Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak az, hogy befér-e közéjük, hanem hogy kivárja-e a sorát mint a testvére. Bízom benne, hogy úgy fog gondolkozni mint Thiago és akkor nem lesz bajLM10 írta:De az is kérdés nekem, hogy Rafinha hová fog beférni Xavi,Cesc,Thiago, és Iniesta mellé.
Már a mundodeportivo is foglalkozik vele.bence-barca írta:Barcelona B players Sergi Roberto (21) and Rafinha (19) will be promoted to the first team in the summer. [rac1]
Rafinha is hatalmas tehetség, remélem lesz jövője a csapatban. A SPORT szerint a lehetséges három távozó: Villa, Tello, Adriano. "Elvileg" komoly ajánlataik vannak, ezért lehetséges, hogy mennek. Valamint azt írják, hogy 45 millió euró van a nyárra, átigazolásokra, plusz értelemszerűen, ha van/vannak távozó/távozók, akkor ez az összeg növekedhet.messideco írta:Roberto már Guardiolánál is kapott a kezdőben is akár szerepet, nem annyira meglepő, a Rafinhaé annál inkább, szerintem kellene neki még egy-két év a B-ben. Amúgy Messi posztján is tud játszani nem?
Azt is olvastam ma, hogy három távozó esedékes, szerintem Villa, Valdés, Alves?
Hát akkor dos Santos biztos távozik szvsz. Rafinha hatalmas ígéret, remélem minimum Thiagoval vetekszikbence-barca írta:Barcelona B players Sergi Roberto (21) and Rafinha (19) will be promoted to the first team in the summer. [rac1]
Barcastuff tweetelte ki.
Múltkor vki írta, hogy Deu olyan 24 millió forint körül. Számítsd át euróba! Egyébként nagyon durva ám, mert az még hagyján, hogy a B csapat tagjai pénzt kapnak, de már a 10 éves gyerekek is. Elképesztő.Mezner2 írta:Nincs valakinek info-ja,vagy valamilyen statisztikája arról,hogy a B csapatban ki mennyit keres,gondolom ők sem éhbérért kergetik a bogyót !
Lehet, hogy jobb lett volna, ha kezd...salas9 írta:Remélem nevelő célzattal!Gareth Tello írta:Deulofeu kimaradt.
Masip - Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo - Espinosa, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Araujo, Lobato.![]()
Mondjuk ebben tökre igazad van,a legfrankóbb nevelési módszer az,amit most leírtálsura írta:
Ez az alapkülönbség köztünk. Szerintem a B-ben motiválatlan a góllövésen kívül minden másban. Ha felhoznák, a klasszisok között kénytelen lenne szerényebbnek lenni, más felfogásban játszani - így soha. Ha jól menne neki az A-ban az edzéseken és amikor játszik, akkor pont ő lenne alkalmas arra, hogy tehermentesítse Messit. Ez Villanak, Pedronak, Alexisnek nem sikerült. Ha viszont sajnálják a Deuba fektetendő munkát, akkor engedjék el 10-ért és nézzék, mire mennek vele máshol. Ha annyira tré, mint ti tartjátok, akkor ennyit se ér. Ha viszont ott beválik, az nálunk égés.
Remélem nevelő célzattal!Gareth Tello írta:Deulofeu kimaradt.
Masip - Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo - Espinosa, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Araujo, Lobato.
Ha valaki motiválatlan minden másban, az ne akarjon a világ legjobb csapatában játszani. Elég ellentmondásos ez, nem gondolod?sura írta: Ez az alapkülönbség köztünk. Szerintem a B-ben motiválatlan a góllövésen kívül minden másban. Ha felhoznák, a klasszisok között kénytelen lenne szerényebbnek lenni, más felfogásban játszani - így soha. Ha jól menne neki az A-ban az edzéseken és amikor játszik, akkor pont ő lenne alkalmas arra, hogy tehermentesítse Messit. Ez Villanak, Pedronak, Alexisnek nem sikerült. Ha viszont sajnálják a Deuba fektetendő munkát, akkor engedjék el 10-ért és nézzék, mire mennek vele máshol. Ha annyira tré, mint ti tartjátok, akkor ennyit se ér. Ha viszont ott beválik, az nálunk égés.
ez tuti Deu de akkor a MU ba menjenshutterisland írta:ha ez most deulofeu, akkor mondjuk jobban is tenné, ha lécelne, ha jön neymar.sura írta:El Mundo Deportivo reported that the 18 year old striker, is being tracked by Manchester United, Chelsea, Arsenal and Real Madrid.
ez a kulcsmondat.A tehetségét elvitatni butaság, az hogy tud-e vele élni és felnő-e a felnőtt csapat szintjére, a jövő kérdése.
Aki nem látja a mezőnymunkáját,az nem is értem,hogy milyen szemmel nézi a meccset.culinho írta:Megfordítanám a kérdést, mért is kéne megtartani Alexist?
Másfél év alatt egy kezemen meg tudom számolni a jó meccseit. Nem sok volt. Édes-kevés ő ide....
Bojan, Gai Assulin, Giovanni dos Santos...soroljam még?sura írta:Ha Deut nem tudjuk megtartani, az az egész utánpótlás - koncepciót elhitelteleníti. Szakmailag is, pénzügyileg is.
Ezeket olvasod valahol,vagy magadtól írsz ekkora baromságokat? nem tudom,hogy melyik lenne a szomorúbb....sura írta:Ha Deut nem tudjuk megtartani, az az egész utánpótlás - koncepciót elhitelteleníti. Szakmailag is, pénzügyileg is.
No, úgy látom, hogy nem vagyok teljesen egyedül. Ő az a játékos, akinél kifejezetten nem értem, hogy miért rajongják körbe ennyien. Talán 3-szor lépett pályára a nagyoknál, és ne mondja nekem senki, hogy akkor jó volt. Önző módon játszott, holott egy ifistától eleinte inkább az alázatot szoktuk meg. Egyáltalán nem tartom még jó játékosnak. Cáfoljon meg, én lennék a legboldogabb, de hogy sokan már egyértelműen csereembernek követelik, az nekem nem fér a fejembe. Sáncheztől én is ideges leszek mostanában, de ő nem egy rossz játékos.lui1698 írta:Hát hogyne. Azért, ez a szőke hercegetek az ég világon semmit nem csinált még, de kb. akkora a riszpektje, mint sok játékosnak az A keretből.
Ha megy, isten vele. Volt előtte is Masia, és utána is lesz.