Barcaman1993 írta:Ezt a David Luiz üzletet annyira nem szorgalmaznám, de lehet, hogy nem lenne hülyeség. Valljuk be Song amennyi játéklehetőséget kap, úgy lehet, hogy simán továbbáll. David Luiz viszont a védelem közepén és a VKP posztján is bőven megállja a helyét. Elgondolkoznék rajta, de Hummels mindenképpen jobban hangzik.
Hopp ezt benéztem...StickyFingaz írta:Nem Neymar volt ott az edzésen hanem Neylton Meira.Ő is a Santosban játszik.Mellesleg tisztára úgy néz ki mint Neymar.
Itt egy pikcsör. http://www.mundodeportivo.com/20130213/ ... 55617.html
Az nem lenne baj, hogy noname, csak pár hónapja véd huzamosabban az Espanyolban. Azért elég merész lenne.JOseppe írta:
http://barcanoticias.blog.hu/2013/02/13 ... a_erkezhet
Ez meg szerintem hülyeség.Miért pont egy noname ember kellene a csapatnak.![]()
+1visca el barca írta:
hát én nem tudom, de ha neymar csak annyit lesz képes mutatni mint a realban robinho akkor nem leszünk beljebb. nem mondom h ott annyira rossz lett volna, de nagyobb volt a füstje mint a lángja. nem véletlenül mondtak le róla olyan könnyen.
Ma gondolkoztam el csak rajta, valaki írta hogy Tito mondta hogy lemond róla. Ilyen nincs gyerekek! Edző ilyet a félévkor nem jelent /het ki. Igazából nem magyaráznám túl hogy miért nem. Szóval ez egy AZság.salas9 írta:(igen, szerintem a Chilei biztosan marad).
hát én nem tudom, de ha neymar csak annyit lesz képes mutatni mint a realban robinho akkor nem leszünk beljebb. nem mondom h ott annyira rossz lett volna, de nagyobb volt a füstje mint a lángja. nem véletlenül mondtak le róla olyan könnyen.shutterisland írta:mert mi volt a baj robinhoval spanyolországban ?robinho is ilyen stattal jött, aztán láttuk mi lett a vége.
a madridban nem ment rosszul neki, ott azzal lett a pályafutása elrontva, hogy elment favágóföldére az ő fizikumával. (ami megjegyzem, neymar esetében is balgaság lenne.)
ráadásul a real fogott az eladásán + 20 millát.
mert mi volt a baj robinhoval spanyolországban ?robinho is ilyen stattal jött, aztán láttuk mi lett a vége.
robinho is ilyen stattal jött, aztán láttuk mi lett a vége.shutterisland írta:140 mérkőzés - 73 gól, 40 gólpassz.
ez bármennyire is lehúzzuk a dél-amerikai focit, és bármennyire is elhomályosít minden ilyen statisztikát messi barcelonai "ámokfutása", ez azért nagyszerű.