Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van, örülök is neki! Annak meg végképp, hogy Montoya és Thiago végig a pályán volt. Bartra és Tello 65., Muniesa 70., Deulofeu pedig 45. percet játszott a mérkőzésen.bence-barca írta:Spanyol U21-es csapat 5-2-re verte a norvégokat, Tello lőtte az első két gólt!
Nyilván nem, de ott nem is Albiol játszik meg stb... Azért egy Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba négyes hozta le az előző Eb-tis. Valahogy kihúzzák Puyol nélkül.Lego írta:Xavinál azt hittem, hogy fájdalmai voltak a Milan meccs után és hogy kihagyja a kövi bajnokit is...na mind1. A másik, hogy ezek tétmeccsek, köztük egy idegenbeli francia túrával, szal nem hinném, hogy rotálgatni akar a bajszos.
Azért a Franciák elleni VB selejtezőn csak nem próbálgat, de aztán ki tudjaVaratrix írta:A sztárok egy részét elviszi, mert kell a szurkolóknak. Lehet pályára se lépnek, vagy lecseréli őket. Nem egy komoly meccs, nem kell túl nagy feneket keríteni ennek.
Xavinál azt hittem, hogy fájdalmai voltak a Milan meccs után és hogy kihagyja a kövi bajnokit is...na mind1. A másik, hogy ezek tétmeccsek, köztük egy idegenbeli francia túrával, szal nem hinném, hogy rotálgatni akar a bajszos.Varatrix írta:Ezt többnyire így van. Xavi amúgy nem sérült. VDB csak próbálgatja az embereket. A sztárok egy részét elviszi, mert kell a szurkolóknak. Lehet pályára se lépnek, vagy lecseréli őket. Nem egy komoly meccs, nem kell túl nagy feneket keríteni ennek. Nemhiszem hogy veszélybe van Puyol helye a válogatottnál. Viszont az ő korával lehet hogy hálás egy-két otthon töltött meccs. Javi García sem egy tündöklő személyiség ebben a névsorban.Lego írta:Sem Xavit nem értem, sem Puyolt. Az egyiket elviszi, de sérült, a másikról nemtom, hogy sérült-e, de kimarad. Érdekes... bezzeg Albiol, aki Madridban játszott pályafutása alatt kb 10 meccset az ott van. Puyolt még törött lábbal is elvinném, szal nem értem...
Vki tud esetleg vmi konkrétumot vele kapcsolatban?
Ezt többnyire így van. Xavi amúgy nem sérült. VDB csak próbálgatja az embereket. A sztárok egy részét elviszi, mert kell a szurkolóknak. Lehet pályára se lépnek, vagy lecseréli őket. Nem egy komoly meccs, nem kell túl nagy feneket keríteni ennek. Nemhiszem hogy veszélybe van Puyol helye a válogatottnál. Viszont az ő korával lehet hogy hálás egy-két otthon töltött meccs. Javi García sem egy tündöklő személyiség ebben a névsorban.Lego írta:Sem Xavit nem értem, sem Puyolt. Az egyiket elviszi, de sérült, a másikról nemtom, hogy sérült-e, de kimarad. Érdekes... bezzeg Albiol, aki Madridban játszott pályafutása alatt kb 10 meccset az ott van. Puyolt még törött lábbal is elvinném, szal nem értem...
Vki tud esetleg vmi konkrétumot vele kapcsolatban?
+1! Gondolom a Franciák elleni mérkőzés miatt "hagyta" bent VDB, mert amúgy meg már rég ki lehetne próbálni Michut... És ugyan így szerintem Xavi is a fontos mérkőzés miatt van most bent a keretben, amúgy Ander H., Thiago vagy akárkit behívhatott volna. Oké, hogy jó volt a Milan ellen, de másnap már nem is edzett, az orvosok nem engedtékBarcaádám írta:Most lehet kegyetlen vagyok, de érthetetlen számomra Pedro válogatott kerettagsága, támadóként legnagyobb erénye a védekezése.
Regebben valami olyansmit olvastam, hogy a ket madridi klub kozott, ugymond szerzodes van, hogy nem vasarolgatnak egymastol.sörvirsli írta:Real nagyon meg akarja szerezni Falcaot és kivételes () helyzeteben vannak:
Az Atlético Madrid csatárának olyan kivásárlási záradék van a szerződésében, amely értelmében 60 millió euró ellenében elhagyhatja a klubot, kivéve, ha a Real keresi, nekik ugyanis 75 milliót kell fizetniük.
ez semmit nem jelent.... a lényeg az, hogy nekik(Madrid-Murinho-Pérez) most nem jön jól a válogatott, tehát nem mennek el!!!! egyébként Del Bosque ha jól emlékszem nem a Barca edzője volt....?!Stalkyard írta:A különbség az, hogy mi nem szemeteljük tele a sajtót, hogy mekkora igazságtalanság, meg korrupció.salas9 írta:
Jelen pillanatban KETTŐ real madrid játékos és TÍZ Barcelona játékos utazik majd el. Az ilyen felkészülési mérkőzésre miért nem visz olyan játékosokat VDB, akiket kipróbálna/beépítene (Isco,Michu, Montoya...)? A realosok pihentgetnek majd, nekünk meg az egész keretünk körbeutazza a világot az okos barátságos mérkőzések miatt...
A különbség az, hogy mi nem szemeteljük tele a sajtót, hogy mekkora igazságtalanság, meg korrupció.salas9 írta:
Jelen pillanatban KETTŐ real madrid játékos és TÍZ Barcelona játékos utazik majd el. Az ilyen felkészülési mérkőzésre miért nem visz olyan játékosokat VDB, akiket kipróbálna/beépítene (Isco,Michu, Montoya...)? A realosok pihentgetnek majd, nekünk meg az egész keretünk körbeutazza a világot az okos barátságos mérkőzések miatt...
Hál' istennek!ab1daL írta:David Albelda 18 évnyi szolgálat után a nyáron elhagyja a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Valenciát.
A 35 éves, korábbi 51-szeres spanyol válogatott középpályás 1995 óta, két Villarrealnál kölcsönben töltött szezont leszámítva, több mint 400 tétmérkőzésen erősítette a csapatot, a mostani bajnokság után azonban 95 százalékos valószínűséggel távozik – miután lejár a szerződése.
„95 százalék esélye van annak, hogy a szezont követően nem folytatom tovább a játékot a Valenciánál – mondta Albelda. – Úgy gondolom, kipróbálom magam külföldön.”
ezt írtam délután, gyorsan megdőlt az utolsó tagmondat.nyilván ha kikapunk, az átírja, de arra céloztam effektíve, hogy innen már nem kéne elbukni.
51/37 pontot kell megszerezni úgy, hogy a madrid az összes meccsét nyeri.